NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Önkiszolgáló pénztárak (átvezetés a chipre) telepítése a Tesco-ban.
Megj.: Sopronban 2012. szeptember-okt. körül helyezték el a készülékeket. A főbejárathoz, vagy inkább mivel távozáskor használják, a kijárathoz legközelebb eső önkiszolgáló pénztár pedig a 144-es számú lett.
Ebben az időszakban Sopron belvárosának legforgalmasabb pontján, az I. díjzónába tartozó Széchenyi térnél 420 ft 1 óra parkolás.
Figyeljük meg a díjakban szereplő újabb játékot. A három díjzóna 4 értékét összeadva (420+315+210+533 = 1478), csak két számmal térünk el az 1480-tól, ami CHRISTOS/KRISZTUS görög gemátriája.
Az utolsó 533-as szám szerepel viszont a “d” bekezdésben is, amelyhez az 1440-et írták. Ismerve a számok jelentését, itt valami nagyon furcsa a díjtételek kiszabásánál, ahogyan pl. az oroszlános Generali Biztosítónál is 888 a postafiók szám, ami ugyebár IESOUS/JÉZUS görög gemátriája.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/sopron_-_420-144-888-127.jpg?52774732
Figyeljük meg, hogy a soproni polgármesteri hivatal postafiók száma 127. Ez abból a szempontból válik érdekessé, ugyanis Sopron jelképének felújítása, vagyis a Tűztoronyé, ami a polgármesteri hivatal mellett helyezkedik el,
2012. decemberében lett befejezve kiszélesített kapuval (84 éve szűkítették). A Tűztoronyban pedig éppen 127 éve fújták meg utoljára az idő múlására figyelmeztető, vagy emlékeztető kürtöt.
Sopronban két lényeges pont van, amely éppen felújításra került. Az egyik a Fő tér, amelynek közepén a Szentháromság-szobor található, a Fő tér 1-es szám alatt pedig a 127-es, mint látható.
A másik pedig a HAJNAL tér, ahol az 1-es szám alatt a 42-es számú ABC található.
2013. jan. 01-től a nem biztosítottak által fizetendő egészségügyi szolgáltatási járulék az infláció mértékével emelkedik, havi 6390,- Ft-ról 6660,- Ft-ra.
                            6660 - 6390 = 270
                                      I = YOD = 10
                                      N = NUN = 50
                                      R = RESH = 200
                                       I = YOD = 10
                             INRI = 10+50+200+10 = 270
Fulcanelli a "Katedrálisok misztériuma"-ban ezt a kommentárt fűzi az INRI-hez:
"Az INRI felirat, amit exoterikusan Iesus Nazarenus Rex Iudoeorumnak értelmeznek, titkos jelentést kölcsönöz a keresztnek: Igne Natura Renovatur Integra. Mert a tűz segítségével és a tűzben tétetik próbára hamarosan féltekénk. És ugyanúgy, ahogy a tűz segítségével elválasztják az aranyat a tisztátalan fémektől, úgy lesznek elválasztva, mondja az Írás, az Ítélet nagy napján a jók a gonoszaktól."
A jelenlegi bibliában JÉZUS A ZSIDÓK KIRÁLYA-ként fordítják a Pilátus által felíratott INRI-t, de máshol ez szerepel:
„Amikor felállították a keresztet, ezt írták fel rá: 'EZ IZRAEL KIRÁLYA'.” (Péter evangéliuma - Kapitánffy István fordítása).
Krisztus idejében "Izra-Elita" alatt még nem a zsidókat, hanem "Él Harcosait" vagyis a kánaáni kitteusokat, a Szkítákat értették. Jeruzsálemben is a lakosság nagyobb része izraelita szkíta volt és a zsidók csak mint kisebbség éltek ott, kiknek vezetői a polgári közigazgatással voltak megbízva. Jézus az ottani izraelitákat tanítani járt oda: zsidó ruhában, mert a zsidók halálra keresték (János 5/1-18)"
http://farm6.staticflickr.com/5062/5588150522_9b427b457e_z.jpg
                         http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/jezus_es_a_leviathan.jpg?49811496
2013. jan. 01-től "kötelező" a kutyachip.
RFID Chip és a katasztrófák:
Szilveszterkor indult a topless időjárás jelentés
XVI. Benedek pápa egy világkormány és Új Világrend felállítására szólított fel. A Pápai Igazság és Béke tanácsa előtt mondott december 3-i beszédében a pápa „egy világközösség megalapítására és a hozzá tartozó hatalom létrehozására” szólított fel.
2012. dec. - A New Jerseyi Phillipsburg iskolájának helyettesítő tanára 90-napos felfüggesztést kaphat, mert megosztott egy bibliai verset az egyik diákkal, majd egy Bibliát (pontosabban Új Testamentumot) adott neki ajándékba.
2012. dec. - 4,5 milliárdért kapcsolják netre a pénztárgépeket
2012. dec. - Görögországban is összekapcsolják a pénztárgépeket az adóhatósággal. Ugyanilyen rendszer van érvényben egyebek mellett Olaszországban, Svédországban, Szlovéniában, Bulgáriában.
2012. dec. - A Fehér Házban kérte meg párja kezét egy amerikai katona; ez az első eset, hogy egy azonos nemű pár az elnöki rezidenciát választotta eljegyzése helyszínéül. A pár köszönetet mondott Obamáéknak, amiért "rendelkezésükre bocsátották a termet". Barack Obama az első amerikai elnök, aki állást foglalt az azonos neműek házasságának engedélyezése mellett.
2012. nov. - Egy texasi iskola többször is a figyelem középpontjába került, miután eltanácsolt egy diákot, aki nem volt hajlandó részt venni az iskola által bevezetett „diák lokációs programban.
Névsorolvasás helyett RFID CHIP.
2012. nov. - Összecsapások törtek ki a melegházasság engedélyezése elleni újabb tüntetésen Párizsban.
2012. nov. - Először választottak meg egy transzneműt, vagyis gyermekkora óta nőként élő férfit tisztségviselőnek Kubában.
2012. nov. - Elfogadta a melegházasságot engedélyező törvényt a francia kormány. A jogszabály 2013-tól léphet életbe.
2012. nov. - Két amerikai szövetségi állam, Maryland és Maine referendumon megszavazta a melegházasság jogát, és ezzel az Egyesült Államok első két olyan tagállama lett, ahol ezt népszavazással hagyták jóvá.
2012. aug. - Hagyományos buddhista szertartás szerint megtartották Taiwan első melegesküvőjét. 300 buddhista ünnepelte a két 30 éves arát. Két ifjú és csinos leszbikust adtak össze, szüleik tüntetőleg távolmaradtak.
2012. nov. - Az ír szülők megszavazták saját vereségüket, elismerve, hogy nem alkalmasak a gyerekeik nevelésével kapcsolatos döntések meghozatalára. Három nappal ezelőtt tulajdonképpen átadták szülői jogaikat az államnak.
A pro-család szervezet a következőképpen foglalta össze a szombati döntés következményeit:
-A gyerekeket a szülők akarata ellenére örökbe lehet adni
-Az állam bármilyen korú gyereknek biztosíthat fogamzásgátlást, akkor is, ha nem érte el a törvényes kort
-Az állam akár más országba is vitethet egy gyereket terhesség megszakításra, a szülők beleegyezése nélkül, akkor is, ha ezzel a gyerek sem ért egyet
-Az ENSZ és az EU az ír kormány beleegyezése nélkül hozhat a gyerekekkel kapcsolatos törvényeket.
-Az államnak jogában áll minden ír gyereket beoltatni és ebbe se a szülő, se a gyerek nem szólhat bele.
2012. okt. - Ismeretlenek kövekkel, palackokkal és törmelékkel dobálták meg a SZENT GYÖRGY-ről elnevezett ortodox keresztény templomot Jeruzsálemben - közölte hétfőn az izraeli rendőrség. Ezt megelőző héten egy héber nyelvű, Jézust gyalázó falfirkát mázoltak a jeruzsálemi Sion-hegyen álló ferences kolostor bejáratára, szeptember 4-én pedig feltételezett zsidó szélsőségesek felgyújtották a Jeruzsálem közelében lévő latrúni kolostor egyik kapuját, és keresztényellenes feliratokat festettek a falára.
2012. okt. - Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő nyitotta meg kedden hivatalosan az Angol Futballszövetség 100 millió fontból felépített új edzőközpontját. A hercegi párt David Bernstein (DB/42!), a FA elnöke és Roy Hodgson szövetségi kapitány kalauzolta végig a Birmingham közelében fekvő centrumon, amely a St. George's (SZENT GYÖRGY!) Park nevet kapta.
2012. okt. - A Facebook, Yahoo, stb. lilára váltott, a melegek jogai mellett kiállást hozva fel, mint a nap legfontosabb momentumát. A Facebook kékből váltott lilára, a rivális Google logójában pedig a kék a G betű, ami a hetedik az ABC-ben, miként a korona csakra is alulról felfelé a hetedik és a lila. A lilára váltás a kék madaras Twitternél a SPIRIT DAY-el történt.
2012. febr. - Újabb amerikai állam ismerte el hétfőn a melegek házasságát, Washington állam lett a hetedik amerikai szövetségi állam, ahol szabadon házasodhatnak a melegek.
2012. febr. - Alkotmányellenesnek minősítette egy San Franciscó-i körzeti szövetségi bíróság a melegházasságok népszavazás által megerősített kaliforniai tilalmát.
2012. okt. - Einstein ISTENTAGADÓ levele: A fizikus 1954. január 3-án vetette papírra a levelet, német nyelven. Sorait Erik Gutkind filozófusnak szánta, miután elolvasta a tudós Choose Life: The Biblical Call to Revolt (Válaszd az életet: a bibliai felszólítás a LÁZADÁSra) című könyvét.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8dbxp76P41qacndho1_500.jpghttp://www.666truth.org/Portals/_default/Skins/666Truth/images/666_Truth_Sub_02.jpg
Egyre több járművét kamerázná be a BKV
Az új metrókon, a MAN-trolikon és a Volvo buszok egy részén már ott a kamera, de a BKV-BKK szeretné, ha minden új vagy felújított járművet felszerelnének vele. A bekamerázás drága, és sokak szerint értelmetlen, de Budapest ebbe az irányba halad.
Szinte teljesen bekamerázzák Sopront.
2012. szept. - Rejtett kamerákat szerelnek fel a soproni parkerdőkbe. A vadfigyeléshez használt kamerákat telepítik át a turisták által látogatott kedvelt helyekre, azt remélik, hogy így kevesebb lesz a lopás és a rongálás.
2011. nov. – GPS eszközöket és rejtett kamerákat helyeztek el az Eger környéki erdőkben.
2012. júni. - Egy vadakat fényképező, rejtett kamera fotózott le véletlenül egy osztrák politikust, miközben egy karintiai erdőben szexelt. A kamera nemi aktus közben fényképezte le a politikust, aki egyes jogi szakértők szerint akár tetemes kártérítésre is számíthat, ha bebizonyosodik, hogy a titokban, tudta nélkül készült felvételekkel megszegték a magánélethez való jogát.
2012. febr. - Egy londoni társasház lakói nagy felháborodással fedezték fel, hogy a kertjükben felszerelt kamerák utasításokat kiabálnak, arra szólítva fel az arra járókat, hogy azonnal hagyják el a területet, amit a hatóságok állandó megfigyelés alatt tartanak.
2012. jan. - India országos programot indított, aminek lényege, hogy mind a 1,2 milliárd lakosát Egyedi Személyazonosító Számmal lássák el (Unique Identification Number – UID). Minden számhoz hozzárendelik az egyén biometrikus azonosítóit is, szám szerint hármat: ujjlenyomatokat, írisz térképet és arcképet. Az ujjlenyomatok mind a tíz ujjról készülnek és mindkét szem írisztérképét rögzítik.
Nemcsak Németország aranya hiányzik. Az Egyesült Államokkal és az összes többi országgal is ugyanez a helyzet. Senki sem tudja mi van Fort Knox-ban. Senkit nem engednek be. Hol van az Egyesült Államok aranykészlete? Hogy lehet, hogy senki sem léphet be Fort Knox-ba, hogy megnézze?
Egyre többen beszélnek arról, hogy bizonyos törekvések az Új Világrend bevezetését segítik elő. Nigel Farage például elmondta, hogy évekig nem akart hinni ebben a törekvésben, de most már annyira egyértelmű, hogy mindenki láthatja.
Jézus, a Béke Fejedelme, egyetlen egyszer folyamodott erőszakhoz: amikor kiűzte a pénzváltókat a templomból, mert ők voltak azok, akik fizikailag tönkretették a népet. Most nem pénzváltóknak, hanem bankoknak hívják őket. Ha szétnézünk a világban, láthatjuk, hogy több millió ember ment az utcákra Spanyolországban, Portugáliában, Görögországban, mert nincs pénzük ételre, otthonra, lassan már semmire. Nem látják az emberek, hogy mi folyik itt? Az egész pénzrendszer az összeomlás szélén áll! A bankok is kifogytak a pénzből. Nem tesznek egyebet, mint digitális pénzt állítanak elő, hogy felszínen tartsák még egy ideig a globális piramisjátékot. És ahogy már korábban említettem, amikor kifogynak az ötletekből, elindítanak egy újabb háborút. És az a háború más lesz, mint az eddigiek.
http://fc07.deviantart.net/fs26/i/2008/169/4/2/Four_Horsemen_by_MarkWilkinson.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-44ewYE7ENE4/ULvLpUkhhsI/AAAAAAAACeQ/r9yXDfNJlXg/s1600/Jesus+is+coming+back.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 202
Heti: 140
Havi: 3 305
Össz.: 891 013

Látogatottság növelés
Oldal: 42 HÓNAP A KÜSZÖBÖN
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »