NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Mikor 42 nap van hátra az évből, Alicia Christian Foster, vagy ismertebb nevén Jodie Foster, 2012. nov. 19-én lép az 50. életévébe.
Az 50-es szám a megértés kapuinak száma.
2008-ban mutatták be Jodie Foster, Gerard Butler és Abigail Breslin főszereplésével a NIM SZIGETE filmet.
A filmről és Abigail Breslinről, aki MAYA is volt a KILENCES mellett, pár cikkel korábban, az  ELHÍVÁS ÉS HAZATŰZÉS 1 cikkben írtam. Akkor ígértem egy cikket a filmmel kapcsolatban, hát íme. Kicsit megcsúszva, de jobb később, mint soha.
Nos a filmben Jodie Foster kettős személyiséget játszik, melynek egyik karakterét Gerard Butler kapta, aki Nim apja is Jack-ként.
Jodie Foster és Gerard Butler is szerepelt egy-egy MAVERICK-es filmben és mindketten bemutatták a NYÍL-at. Maverick annyi, mint egyedülálló, maga útját járó, ... Gerard Butler a CHASING MAVERICKS-ben hullámlovasként jelenik meg, talán utalva a galaktikus szuperhullámra, ami másnál is megfigyelhető, amelyet már bemutattam.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nim_szigete_es_mavericks000.jpg?70390930
Jodie Foster kapcsolata a KAPCSOLAT és a NIM SZIGETE filmben is a parton, partra vetve jött létre személyesen. A poszteren látható egy kalózhajó, melynek zászlaján a koponya és csontok bal szeme le van takarva, ahogy Hórusznak, Szethel vívott harca után is a bal/hold szeme sérült meg és csak a Nap szemével lát, hiszen ő az égen a Horizont feletti Nap. Nim szigete valójában, vagyis ahol a filmet forgatták, az Ausztráliához tartozó Hinchinbrook szigeten található.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/jodie_a_parton.jpg?82327932
Ausztrália másik neve OZ, így könnyen eljátszhatunk a gondolattal, hogy NIM RUSOE lehet akár NIMRUD/NIMRÓD/OZIRISZ is, aki az égen a NAP/ORION. Érdekes, hogy az Orion furkósbotja/fáklyája feletti pontot egyfajta kapuként jegyzik, az Orion és az AURIGA/SZEKERES csillagkép közti pontot pedig galaktikus anticenterként ismerjük, az Orion/Óriás vállára, vagy hátára állva pedig János vitézünk kilép az Univerzumból. Jézus és Illés mennybemenetele (tüzes szekér) is kapcsolatban van az Orionnal (és a Nappal), a kapu megnyitását pedig többen 2012-re datálták, az Orion helyzetéből adódóan.
Illés próféta földi élete végének utolsó eleme: miközben Elizeussal a haláláról beszélgetett, Elizeus látott egy tüzes lovak által vont tüzes szekeret, majd Illést elragadta a forgószél.
Nyári napfordulónál az antiközpontot közelíti meg, téli napfordulónál pedig a galaxis központot közelíti meg a Nap az égi útján.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/galaktikus_kozpont_es_antikozpont000.jpg?68449153
A csillagszarvas a Cassiopeia, Auriga/Szekeres és Perzeusz csillagképekből áll össze és a Tejúton menekül az üldözői elől. Három vadász követi: Orion (Nimród) és a Gemini (Ikrek) csillagképben felismerhető két fia (Hunor és Magor). Nimród fiainak, Hunornak és Magornak (Hunok és Magyarok), akik elvesztették a szarvas nyomát, az a feladatuk, hogy újra ráleljenek a szarvasra, amely agancsával az égbe, a Tejútra emeli őket. A Csodaszarvas agancsa az égbolton a Cassiopeia "W", vagy “M” alakú csillagképe.
                       http://metarjuna.files.wordpress.com/2010/08/tudos-virtus-hu_.jpg?w=290
Az Auriga/Szekeres csillagképhez tartozik az égbolt hatodik legfényesebb csillaga, a Capella, amely 42 fényévre van tőlünk és a szarvas hátán található.
A Capella, mely tulajdonképpen 2 csillagból áll 0,05-dal halványabb, mint a Vega, amely a Jodie Foster főszereplésével készült KAPCSOLAT filmben is megjelent, mint egy állomás a csillagkapuk közt.
A Capella hagyományosan a csillagkép fő alakjának, a szekeresnek a bal vállát jelzi. Klaudiosz Ptolemaiosz Almageszt-je szerint a Capella a kecske a szekeres hátán. A római mitológiában a Jupitert tápláló Amaltheia kecske. Ennek a kecskének a szarvát törte le véletlenül Jupiter, amit bőségszaruvá formált.
A Jupiter száma a 42, a Capella pedig kb. 42 fényévre van tőlünk......
http://starryskies.com/The_sky/constellations/auriga.gifhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Capella-Sun_comparison.png/300px-Capella-Sun_comparison.png
                                  http://3.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/Sf4_gBqioeI/AAAAAAAABvE/zCom9ck2ueY/s400/jupiter+sign.jpg
Érdekes, hogy a NIM SZIGETE filmnél Nim kis gyíkocskája a filmben végig barnás, a posztereken pedig, mint a fentinél is full zöld színben jelenítik meg. A kis gyíkot, vagy szakállasagáma-t, a filmben úgy említik sárkányként, hogy mindenki sárkányt kiált.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nim_szigete_kepek_4.jpg?83703308
A filmhez tartozó posztereken, ahol a szivárvány is látható, az iránytű egyfajta kapuként lett bemutatva, de megjelent az iránytűrózsa is, melyek a 33-at és 33.33-at jelentik, melyeket David Flynn is bemutatott. 33.33°, az 2012.9 tengeri mérföld, melyről a http://hajnalhasadas.hupont.hu/181/az-ajton-kopogtat-3 cikkben is írtam. 2012-13 a Sárkány éve.
                 http://www.mt.net/~watcher/00davelecture2005.jpg
Nimród leszállt és a MAG népét választotta ki, világra hozva Hunort és Magort. Ha újra megtaláljuk a szarvas nyomát, Nimród újra leszáll. Jézus vérségi leszületéséhez a MAG népét választotta ki a Teremtő, kiknek csillaga a Jupiter bolygó, a teremtői energiák bolygója, mely a NIM SZIGETE filmben is megjelent, mikor Jodie majdnem hasra esett.
Arthur király és 12 lovagja szkíta, de Zarathusztra, Buddha és még sokan mások is szkíta vérségi leszármazottak, ahogyan a MAGyar nemzet is a SZKÍTA utódja, kik a FA népe.
Az alábbi képen a távcsöves Nim mellett látható az iránytűrózsa, Gerard Butler pedig Orionozik a 9-essel.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nim_szigete_kepek_2.jpg?48063877
Nimnek van egy pelikánja és egy OROSZLÁNfókája.
A Pelikán az Krisztus szimbolika, amelyet a NÉMÓ NYOMÁBAN animációs filmben is láthattunk, ahol a 888-nál (IESOUS/JÉZUS) történik a halak kiemelése a vízből.
    http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/nemo_nyomaban_888_halaszat.jpg?90267006
Nim Galileo (Itt is LEO/OROSZLÁN) nevű pelikánja szintén két halat emel ki a vízből, bemutatva a halak korszakának halait (embereket), akiket a partra vet. Némónál a két hal a 42-es felé tart.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nim_szigete_kepek_3.jpg?95783820
Nim könyvei közt láthattuk az ALICE CSODAORSZÁGAN-t, de Nim szerint csak egy kis képzelőerő kell, hogy bárhová eljusson.
Jodie Foster másik, KAPCSOLAT filmjében, mely kapcsolódik a NIM SZIGETE filmhez, azt írták a táblára a föld felett 555 láb magas washingtoni emlékművel/obeliszkkel szemben, hogy NYISD MEG AZ ELMÉD ÉS MEGNYÍLIK AZ UNIVERZUM.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kapcsolat_-_nyisd_meg_az_elmed.jpg?69994878http://witnesswatch.files.wordpress.com/2010/03/555wm.jpg?w=450
Jodie Foster a Nim szigetében az 555-ös lakásban lakik, az ARANYKAPU-HÍD (Golden Gate) mellett, a 101-es útnál. Hogy a 442-es oldalon vagy a másikon, azzal nem vagyok képben, talán ha ott laknák. A szám jelentős, ezért vetettem fel.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nim_szigete_-_101_es_555_aranykapu.jpg?31600960
                       http://2.bp.blogspot.com/-BpCF6ABSkaA/T8bdw_OxBdI/AAAAAAAAAhA/cHnKpCuQXqg/s1600/light+2.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 139
Heti: 420
Havi: 1 906
Össz.: 895 023

Látogatottság növelés
Oldal: KAPU ÉS NYÍL EGY KAPU NYÍL/1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »