NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012. jan. 25-én bemutatták a TOUCH sorozat kezdő PILOT epizódját, a december 21-én született Kiefer Sutherlandal, melyről és az időzítésről írtam a http://hajnalhasadas.hupont.hu/419/2012es-mozaik-2 cikkben.  

         http://1.bp.blogspot.com/-v2unlOfn3OI/TyGyIBPhVoI/AAAAAAAALTs/oPIMbl_p4pY/s400/Keifer%2BSutherland.png

Az égi birodalom kapuja a téli napforduló előtti és utáni négy napban nyílik ki, hogy a beavatottá vált, vagy igaz ember visszatérhessen eredeti otthonába.
Kezdésnek a filmsorozat intróját vizsgálom meg, ugyanis tartalmaz érdekes dolgokat.
Nos az intrót pünkösdi rózsa nyílásával kezdik.
Apostolok cselekedetei 2. rész:
És mikor a pünkösd napja eljött, mindnyájan egy akarattal együtt valának.
És lőn nagy hirtelenséggel az égből mintegy sebesen zúgó szélnek zendülése, és eltelé az egész házat, a hol ülnek vala. És megjelentek előttük kettős tüzes nyelvek és üle mindenikre azok közül. És megtelének mindnyájan Szent Lélekkel, és kezdének szólni más nyelveken, a mint a Lélek adta nékik szólniok.
Nemde nem Galileusok-é ezek mindnyájan, a kik szólnak? “
A rózsa átvált polipra (octopus), ami kapcsolatban van a leviathánnal, mely látható a http://hajnalhasadas.hupont.hu/356/leviathanfelelem-1 cikkben. A polipról a képek átváltanak a rajban úszó, kifogásra váró halakra, melyeknél láthatóak a körök, amelyek a sorozatba is be lettek építve (erről később). A tengerben úszó halakról átváltanak az ISS-ről készített Föld képre, aztán egy kiszáradt fára szürke égboltal, vagyis nincs fény, nincs élet. A fáról átváltanak a középső, falloszt/teremtést szimbolizáló ujjat fogó gyermekre, melyben már a körös hexagon, vagy épp kocka ábra jelenik meg.
A következőekben átváltanak egy erdőre, ahol egy FA lett megjelölve körrel. Őseink egy körrel ábrázolták a HUN-t, egy igen régi kozmikus eredetű filozófiai, vallási elnevezést, ami egyet, egységet jelent. Mióta a világ megosztásán fáradoznak, a HUN azóta útban van, ezért minden eszközzel elnyomják őket, de ez már nem tart sokáig, ami egy másik történet. A kört ha megfelezik, akkor azt LAHUN-nak nevezik, melynek jelentése egyben a kettő. A filmsorozat természetesen nem a megosztásról szól, hanem épp az ellentettjéről, miként a lahun sem.
A fáról átváltanak a korábbi ISS-ről készített Föld felvételre, ahol megjelenik a vesica piscis, középpontban a zöld mandorlával. A vesica piscisből létrejön a 7 körből álló, geometriai ábra.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/touch_intro_kepek_1.jpg?31464360
A 7 körös élet virága ábra Athéntól Athénig lett megrajzolva Florence, vagyis Firenzei központtal. Firenze volt a reneszánsz bölcsője, ezért is vélem úgy, hogy szándékos a jelenet. Athénről nem is beszélve, hisz Athéné Vénusz is, vagyis a szerelem istennője. A jelenet után egy gyermek láb jelenik meg a Fibonacci számsorral, amiből egy ugró gyermekre vált a képkocka. A Fibonacci számsor pedig a 13. számig, a 144-ig van az intróba helyezve, amelynek jelentőségéről a cikk folyamán. Az ugrás után a vízcsap következik, azután pedig a spirális lépcsőn lefelé haladó emberek. Innen a zongoráshoz lép át, aminél már összetettebb geometriai ábra kerül bemutatásra. A film címét tekintve logikus, hogy a Teremtés és az élet egysége kerül bemutatásra, főleg most 2012-ben, mikor is egy újabb ciklus fog indulni.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/touch_intro_kepek_2.jpg?38533478
Az élet virága megmutatja, hogy minden elválaszthatatlan Egységet alkot. Emlékeztet az egészhez fűződő viszonyunkra, és lehetővé teszi, hogy megértsük a teremtés szent alakjait. Ezzel a szimbólummal tanították régen, hogy mi az Isten, és hogyan változtatja tudatát a saját életünkön keresztül. Az élet virágába minden rovásjelünk is könnyedén beilleszthető, ezzel is bizonyítva, hogy őseink milyen magas tudással is rendelkeztek az idők kezdetén. Az Élet Virága az Isten szent mozgásait fejezi ki. Istennek az univerzum megteremtésére tett első lépéseit mutatja meg. Ez egy szent szimbólum, amely azt a szent geometriát határozza meg, amely létre hozta az univerzumot és meghatározza az olyan természetes folyamatokat, mint a mitózist, a számtartó sejtosztódást, vagy a bolygók mozgását. Olyan ábra, amely az életet időbeli folyamatnak tekinti, amely az órák, a napok, a hónapok és az égitestek mozgását koordinálja. Azt az időt, mely alatt a gondolat megszületik, és a mag kinő. Az Élet Virága azt a pillanatot jelképezi, amikor Isten mozgásba hozza akaratát, és létre hozza a világegyetemet. Amikor elhagyja a nyugalom, a nemlét, az üresség és a sötétség állapotát. A középpontból Isten megteremti a létezést. Felületének egyetlen pontja sem fontosabb a többinél, mert mindegyik pontja lehet a középpontja kellő távolságból, kellő kiterjesztettség mellett vizsgálva. Atomok, sejtek, bolygók és napok. Mind az egységnek ezt a rejtett formáját tükrözi.
http://pctrs.network.hu/clubblogpicture/1/9/5/_/195618_960038869_big.gifhttp://api.ning.com/files/SCOvUJRRlorKLNffYdbDjOVlrUzyUedNxQUoUAr2NfxWL*BleqEN43nf9dxQD6KjqcFK81z3MwB9cnu*xC*aEdtRsiI3gT-7/CIRCLEofDolphins.gif
A TOUCH intrója az élet virágáról átvált a pentagrammos béke szimbólumát megjelenítgő ábrás pólóban levő csillagszórós gyermekre. Hogy a béke szimbóluma milyen okkult átalakításon ment keresztül, azt most nem tárgyalom, mert a sorozat szempontjából nem lényeges. Nos a csillagszóróról átvált a szerelmes párra, mely után megjelenik egy bárány, aztán egy gyermek gömbben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/touch_intro_kepek_3.jpg?17320355
A gömbbe helyezett gyermek után megjelenítésre kerül a repülés és végül a napfelkeltébe nézés, a hajnal.
A gyermek a buborékban, vagy épp gömbben, a fénylabda egyik szimbóluma, melyen a lélek utazik a Végtelenben. Nem érdekes, hogy mennyi BALL OF LIGHT/SPHERE OF LIGHT/ORBS repked manapság emberek körül, gabonamezők felett, vagy az égen?
                                http://2.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TMXcW2Or0pI/AAAAAAAALVg/AHKcjiMzA0c/s400/fountain.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TMWeZKbh_AI/AAAAAAAALVQ/8rnmHEICh20/s400/star.child.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/TMR283_4GRI/AAAAAAAADCk/JHaucDsIB1A/s320/deathends2.jpg
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/kicsi/westwoods_2008_aug_17.jpg?49815386
A TOUCH első három részéről már írtam a “hajnalhasadas.hupont” oldalon, de mivel ez a cikk a sorozatról szól, felvezetésként ebben is szerepel.
2012. január 25-én bemutatták a TOUCH című sorozat kezdő epizódját.
2012. jan. 25-e, 333 napra esik 2012. dec. 23-tól, amire a maja hosszú számítás (LONG COUNT) lejártát mondják (dec. 21-23).
A dec. 23-ai időpontról és a Nappal kapcsolatos ábraüzenetekről egy másik cikkben hamarosan.
A TOUCH-ban, a főszereplő Kiefer Sutherland gyermeke, 3:18-at ír le mindig, ami mint kiderül március 18 és 3 óra 18 perc, de egy alkalommal 318-as busz.
318 jelentése akárhogyan is közelítjük meg, megszorozzuk egymással a két értéket, vagy egymáshoz rendeljük, mindkét esetben a Napot adja ki.
2012. január 25-től, vagyis a film bemutatójától, 53 nap volt március 18-ig, ami a Nappal kapcsolatos szám (melyet már bemutattam), de a 3x18 is a Nap angol gemátriája.
A kis Jake, aki a háromszögre mászik fel, narancsot iszik és 1.09 egy üveggel.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/touch_kepek.jpg?65641206
             http://2.bp.blogspot.com/-doGTV_mkbJc/TyVwDId6eXI/AAAAAAAALVA/6fUGR7nmBTs/s400/Jake%2BOrange%2BSoda%2BTouch%2BKeifer.png
http://4.bp.blogspot.com/-YZr1xWLOLiY/TyGxhiQaTZI/AAAAAAAAX_M/hoyKA4uxdTg/s320/touch21.pnghttp://1.bp.blogspot.com/-8BFuhZmcEpM/TyGxh4Ly7DI/AAAAAAAAX_U/sR0SiC_lQs8/s320/touch20.png
A torony által megjelenített háromszöget, benne a szemmel, a szabadkőművesek, illuminátusok stb. előszeretettel használják, de a szimbólum nem tőlük ered, annak egy több ezer éves példányát ugyanis megtalálták Dél-Amerikában is.
Kiefer Sutherland a felesége sírjához ment, ahol ismét előkerült a 318-as.
http://2.bp.blogspot.com/-8TUpI5t-7x8/TyGx-xdXyBI/AAAAAAAAYB0/WUTU3lwukrY/s320/touch7.pnghttp://1.bp.blogspot.com/-XrdutIHbxxY/TyGx-gNrGPI/AAAAAAAAYBo/J-xnX9SFf1o/s320/touch8.png
A sorozatban Danny Glover tűn fel Arthur Teller szerepében, aki az egész teremtett világban megtalálható aranymetszést mutatta meg Kiefer Sutherlandnak.
A Danny Glover által mutatott könyvben szereplő színek sorrendje a spirális aranymetszéssel, a csakrák színeinek sorrendje, egyfajta újjászületés megjelenítése.
Csiga-biga gyere ki, ÉG a házad ideki, kapsz TEJET, vajat...
NAPRA-forgó/SUNFLOWER
ANA-NÁSZ/PINEAPPLE-FENYŐALMA
http://4.bp.blogspot.com/-MlzHLkzz_xc/TyGxw0MRbtI/AAAAAAAAYA4/V5vF5rZWeeM/s320/touch12.pnghttp://4.bp.blogspot.com/-RILaTr6_WjY/TyGxwrACJnI/AAAAAAAAYAs/z0Zz7LgOTno/s320/touch13.png
http://3.bp.blogspot.com/-NIADiqnt-Jg/TyGxwWyu0PI/AAAAAAAAYAg/rQXDNamxWik/s320/touch14.pnghttp://1.bp.blogspot.com/-G2oL9HUJUKE/TyGxwAdRF9I/AAAAAAAAYAU/RdKzPmO7SIg/s320/touch15.png
                               http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fd/7-main-Chakras-illustrated-by-Gil-Dekel.jpg/220px-7-main-Chakras-illustrated-by-Gil-Dekel.jpg
A TOUCH 2012. márc. 22-én bemutatott 1+1=3 című részében viszont láthattuk a vörös tenyérlenyomatot a 6-os ajtón, ahová a főszereplő egy vörös kocsit gurít be a következő, SAFETY BY NUMBERS epizódban. Az 1+1=3-ban Ganeshába egy halott ember hamvai lettek helyezve, Ganeshát pedig eltörik, a benne lévő hamu pedig kiszabadul. Ganesha (JUPITER) később vörös kötést kap.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/touch_1x02_kepek.jpg?76587761
A sorozat március 29-ei SAFETY BY NUMBERS epizódjában, a 3287-es szám volt látható.
A szám azt jelenti a filmkészítők szerint, hogy A SÁRKÁNY ELSZABADULT.
3+2+8+7 = 20 = XX = TAROT/ÍTÉLET/SÍRBÓL KIKELÉS/FELTÁMADÁS
Az epizód a jobb/Napszem felnyitásával indul, amelybe belehelyezik a számsorozat 8-as számát, vagy éppen a 2+8+7-et, ami 17. A 8-as lehet a Nap, a Vénusz, de az újjászületés száma is, a 17-es pedig a tarotban a csillag, de a halászat is (1+2+3+...17=153). Ezen kívül 1+7, az 8.
Miután bemutatták a szemet, a filmsorozat első epizódjában NARANCSot ivó és 318-at (Helois/Nap) irogató főszereplője, a TŰZhangyákról mesél a nézőknek, akik egy számukra világrengető katasztrófánál, összefogással menekülnek meg. Érdekes, hogy a filmkészítők ekkor bemutatják a Napot, a filmben pedig tűzokádó és vörös sárkány látható, a megkoronázott mellett, aminek a sorozatban még lesz jelentősége.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/touch_1x03_kepek000.jpg?40901480
2012. ápr. 05-én mutatták be a sorozat 04. epizódját, KITE STRINGS cím alatt.
Attól függetlenül, hogy a SAFETY BY NUMBERS epizódban egy vörös sárkányt láthattunk és a KITE STRINGS részben semmilyen kapcsolat nem mutatható ki a előző rész sárkányával, a készítők ismételten egy vörös sárkányt, nevezetesen papírsárkányt helyeztek az epizódba, melyben bemutatásra került a 33-as szám is két pentagrammal. A sorozat részben a számokról szól, emiatt is lényegesek az üzenetek. Ezt a sorozatban közlik is a későbbiekben. Nos a TRIstate lottónyertes, aki a WTC összeomlásánál is jelen volt, betér a templomba, ahol elhangzik a LUKÁCS 5/9. Zárásként pedig egy jegygyűrűt láthatunk Kiefer Sutherland kezében.
Lukács 5/9: “Mert félelem fogta körül őt és mindazokat, a kik ő vele valának, a halfogás miatt, a melyet fogtak.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/touch_4._resz_kepek.jpg?98430150
Ha még nem esett volna le, a sorozat rejtett tartalma a halak kifogása a tengerből, a közelgő eseménynél.
2012. ápr. 12-én mutatták be, a sorozat 05. részét, ENTANGLEMENT címmel.
Az epizódban Jake három körből álló mintát rakosgat ki, amelyhez hasonlókat a MAJA REVELÁCIÓ cikkbe helyeztem, gabonaábrák és a sopronbánfalvi Pálos Kolostorban rendezett SEVEN HEAVEN-nel kapcsolatban. Az abban szereplő 2006-2007-es ábrákat portáloknak nevezik, de a TOUCH-ban Danny Glover ismét látóvá válik, és a körkörös ábrák dupla spirállá való alakulását figyelhetjük meg.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/touch_5._resz_kepek.jpg?57733490
A 42-es fekete kocsiban pedig egy újszülött jött a világra.
http://4.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/ShS-WqJXtqI/AAAAAAAACI8/PwjUz0e8lVc/s400/jupiter+sign.jpghttp://www.vadeker.net/beyond/infinity/2001_jupiter.jpg
                                          FOLYTATÁS KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 220
Heti: 286
Havi: 3 451
Össz.: 891 159

Látogatottság növelés
Oldal: TOUCH/TRANSZFORMÁCIÓ 1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »