NAPCSILLAG

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

A 2012. szept. 08-án bemutatott FELHŐATLASZ filmmel kapcsolatban osztanák meg pár összefüggést.
A FELHŐATLASZ hivatalos oldalára 5:43-as videó került fel, amit a youtube-ra már 5:42-ben raktak fel a felhasználók. Lényeges az eredeti hossz, ugyanis az 543-as szám jelentése VAGYOK AKI VAGYOK, amelyet a KRISZTUS TUDAT ÉS A SZIVÁRVÁNYHÍD 4 cikkben már bemutattam, ahol látható, hogy a korábban Jézus Krisztust is alakító Jim Caviezel a DÉJÁ VU filmben 543 embert ölt meg.
Az 5:43-as videóban szereplő vágásról és a filmről korábban az 1+2+7 ÉGBE FEL 3 cikkben írtam.
A filmben láthattuk, hogy kopogtatnak a 42-es ajtón, mikor a két homokozós ágyban hempereg. Ezt kihagyhatták volna a filmből, de a hasonló homokozós jelenetek lassan általánossá válnak a filmekben. Gondolom oka van, hogy egyre inkább erőltetik ezt a reklámot, ahogyan az utcára vonulgatni is szándékosan küldenek pár magamutogató egyént. Játszanak csak továbbra is a homokozóban, mindenesetre van egy mögöttes tartalma a dolognak.
A FELHŐATLASZ mű homokozós szerzőjének hátsóján egy üstökös látható, amelyet az idősebb Sixsmith is felismerni vél Halle Berryn, mikor vörösre vált a lámpa.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/felhoatlaz_ustokos_kepek_1.jpg?98787413
Az üstökös lényeges a filmben, hiszen első alkalommal az UPSIDE DOWN és a FELHŐATLASZ filmben is ADAM-ként szereplő Jim Sturgess-en látható a kulcs mellett, aki Hae Joo Chang, vagyis JC is volt mint szabadító 2144-ben. A kulcs a kincses, arannyal teli ládát nyitja, melyet az illetéktelen kincsre éhes Tom Hanks nem tud megszerezni, magyarán meghal. Természetesen a film egészét tekintve itt nem anyagi kincsről van szó.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/felhoatlasz_-_jim_sturgess_es_a_kulcs.jpg?69875847
Második  alkalommal (attól függetlenül hogy az illető kicsit melegebb a kelleténél) a 23. BOND filmben, a SKYFALL-ban Q-ként szereplő Ben Whishaw testén volt látható, aki a LAYER CAKE filmben szintén Daniel Craig mellett szerepelt. Daniel Craig összejött a sárkányos lánnyal, Ben Whishaw pedig Szent György és a sárkány szobrokkal került kapcsolatba a FELHŐATLASZ-ban, melyben össze is törte a fehér (tisztaság) szobrot.
Érthető a film ezen irányzatú mondandója? Van egy meleg pár, kinek egyik felének hátán üstökös és Q/17-est kap a SKYFALL-ban. A srác vagy lány, ki tudja melyik-melyik, összetöri a tisztaságot megjelenítő Szent György szobrot, aztán végül végez magával egy fürdőkádban, a megtisztulás helyszínén.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/felhoatlasz_-_skyfall_-_layer_cake.jpg?50685433
Ben Whishaw volt az feketében, aki a Layer Cake-ben másvilágra küldte a már fehérbe öltözött Danielt egy lány miatt.
Daniel volt a 23-as Bond és 23 éves sárkányos lánnyal rakták össze, aki a filmben zuhany alatt áll.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/a_tetovalt_lany_kepek.jpg?92771182
Nyilvánvaló kapcsolat a SKYFALL, a JACK THE GIANT SLAYER és a LAYER CAKE filmek között.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/slayer_-_layer_kepek.jpg?99861334
A FELHŐ ATLASZ-ban a hegyen, ahol az üzenetküldő antenna, mint egy virág nyílik ki, láthattuk a DNS spirált és a mandorlákat az irányítópulton, melynél a MACSKANŐ-t és a HALJ MEG MÁSKOR című Bond filmben Jinx-et alakító Halle Berry állt fehér ruhában, ami a tisztaság szimbóluma.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/felhoatlasz_-_dns_mandorla_macska_kepek.jpg?17921326
                                           http://static.diffen.com/uploadz/3/38/DNA-Structure.gif
Miután bemutatták a MACSKANŐ-t alakító Halle Berry-n az üstököst, a következő üstökös a filmben a fiatal Timothy Cavendis lábán volt látható egy macska társaságában.
A macska a kapu őre.
Az idősebb Timothy Cavendisht alakító Jim Broadvent volt az, akinél a Felhőatlasz című mű készült, vagyis az, aki arról beszélt, hogy vagy legyőződ a sárkányt, vagy ő győz le téged.
A következő üstökös a klónrabszolga nyakán volt látható, miután a nyakpánt eltávolításra került. Ő ment rabszolga felszabadítónak keletre és ő volt az, akinél a DNS volt látható a hegyen.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/felhoatlasz_-_ustokos_macska_kepek.jpg?76705995
A filmben az utolsó ötágú csillagos üstökös Tom Hanks fején volt látható, aki a film végére már elhagyta a Föld bolygót.http://www.supertorchritual.com/underground/images/12b/apple-pentagram.jpg
Tom Hanks volt az, aki a DA VINCI KÓD filmben dekódolta a SION rend nagymesterének végső üzenetét és azt mondta, hogy APPLE, mikor a cryptex 5 betűs kódját megfejtette.http://www.supertorchritual.com/underground/images/09b/DaVinci-penta-apple.jpg
Londonban nyugszik a lovag, pápa tette sírba.
Munkája gyümölcsét szent harag torolta.
Sírján keress gömböt, noha úgysem leled.
A Rózsa méhének titkát súgja neked.
A verset megfejtve kiderül, hogy Sir Isaac NEWTON is a SION rend nagymestere volt, a rózsa pedig a Szent Grál szimbóluma, melyet Robert Langdon/Tom Hanks is közöl.
Az egyetlen gömb amely nem látható Newton sírján az, amelyik az égből pottyant le és Newton életművét ihlette. Ez munkájának gyümölcse, mely haragra gerjesztette az egyházat, vagyis az ALMA.http://www.supertorchritual.com/underground/images/12b/2012-Paralympics-opening-gravity.jpg
      FOLYTATÁS A FELHŐATLASZ ÉS A GRÁL HÍRVIVŐ 2-BEN


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 222
Heti: 97
Havi: 4 719
Össz.: 1 322 716

Látogatottság növelés
Oldal: FELHŐATLASZ ÉS A GRÁL HÍRVIVŐ 1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2024 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »