NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A december 21-én született Kiefer Sutherland 1998-ban, a tényleges, csillagászati galaktikus beigazításnál telefont emelt a BREAK UP filmnél, 2012-ben pedig, amikorra a fikcionális galaktikus beigazítást időzítik, bemutatkozott a TOUCH filmmel, melyről már több cikk is készült.
Kiefer Sutherland szerepelt 2002-ben a PHONE BOOTH/A FÜLKE című filmben is, melyben Colin Farrellt tartja bent a fülkében egy célkereszttel.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/1-break_up-touch-fullke-et_kepek.jpg?28093412
Colin Farrell 2012-ben az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1990-es TOTAL RECALL/EMLÉKMÁS (eredetileg TELJES VISSZAHÍVÁS, VISSZAEMLÉKEZÉS) feldolgozásával jelentkezik, 2004-ben pedig, a Vénusz-tranzit első felvonásának évében, a tranzit után 1 nappal az OTTHON A VILÁG VÉGÉN-ben volt látható (figyeld a címeket!).
Az EMLÉKMÁS filmben létezik egy valóság és egy másik világ, egy álom. A korábbi EMLÉKMÁS filmet lásd, a http://hajnalhasadas.hupont.hu/265/voros-vagy-kek-1 cikkben.
A 2012-es EMLÉKMÁS filmben Sharon Stone szerepét Kate Beckinsale vette át (Underworld: AZ ÉBREDÉS, Van Helsing, Az aranyserleg, Alice tükörországban, stb.), míg Quaid/Hauser álmai asszonyának szerepét Jessica Biel (Penge: SZENTHÁROMSÁG, Hetedik mennyország, NEXT, 51-es bolygó, Kapás van, stb.). Jessica Bielnél olvashatjuk a Penge Szentháromságban, hogy “A HALHATATLANSÁG AZOK OSZTÁLYRÉSZE, AKIK MEGÉRDEMLIK”. Látható az Óz-al, 242-vel és Jessica által kilőtt a 9 nyílvesszővel a http://hajnalhasadas.hupont.hu/329/esemenymetamorfozis-2 cikkben.
Nos a 2012. augusztus elején bemutatott AZ EMLÉKMÁS filmet a 144-es számmal indították, amikor bemutatásra került Billy Nighy, akit a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK és a TITÁNOK HARAGJA filmben is láthattunk, melyeket a http://hajnalhasadas.hupont.hu/446/feltamadas-5 cikkbe helyeztem, de megjelent az UNDERWORLD, a RANGO, a KARIB-TENGER KALÓZAI, stb. filmekben és nem utolsó sorban a magyar KIS VUK-ban, mint RINGMASTER. A LORD OF THE RINGS film folytatásaként készült HOBBIT film poszterén pedig éppen az az Arthur látható a kapuban, akit Billy Nighy vezetett át a gyűrűs kapun a Galaxis útikalauzban, ahol a 42-es a válasz mindenre. Nos a Jumanjiban elmondták, hogy ez egy játék azok számára, akik hátra kívánják hagyni világukat.
VALÓSÁG, VAGY CSAK KÉPZELED?
2009-ben Colin Farrell volt látható a DR. PARNASSUS ÉS A KÉPZELET BIRODALMA filmben is.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2-emlekmas-dr_parnassus-vilag_vegen_kepek.jpg?63491231
Colin Farrell börtönének/fülkéjének üvegfala összetört, meghasadt (rést ütött rajt a TOUCH-os Kiefer Sutherland golyója), akárcsak a BATMAN – SÖTÉT LOVAG: FELEMELKEDÉS poszterén.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/3-emlekmas-fulke-batman_kepek.jpg?29456283
Colin Farrell esetében a TOUCH /ÉRINTÉS film főszereplője, Kiefer Sutherland (dec. 21.) van a vonalban, ET pedig, akivel szintén érintést mutatnak be a poszteren, HAZA TELEFONÁL.
Colin Farrell utcai tárgyalópartnere Forest Whitaker, akinél az UTOLSÓ KIRÁLY filmnél X-et rajzoltak a poszterre, ami Krisztus/Nap szimbólum, a tarotban pedig a szerencsekerék. Forest Whitaker szerepelt a NEGYEDIK ANGYAL filmben is.
Jelenések könyve 16/8: “a negyedik angyal is kitölté az ő poharát a napra; és adaték annak, hogy az embereket tikkassza tűzzel.”
Forest Whitaker szerepelt az ÚT A MENNYORSZÁGBA filmben is 2005-ben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/4-hazahivas.jpg?26872223
Forest Whitaker GHOST DOG/SZELLEMKUTYA című filmjének poszterén ez olvasható: “LIVE BY THE CODE, DIE BY THE CODE”.
Gondolom látva a színész filmjeinek mozaikszerű tartalmát, érthető az üzenet.
Forest Whitaker 2010-ben két említésre méltó filmmel jelentkezett, a OUR FAMILY WEDDING és a THE EXPERIMENT-el.
A szimbólika gndolom itt is világos, mint a Nap, ha a MENNYEGZŐRE és KRISZTUS-ra gondolunk. Adrien Broody kezére még egy nyolcküllős kormánykereket is helyeztek.
Jézus példázataiban arról kapunk tájékoztatást, hogy a menyegző első eseményére mindenki bemehet (Máté 22,9-10). Egy bizonyos idő után azonban bezáraték a menyegzői ház ajtaja (Máté 25,10/b). Jézus nagyon erősen hangsúlyozza azt is a példázatban, hogy a Király megtekinti a vendégeket és akit nem talál méltónak, azt kiveti a többiek közül (Máté 22,11-13).
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/5-forest_whitaker_es_a_tuz.jpg?32384423
Forest Whitaker szerepelt a 2007-es THE AIR I BREATHE filmben is, melynek poszterén egy fegyveren (GUN/42) ülő pillangót láthatunk. A 2002-es PÁNIKSZOBA filmben pedig BURNHAM név alatt mutatkozik be, ugyanakkor 2002-ben szerepelt a már említett PHONE BOOTH/FÜLKE filmben is.
A PÁNIKSZOBA filmben Kristen Stewart látható, aki az ÚT A VADONBA filmben felmegy a megváltás hegyre és a 9 fogú OUT feliratos Napnál látható, melyet a http://hajnalhasadas.hupont.hu/390/lovejoy-es-hofeher cikkbe helyeztem. Kristen a Megváltás-hegyre való felmenetel előtt áll szembe a Nappal, ahol Christopher ül.
Kristen Stewart édesanyja a PÁNIKSZOBA filmben Jodie Foster, aki NIM/WIN/GYŐZELEM szigetére megy, miután nagy nehezen elhagyja lakását, ugyanis pánikbetegként (agorafóbia) nem mer kimenni az utcára. A NIM SZIGETE poszterén a Napnál repülve egy pelikán látható (Krisztus szimbólum) és egy szivárvány, meg még több lényeges szimbólika (a filmben is), melyekről az ezen cikk után következő cikkben bővebben. Nim növényeket és rovarlárvát eszik a filmben.
                     http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nims_island_poster.jpg?14202401
A NIM SZIGETE film és a TIN TIN poszterein több azonosságot lehet felfedezni. A TIN TIN ÉS AZ UNIKORNIS TITKA animációs filmet a HOBBIT rendezőjétől Peter Jacksontól és Steven Spielbergtől láthattuk, akik azt üzenik, hogy 2012 végén lesz egy kapu, egy dimenzióportál/csillagkapu, emiatt is lényeges Jodie Foster filmbe helyezése, aki a csillagkapun a VEGA csillaghoz, és tovább repült. A TIN TIN-be a 42-es számot kódolták Spielbergék, akárcsak a POLTERGEISTbe, vagy a KING KONGba, stb. A Tin Tin-ben szereplő Haddockot ugyanaz alakította, aki King Kongot, Cézárt a Majmok bolygójában, vagy éppen a Gyűrűk Ura filmek Gollamját.
http://www.desktop4ipad.com/wp-content/uploads/2011/08/Rise-of-the-Planet-of-the-Apes.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-gZtoBzISPkA/T9QA4mFNKmI/AAAAAAAAD9A/k8oi9GgtxoI/s320/dna-ladder.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-gcgOJSTtyxg/T9P6u4flCZI/AAAAAAAAD8w/-oAvYwSRNJ0/s640/Rise_of_the_Planet_of_the_Apes_koba.png
A KAPCSOLAT filmnél az ALKONYZÓNA/TWILIGHT ZONE intrója hallható a Jupiternél, a SZÍRIUSZ A-B-nél pedig az ÓZ szivárványos betétdala Dorothytól. Mind a kettő kapcsolatban van a szivárvány 42-es számával. http://www.youtube.com/watch?v=kNAUR7NQCLA
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nim-sunshine-kapcsolat-tin_kepek.jpg?23810781
Érdemes megfigyelni, hogy Haddock kapitány a TIN TIN könyv borítóján Orion szerepében látható, aki pedig Haddock kapitányt játszotta el, alakította a tudatváltozáson átesett csimpánzt és az ÓRIÁS gorillát. A Peter Jackson által készített King Kongban Jack Black mellett volt látható a 42-es szám, míg saját kétszemélyes együttesével bemutatták az Ádám teremtését, akinek pedig Isten azt mondta, hogy “néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül (I. Mózes 1/29).
King Kong az Empire State Building-re mászik fel, ami mellett a SIRIUS radio is található, 11:11-es fekete kéz logóval. Az épület Percy Jacksonnál az Olümposzra vezető átjáró.
http://lh4.ggpht.com/_6hgSmco4R9M/SZyAhr8BXtI/AAAAAAAAAr0/nqusyI_icA4/KingKong2_thumb%5B3%5D.jpg?imgmax=800JACK BLACK - ÁDÁM SZEREPÉBEN
KING KONG - JACK BLACK
Ahogy én látom, az egész játék az égboltozatról szól, és az azon utazóról, akinek tudatváltozáson kell átesnie, hogy a kapun átléphessen. A gorillák a csimpánzoktól eltérően nem vadásznak; elsősorban faleveleket, fakérget, rügyeket, gyömölcsöt és gyökereket esznek. Állati eredetű táplálékként csak időnként (ritkán) egy-egy rovart esznek meg.
Az UNIKORNIS titka, hogy a két tüzes kutya (kicsi és nagy) fogja közre, az Orion felé tartja a szarvát, alatta a hajó látható, felette pedig az Ikrek, Hunor és Magor, vagy Castor és Pollux. Tin a Jupiterrel van társítva, de volt egy nagy kutyáról szóló RIN TIN TIN sorozat is.
Az Egyszarvú spirituális tűzben égő szarvával győzi le a gonoszt, az UTOLSÓ EGYSZARVÚ című mesében pedig a félelmen átlépve meg kell küzdenie a dühös és tüzes Bikával, mellyel Nimród/Ozirisz/Orion is küzd, hogy a többi Unikornist kiszabadíthassa, amelyek a félelem miatt kerültek a tengerbe.
A TIN TIN-ben az Unikornis a hajón található (hajó neve is), az égbolton pedig éppen egymás mellett található a Hajógerinc és az Egyszarvú csillagkép. A film egyfajta Orionhoz vezető beavatósdi.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/unikornis_es_a_bika.jpg?82424766
A SÁRGA ÚTON HAZAFELÉ cikkben látható, hogy Vénusznak a STARDUST/CSILLAGPOR filmben az Unikornis oldja fel a láncát, de a PROMETHEUS rendezőjének, Ridley Scottnak kezéből kijött LEGENDA filmjében is megjelenik az egyszarvú, melyben éppen az egyszarvú szarvával győzik le a vörös patást, mely a PROMÉTHEUSZ cikkben látható. Az ET filmbe Steven Spielberg szintén belevonta az egyszarvút és nem véletlenül, hisz a film a HAZATÉRÉSről szól. Látható a A NAP, A HOLD, A MARS ÉS AUG. 06./3 cikkben.
A kereszténységben Krisztus napszimbólumaként ismert egyszarvú, a nimródi beavatáshoz szükséges tiszta fényt őrzi, amely a tisztaság, szűziesség, bölcsesség és a tudás jelképe. Az Unikornist csak egy szűz szelidítheti meg, miként a kiválasztottak is túlléptek a nemiségen.
Az Unikornisnak a félelmet (fél-elem) kell leküzdenie, a növényevő pedig nem viszi be a testébe mindazt a félelmet, szorongást, stb., amit egy leölt állat átélvén beépít a szöveteibe. Az Univerzum él és érez, a szeretet tartja össze, nem a félelem.

                                  FOLYTATÁS A KETTESBEN
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 139
Heti: 398
Havi: 1 884
Össz.: 895 001

Látogatottság növelés
Oldal: ELHÍVÁS ÉS HAZATŰZÉS 1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »