NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

1993-ban mutatták be, az immáron 45 éve (1967-ben) a Genesis együtteshez csatlakozott Phil Collins, és a Matrix filmek Smith ügynökének, Hugo Weavingnek (Gyűrűk ura; V, mint vérbosszú; stb.) közös filmjét, a FRAUDS-ot, amely nálunk SZIGORÚAN PISZKOS ÜGYNÖK címmel jelent meg.
A filmet alaposabban szétboncoltam, ugyanis a borítóból is látható, hogy a film, a 42-es játék része.
Nos a filmben láthatunk egy nyilast, aki a betörőt lelövi. A tárgyaláson Phil Collins a hátsó sorban foglal helyet, az ítélőszékes jelenet pedig az ő kockadobásával indul, amikor is 42-esnél érkezik a kezébe a két kocka. Hogy ez nem csak véletlen egybeesés, az a filmből kiderül, hisz itt minden a sárgaköves úton való járásról szól, vagyis a NAPFONATról, ami egyben NAPVONAT is, ahogy a filmben a vörös vonat ki is lóg a sárga falból, vagy éppen a szájra is sárga ragasztószalag került a vörös ruhás nőnél.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_1.jpg?63631541
Phil Collins a filmben almába (csakra) harap, ugyanúgy, ahogy egy másik 42-es játékos dobókockás filmben, a Jumanjiban Robin Williams is a hexagonos padlón. Hexagon jelenik meg Phil Collinsnál is, amiről kicsit lejjebb.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/jumanji_42-es_jatek.jpg?98192426http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/jumanji_alma.jpg?51473857
A hexagon, vagyis hatszög a Teremtés 7 napjának kifejezője, ugyanis Isten 6 nap alatt teremtette a világot, a 7. napon pedig megpihent. Isten a középpontban helyezkedik el a hatszögű sémában.
6x7 az 42, ha a Nap pedig 42 foknál magasabban van, a szivárvány a horizont alatt keletkezik. Az ember, az isteni szikra csakrái pedig a szivárvány színeinek tükörképei.
A Frauds filmben a sárga, a napfonat csakra színe olyan sűrűn fordul elő, hogy már az felkelti a filmnéző figyelmét. Phil Collins kétszer nyúl bele más festményébe sárga színnel, sárga rózsákat hoz és sárga a névjegykártyája, amin egy liba mellett (libája van), a 333-as (kundalíni) és a 3333 szerepel, ami lehet akár a 33.33° is, amely 2012.9 tengeri mérföld. A filmkészítők tevékenységét tanulmányozva pedig nyilvánvaló, az adott időponthoz való időzítés, míg a Roswelli incidens is ezt az időpontot jelölte meg.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_2.jpg?73310320
A filmben a 333-3333-as sárga névjegykártya, az ellopott, de mégsem étkészletnél jelenik meg, amely jelenet után az alma kerül bemutatásra, melybe a kártya tulajdonosa beleharapott.
Mint szerepelt, a filmben Phil Collins Hugo Weavinget és nejét teszi próbára, Hugo pedig a Matrix filmekben Smith ügynök, filmbeli felesége viszont egy ZION operátor. A Mátrixban Neonak a fehér nyulat kellett követnie.
A Frauds filmben, mint szerepelt a sárga köves úton járás szerepel, amely az ÓZ-ban mindenkinél másképpen kerül bemutatásra, ám a film végére kiderül, hogy feleslegesek voltak a vágyak, hisz mindenkiben ott a szeretet, bátorság, .... Miután ez kiderül, Dorothy hazarepül.
Nos Phil Collins, aki Hugot próbára teszi, fehér nyulakat tart vörös ketrecben, melyből sárga kötéllel engedi őket szabadon. A Hugotól beszedett pénz 20-as címletekben van (tarot/feltámadás-ítélet), amelyek a hexagonos ajtón át, a fekete-fehér padlóba kerülnek.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_3.jpg?81018564
Phil Collins kockát dob, és fest egy képet 8 éves aláírással. A nyolc pedig a megújulás, vagy éppen újjászületés száma. A képen egy nyilas látható, a Nyilas pedig a napnépek csillagképe.
Phil látható, amint a vörös kocsijával száguld, amelyen 9-es látható. Lakásának lábtörlője alatt vörös alátét, amelyen kulcsok találhatóak a rejtélyes személy, rejtélyes házába.
A filmben mindennek van értelme, ezért is kell mindent tüzetesen átvizsgálni.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_4.jpg?43065704
Hugo Weaving, ahogy belép Phil Collins házába, már az ajtó felett sárga színt láthatunk, az előtérben pedig sárga virágcsokrot. A házba bevezető rejtett ajtó felett angyalok, több mint valószínű jelezve, hogy csak szentek, megtisztultak léphetnek be az ajtón. Hugo aki belépett az ajtón, később a Gyűrűk Ura filmben Tündekirály, aki a film végén a halhatatlanok földjére megy a bárkán, a holtak kapuján át.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gyuruk_ura_3_-_ut_a_halhatatlanok_foldjere000.jpg?90714119
Hugo a WOLFMAN filmben viszont tükör előtt áll, ami mögött PAN látható, aki a Nap. Hugo összetöri a tükröt.
    http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/farkasember_2010_kepek000.jpg?79172495
Mielőtt tovább mennénk, érdemes megjegyezni, hogy Phil Collins, sok más személy mellett (Kylie Minogue, Beyonce, stb.) elénekelte az ÓZ-ból ismert, Judy Garland által bemutatott OVER THE RAINBOW dalt, amiben a kék madarak a szivárvány felett repülnek.
Nos Phil Collins házában, a titkos ajtón átlépve sárga falú házba érkezik Hugo, ahol egy létra vezet a felhők fölé. Hugo elindul az úton, amely sárga, akárcsak az ÓZ-ban.
A sárga vörös körből, melynél a TÍZ fogú, jobb oldalán pálmával (Nap) látható, egyik út le, másik felfelé halad.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_5.jpg?20811288
                                        Folytatás a négyesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 139
Heti: 429
Havi: 1 915
Össz.: 895 032

Látogatottság növelés
Oldal: NAPFONAT/NAPVONAT 3
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »