NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A krónikások leírják, hogy igazságos Mátyás Király halálát már az előző év januárjában jelzi az égbolt. Egy téli éjszaka egész Magyarország fölött hatalmasat dördül az ég, és nem lehet tudni, hogy hol. Ezt az égdördülést Erdélyben ugyanúgy lejegyezték, mint a Felvidéken, és ugyanazon a napon. Tudták, hogy a király közelgő halálát jelzi (Szántai Lajos – Szent őseink nyomában maradva 167.o.).
 
Szántai:
“Van az első magyar király, az első Atilla, aki elindítja a magyarság Kárpát-medencei küldetését, és van egy második Atilla, aki az utolsó magyar király, s aki ezt lezárja. Lezárja, ugyanakkor valamit a jövő felé nyilván elindít. Ez a második Atilla pedig nem más, mint az igazságos Mátyás, az oroszlán tekintetű Vitéz Holló, aki az üdvtörténet utolsó szakaszában – az ítélethelyzetnél – még újra meg fog jelenni..”
 
Van tehát egy Szántai által utolsó magyarnak említett magyar királyunk, akit Hollós Mátyásnak neveznek, aki az ítélethelyzetnél még visszatér (gondolom a királyok királyával) és halálát előrejelzendőként furcsa dörrenést hallanak országszerte ugyanabban az időpontban, de a forrását senki nem tudja megállapítani, magyarán az a bizonyos BOOM mintha mindenhonnan jönne.
                 http://1.bp.blogspot.com/-_CliZtKkfO8/T3HKBzSzdTI/AAAAAAAALOA/bljVKKrySbM/s1600/soledadnoise.jpg
Nem ismerős valahonnan ez a furcsa BOOM, ami egy rossz esemény bekövetkeztét jelezte előre? Természetesen ismerős, hisz az USA-ban az elmúlt 1.5 évben rendszeresen számolnak be hasonló eseményekről, melyre a hivatalos szervek, építkezések, meteorológusok, geológiai mérőállomások, stb. mind azt állítják, hogy a bizonyos hanghatáshoz nekik az égadta világon semmi közük és nem is tudnak az azt kiváltó okról. A 2013-as évben az USA több államában jeleztek furcsa hangokat, melyek közé becsúszik egy-két hoax is. A jelentések szerint 2013. januárjában átlagosan 4 naponta lehetett hallani valahol egy-egy furcsa BOOM-ot.
Krónikások viszont leírják, hogy Mátyás király tudta előre mi fog rá várni, annak ellenére felvállalta sorsát és elment Bécsbe, hogy áldozatot hozzon mások életéért. Leírják, hogy Mátyás semmit sem tesz a csillagok megkérdezése nélkül, vagyis az égbolton, az Úr könyvében olvas és minden cselekedetét összhangba hozta a csillagos égbolt mozgásával.
 
A magyarban éppúgy, mint a külföldi médiákban nem nagyon lehetett arról hallani, vagy olvasni, hogy a 2012. júni. 05-06-án történő Vénusz-tranzit nem a tervek szerint zajlott, vagyis nem akkor, nem a megadott helyszínen és nem abban a beesési szögben történt, amit a NASA előre megadott. Sok csillagász számára ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy egy ilyen aprócska esettel kapcsolatban is, amit nem egy ördöngős dolog kiszámolni a mai technológiával, szó szerint hazudnak és elhallgatnak valamilyen lényeges tényezőt, amely megváltoztatta az előre kiszámolt adatokat. Legyen ez akár az X bolygó (Nibiru), galaktikus szuperhullám, a Nap méretének változása, a Föld forgásának/imbolygásának megváltozása, stb.
 
A fenti cikk szerint a Vénusz-tranzit Észak-Amerikában naplementénél (BELE A SÖTÉTBE) 22:09 UT-re volt jósolva és ettől eltérően 22:16-ig nem indultak el a kamerák, vagyis 22:16-ig nem lépett be a Vénusz a Nap elé.
Nos, hogy az időzítés pontossága nem megfelelő az igaz, de a 22:16-os időpontot pl. a NASA élő videójának több mint százezer felhasználó által, egy időben való eléréséhez írják a guardian.co.uk-nál, ahol 22:03:50 UT-t írnak a tranzit kezdéséhez eltérően a 22:09-től. Persze a guardian éppúgy a háttérhatalom irányítása alatt áll, mint a NASA.
Érdemes elolvasni a jelenések könyve 22/16-ot, mert talán megmagyarázza valamelyest ezt az eltérést, vagy szándékos időzítést, ha már a Vénusz bolygóról, a hajnalcsillagról esik szó.
Jel. könyve 22/16:
Én Jézus küldöttem az én angyalomat, hogy ezekről bizonyságot tegyen néktek a gyülekezetekben. Én vagyok Dávidnak ama gyökere és ága: ama fényes és hajnali csillag”
A Dávidot természetesen betoldásnak tartom mint azt már vagy százszor írtam, mert Adiabene Mária nem volt Dávid vérségi leszármazottja, Jézusnak pedig földi apja nem volt, csak nevelőapja. Hogy Nimród, az Atya, vagy valaki mást szerepelt e az idézetben, nem tudom. A Dávid gyökere és ága csak abban az értelemben állja meg a helyét, ha úgy értelmezzük az írást, ahogy Jézus mondta, vagyis “Én és az Atya egy vagyunk”, vagy “Aki engem látott, látta az Atyát”. Az Atya pedig mindannyiunk gyökere, mert mind EGYek vagyunk.
       http://www.morethings.com/god_and_country/jesus/birth-baby-jesus-280.jpg
Nos nem nyilvánvaló, hogy milyen komoly “játék” folyik? Az ismeretlen forrásból eredő furcsa BOOM-ok legfőképp az USA-ban jelentkeznek és ott írnak a naplementés tranzit 22:16-os időzítéséről, aminél feltűnik a Jézus által küldött angyal és hogy Jézus az a bizonyos fényes hajnali csillag. Mellesleg a NASA elavult, kamu, vagy csak egyszerűen szimbolikus űrprogramja köré is egy eléggé szép végidős rituálét szövögettek, de ugyanez más országoknál is megfigyelhető volt.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/atlantis-return-streak.jpg?52782711
A NASA következő űrhajója az Orion, Adrian Gilbert szerint pedig Jézus mennybemenetele Illéshez hasonlóan bonyolult módon kapcsolatban van az Orionnal, és az égboltnak az a része volt az, ahova hite szerint feljutott. Az Orion pedig most éri el az égbolton a maximális magasságát.
Ja, hogy az Orion csillagkép Betelgeuse csillagánál éppen most fedeztek fel egy porfelhőt, amely a szakértők szerint 5-10-12000 év múlva ütközik a vörös óriásba? Ja, hogy 2011-ben már megfigyeltek egy porfelhőt a Betelgeuse körül, amelyre akkor azt írták, hogy a vörös óriás vetette le magáról? Ja, hogy a Betelgeuse az elmúlt években a csillagászok meglepetésére elkezdett zsugorodni?
2009. június - Robbanás előtt állhat a Világegyetem legnagyobb csillaga, a Betelgeuse. A vörös szuperóriás csillag közel 15%-ot zsugorodott az elmúlt 15 évben. Szakemberek szerint nem kizárt, hogy összehúzódása szupernóvaként történő felrobbanáshoz vezet.
2011. június - A Plútó naptávolságánál tízszer nagyobb kiterjedésű porfelhőt azonosítottak az Univerzum egyik legnagyobb méretű csillaga, a Betelgeuse körül. A vörös szuperóriás égitest élete végéhez közeledve vetette le magáról az anyagot.
2013. január - Ütközés előtt a vörös szuperóriás. A Herschel infravörös űrteleszkóp új felvételén több, közel koncentrikus ív tűnik fel a legközelebbi vörös szuperóriás körül.
Hogy valami NAGY dolog történik, az már nem vita tárgya.
A galaxis középpontból hamarosan megérkezik, vagy már megérkezett a nagyenergiájú töltött részecskék zápora, magyarán a galaktikus szuperhullám. Észrevetted, az időjárás megváltozását? Az elmúlt évekhez teléhez viszonyítva nagyon kevés a napfény. Észrevetted a világszerte zajló vulkanikus tevékenység megugrását?
Paul LaViolette korábban azt állította, hogy a galaktikus szuperhullám érkezése 400 éven belül fog megérkezni.
La Violette 2012 végén már azon a véleményen volt, hogy a jelenlegi változások nagyon hasonlítanak ahhoz, amikor a szuperhullám eléri a bolygónkat. Azt mondja, vagy mondják, hogy 2013 június-július körül elképzelhető, hogy elér bennünket a nagyobb, magból érkező kozmikus szelecske, de biztosat nem állított akkor sem.
2013. elején már azt írták, hogy a galaxisunkban a Fermi által felfedezett 50ezer fényév kiterjedésű, magból kiinduló buborék nem tart felénk, sőt már nem is a magból kiáramló képződmény.
Már ott tartanak, hogy elképzelhetően ez csak egy szupernóva-robbanás, ami mintegy 425 ± 250 fényévre történt, ezért mintegy 55-ször közelebb van hozzánk, mint a Galaktikus központ. A sebességét a felhőnek sem a korábbi 1000km/s-ban, hanem 18km/s-ben határozná LaViolette meg, ami egy régi szupernóva sebessége.
ITT VALAMI NAGYON GYANÚS!!!
Először a csillagászok mondják, hogy nem jelent ránk semmilyen veszélyt az érkező nagyenergiájú felhő, most pedig LaViolette is eltolja a talicskát más irányba.
Valaki, vagy valakik ezeknek nagyon a körmükre léptek, közben pedig az elit a föld alá költözik. Lehet negatív tudattal van is félnivalójuk.
Paul LaViolette szerint a szuperhullám érkezésekor a Nap körül koncentrálódik a por, ami óriási napkitöréseket produkál. Pane Andov ezt elvitte abba az irányba, hogy a Nap szempontjából az érkező pluszenergia fűtőanyagként fog hatni, ami által csillagunk átmegy vörös óriás állapotba.
http://www.profiledesigninc.com/images/OMOS-SO/Reach4theStars/Red-Giant.JPG
Pane Andov a Nap transzformációját, vagy kiteljesedését 2013. március 28-ban határozta meg. Én nem úgy látom, hogy abba az irányba tartanának a dolgok, de érdekesnek tartom, hogy március 28-án indul a Hatodik Nap kora, 3 nappal később pedig Jézus Urunk feltámadásának napja, vagyis ünnenapja, a Húsvét vasárnap lett kijelölve.
Húsvét hétfője pedig április elsejére esik, HUGO napjára.
http://www.grabbagcinema.com/wp-content/uploads/2011/11/Hugo-Cabret-FIlm.jpghttp://stevenspielblog.files.wordpress.com/2011/11/hugo-movie-chloe-moretz-asa-butterfield-21.jpeghttp://www.thedirectorscutradio.com/wp-content/uploads/2012/03/hugo.jpg
http://paneandov2012.files.wordpress.com/2012/04/394649_382804708441126_979901838_n.jpg?w=545http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kulcs.jpg?11025785
                                           HUGO és a NAP.
http://kidzcoolzone.com/wp-content/uploads/2011/12/Hugo-Movie-Poster-2011.jpghttp://www.the-numbers.com/video/Hugo/Hugo-poster.jpg
                                      Meg egy kulcs a szívhez.
                                http://4.bp.blogspot.com/-sRHP-dDQZ5Y/TvKlpapXMZI/AAAAAAAAA_c/hgws8_OjUOs/s1600/hugo_poster.jpg
                                http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/247/6/d/jesus_blessings_by_vishnu108-d48v2kq.gif
Jelen pillanatban pedig 2013. márc. 27-ére, a Hatodik Nap indulása előtti napra van kiírva az ÓZ A HATALMAS című film premierzárása, amely természetesen még változhat.
http://images.wizardofozcostumes.com/tin-man-heart-zoom.jpghttp://carbolicsmoke.com/wp-content/uploads/2012/03/CheneyHeart-1.jpghttp://www.missiontolearn.com/wp-content/uploads/2009/08/Picture-8-283x300.png
Húsvét hétfő egyébként 2013-ban a bolondok napja is, hisz április elseje.
A tarotban a Bolond lényünknek az a része, amely elég bölcs ahhoz, hogy áhítattal álljon a Teremtés misztériuma előtt, ugyanakkor elég merész ahhoz, hogy a dolgok mélyére nézzen. Azt a lényünket jelképezi, amely felsőbbrendűséggel szemléli az elme árnyékszínpadán vonuló gondolatokat, érzéseket, álmokat. Kezében vándorbottal, vállán szerény batyujával, sarkában furcsa állattal (a belső késztetést jelképező kutyával vagy macskával), amely bizony odakap, ha egyszer bizony firtatni kezdjük a valóság természetét. A Bolond az ismeretlen – a belső én – felé tart.
Mit mond Heath Ledger, aki Joker volt a bolond Christopher Nolan BATMAN filmjében?http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/joker-bolond_-_minden_egni_fog.jpg?99582495
NE LEGYEN IGAZA!! Az utolsó BATMAN filmnek DARK KNIGHT RISES volt a címe.
2013-ban jön a THOR –THE DARK WORLD, a STAR TREK – INTO DARKNESS, a DARK SKIES februárban, a THE DARK PRINCE, az IT’S DARK HERE, az IN THE DARK, a DARK POWER, a DARK CIRCLES, a THE DARK HORSE, stb.
A STAR TREK – INTO DARKNESS film posztere Christopher Nolan BATMAN – DARK KNIGHT RISES és INCEPTION posztereinek koppintása.
http://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/12/star-trek-into-darkness-the-dark-knight-rises.jpg
http://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/12/star-trek-into-darkness-inception.jpg
                        A lényeg a DARK/SÖTÉT kihangsúlyozása.
                                 http://3.bp.blogspot.com/-4sJt3_clzX4/UOPqVjBKPOI/AAAAAAAAMJo/1HlWdl3zfKc/s1600/Dark+Skies+(2013).jpg 
Gönczi Tamás a "Nimród Gyűrűje" könyve 320. oldalán leír egy magyar mesehagyományt korunk emberének jellemzőivel, mikor is az "őrzött Fény megkopik, a Nap hatalmas fénydombját kifosztják és elrabolják a Nap mitikus sólyommadarát, fejére pedig sötét csuklyát húznak, hogy ne láthasson". Mikor a Fény, a Világosság elfogy a földről, és az emberiség léte veszélybe kerül, Nimród (ős)király megkönyörül nemzetségén és újra kiszabadítja a sötétségből az ő kedves napmadarát.
http://paneandov.com/wp-content/uploads/2013/01/550941_4586977513335_237574693_n.jpghttp://paneandov.com/wp-content/uploads/2013/01/astral-projection.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 116
Tegnapi: 202
Heti: 116
Havi: 3 281
Össz.: 890 989

Látogatottság növelés
Oldal: A KIRÁLY ÉS A BOOM-OK 1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »