NAPCSILLAG

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

Ez egy HAtalmas, HATalmás kérdés. Boncoltad már ezt a szót?
HALLELUJAH
Nem érdekes a kezdés és zárás?
HA/AH
Magyarul is érthető.
HAL-LEL-ÚJ-AH
A hal (aki lejött) újra AH-ra lel.
 
Mikor valami felfénylik az agyacskában, valamire rádöbben az EGY-ÉN, az ember azt mondja AAAAH, vagy AHAAAA.
Mikor valamitől fél valaki AAHHH-t kiált, ha valamit eltologat, mondjuk félelem miatt a fogdokit, akkor HA-logat.
Ha örülünk HAHA-zunk, amit más is HA-ll
A fejed búbjára koronaként HAj nő, ha az élethez szükséges tápanyagot viszel be a SZER-VEZETedbe, megtömöd a HAsad.
Gyermekeknek azt tanítják, hogy a vonat azt modja SI-HA-HA.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/fel_a_fenybe.jpg?31835002
A sámán az sHAman, a perzsáknál, vagyis Iránban a király az sAH, kiknél a palota SZERáj, ami Indiában mAHal.
Irán jelenlegi vezetője MAHmud AHmadinezsád.
Ha befejezed az imát, azt mondod AMEN, amiben az A hangzásilag AH/ÁH, miként egyesek AH-MEN-t is mondanak.
http://api.ning.com/files/TicCiNw4DpxjRq4HnEgd12Yo-ku-CNj14VKKqRYMRRLsV8e3IeIb9a8GfP-v962E6*b6ILtZkJEIt4KOpm70j9K*nZDNSVrl/PinealGlandActivationMindsEye.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_Mcq6WuRsOCk/TJu69Bd4BiI/AAAAAAAAA2A/j4pl4qkmJyg/s1600/144000-IMAGE.jpg
Ha felnézünk a csillagokra, égi HAzánkra, azt modjuk AAAAH, vagy AAAA.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/tejut_fa_alatt.jpg?98459062
A visszavezető út, a HA-ZA út, mely fordítva AZAH, vagyis AZ AAAAH.
A GYALOG GALOPP filmben, melynek eredeti címe “Monty Python (PITON/KÍGYÓ) and the Holy Grail”, lemennek a fehér nyúl üregébe és azt mondják a vár nevére, ahol a Grál található, hogy AAAAH.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/monthy_python_and_the_holy_grail.jpg?36421607
Azt mondják az AAAAH, a HAAAAAA, vagy AAAAA, vagyis a HA/AH egy magasabb tudatosság portálja. Aki nem tiszta, azt a várat őrző sárkány elnyeli, mint a filmben AAAAH-ozót. GYÖRGY IS SZENT VOLT ÉS LEGYŐZTE A SÁRKÁNYT. És milyen érdekes, hogy Arthur és a lovagok megmenekülnek a szörny elől, mert meghalt szívrohamban a rajzoló. A film poszterén a Grálban található a vár a hat emberrel. A hetedik tartja a Grált.
                                        VÁR/VÉR/KEHELY
                              FEHÉR NYÚL/MEGTISZTULÁS
 
1982-ben OSLO-ban alakult egy együttes, melynek neve A-HA. Az együttes énekese Mortel HARket.
Oslo korábbi neve 1624 – 1877. december 31. között Christiania, 1878. január 1. – 1924. július 11. között Kristiania.
Oslo neve ez alapján 1624-től 1924-ig, vagyis 300 éven át (ami a Tau) keresztény.
Az A-HA csapat első albumán szereplő THE SUN SHINES ON T.V. daluk a TAKE ON ME folytatása. A dalhoz a video az angol Szent Albán templomban lett felvéve.
Az A-HA együttes youtube-os oldalára 2005-ös csatlakozásuk óta 2013 elejéig 42 video lett feltöltve, a hivatalos oldalukon pedig HARket egy TRON-os felsőben látható, míg gitárosuk egy 64-esben. Az együttes zárásként a 17-es lemezzel fejezte be, mely a fent linkelt hivatalos oldalukon megtekinthető. Morten HARket ezután egy új szólóalbummal (OUT OF MY HANDS) jelentkezett. A 42. videó , mely 2012 végén került fel, az ugrásos/szárnyalásos Scared of Heights.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/a-ha_-_64_tron_42_kepek.jpg?40238008
A TAKE ON ME dalához az A-HA-nak figyelemre méltó video készült.
Főszereplőnk, akiért HARket kinyúl a képregény világából, egy vörös kék feliratnál látható, alattuk a fehér MILK/TEJ szóval. A video motorversennyel indul, ahol a 77-es és 13-as számok láthatóak (77-13 = 64). 13 látható akkor is, mikor főszereplőnk kezét megfogja HARket és átviszi a világába, mikor már a pár egy körben (Nap) látható. HARket ekkor az üveg elé áll, amelyen áttekintve színessé válik a másik szereplő. Ekkor is 13-as látható a falon, de 13-as jön a hármassal, hogy összetörje az üveget is. A 77-es látható a falon is a gitárosnál is, akinél most 64 szerepel. Nevéből eredően gondolom HARket a 77-es, aki miután elér a folyosó végéhez (világa vége), kaput nyit főszereplőnknek. HARket a végén formát ölt a színes világban, aztán főszereplőnkkel együtt végül a körben egyesülve jelenik meg ismét a másik világban.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy éppen Oslo-ban történt, hogy 77 személyt küldtek másvilágra 2011. július 22-én, a Nándorfehérvári diadal 555. évfordulóján.
77 jelentése OZ/PAN/NAP, de CHRIST angol gemátriája egyenlő a 77-el. A 13-as kundalíni szám, de JC gemátriája is, Jézus pedig a 13-as volt a 12 tanítvány felett.
http://4.bp.blogspot.com/-iaoyirMYPI8/UGzDLsk78aI/AAAAAAAARkw/G3-J59BMchg/s400/Last%252520Supper%252520Zodiac.gif
SOPRA MINERVA RÓMA
A Napistent, akit az ősmagyarok hitregei ősatyjuknak, Magyarnak tekintettek és neveztek, különböző törzsek más-más néven nevezték.  E népek közül a palócok Pál, Bál, Balota, vagy Bel/Bél, a szemerék pedig Szem, Szam, Somota néven, de más népek ettől más-más néven nevezték.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nyitott_ajto.jpg?16708996
A HAT-ALOM jelen pillanatban látszólag bukottak/gazdagok kezében összpontosul, de mindez illúzió csupán, mert a HA-TALOM Isten kezében van, aki szavával, HAng által teremtette a világot.
Van a Földön egy nép, amelyet külföldön úgy neveznek, hogy HUNgary, amit pedig úgy ejtenek japánul, angolul, stb., hogy HANGari. Ők a MAGyarok, kiknek nyelvén az Úr Ádámhoz (ADAM/MADA/MAGYAR) szólt.
Üdvözlégy Magyar (AVE MADA/ADAM EVA), az ANYAnyelved a Teremtés nyelve.
Mózes 1/1/3:
“És monda Isten: Legyen világosság, : és lőn világosság. És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá Isten a világosságot a setétségtől”
Dániel 12/3:
“Az értelmesek pedig fénylenek, mint az égnek fényessége; és a kik sokakat az igazságra visznek, miként a csillagok örökkön örökké.”
Dániel 12/12:
“Megtisztulnak, megfehérednek és megpróbáltatnak sokan, az istentelenek pedig istentelenül cselekesznek, és az istentelenek közül senki sem érti; de az értelmesek értik”
Jézus példázataiban arról kapunk tájékoztatást, hogy a menyegző első eseményére mindenki bemehet (Máté 22,9-10). Egy bizonyos idő után azonban bezáraték a menyegzői ház ajtaja (Máté 25,10/b). Jézus nagyon erősen hangsúlyozza azt is a példázatban, hogy a Király megtekinti a vendégeket és akit nem talál méltónak, azt kiveti a többiek közül (Máté 22,11-13), vagyis elválasztja a világosat a sötéttől. A Fény az örök, vagyis időtlen, a sötétség pedig idétlen.
 
J-AH-WEH, JEHOV-AH, BUDD-AH, BUDD-HA, ALL-AH, TUTANK-HA-MUN (144. lelet a sírban), stb.
James Churchward szerint RAH volt Mu napistenének neve, amiből RA egyiptomi napisten származott (HAR/RAH)
Ebből következik, hogy ATEN is AH-TEN.
 
Egyiptomban Hathor égistennő volt, kinek nevével szintén el lehet játszadozni, vagyis HAT-HOR, vagy HA-THOR.
A Nap is egy kapu, THOR/TOR is egy kapu, a HA kapuja.
Milyen kapu TOR kapuja? Természetesen vörös, ugyanis a TOR fordítottja a ROT.
VÖRÖS KAPSZULA, VÖRÖS AJTÓ, VÖRÖS PONT A HARMADIK SZEMNÉL, stb.
Amíg vezető poszton volt, az egyiptológia művelőinek egy része úgy tartotta, hogy ZAHi HAwass kisajátítja az egyiptológia tudományát.
Az egyiptomi mitológiában a nyugati sivatag istene HA volt, más néven a Nyugat Ura, vagy az Átszellemültek Ura.
A HARmadik dimenzióban HAR/Nap (A Hórusz névváltozat görög eredetű, az egyiptomi Heru/Hor/Har névből ered) nyugaton nyugszik, a homokember pedig az álommal kapcsolatos szimbolika (Sandman = álommanó, álom istene, stb.)
Ha álmos vagyok és ásítok, AH-zok.
Ha elalszok, más világokban kalandozok, a 3. dimenzióban nem HA-zok.
                   http://25.media.tumblr.com/tumblr_mag0y5QQGa1rtku3eo1_500.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_ma9owqwUMm1rrj3pro1_500.jpg
Ugyanúgy, ahogy az alvószoba a HÁ-ló szoba, mikor örökre lehunyom szemem, meg-HA-lo-k, de az csak a HAL-ÁL állapota.
ÁL, vagyis nem valós, mert nincs halál, mert öröklétű, HAlHAtatlan vagy halacska, aki ki HAHA-zod a HAlált.
 
Az “A” a táltos abc-ben a háromszög, a H betű pedig 8-as forma, melyekből többet összerakva megkapunk egy láncot, vagy éppen dupla spirált. A rovásban a H/h két x egymáson, vagy két félkör összefordítva (több egymáson dupla spirál), de ha a latin H-t egymásra helyezzük, megkapjuk a létrát, magyarul a H és az A együttesen egy felfelé mutató háromszög és egy ég felé vezető létra, ami a LÉT-RA-ja.
                       http://1.bp.blogspot.com/_4kkT22kuvoA/S8CYN65nJXI/AAAAAAAACW0/DGTTbRQ1hqU/s1600/kundalini.jpg
Mikor a gyermeknek beadnak a régi gyógyítókat elsöprő modern gyógyítók egy gyógySZERt, azt mondják neki, hogy mond azt AAAA, vagy ÁÁÁÁ.
Ha tüsszent valaki HApcizik, mikor bekapja az orvosságot, vagy HAtóanyagot, azt mondja HAmm.
Mikor eszünk HArapunk, mikor éneklünk, HAngot adunk, mikor gyorsan beszélünk HAdarunk.
A gyógyszerészet szimbóluma a fára, vagy egyfajta grálra tekeredő kígyó, mely valójában a caduceus, melynek tetején ott az aranygömb/alma.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/ahaaa_kepek.jpg?77941289
A fára tekeredő kígyó pedig a kundalíni. A kígyó pedig azt sziszegi, hogy SSZ.., ha csendre intünk valakit, hogy ne HAngoskodjon, akkor azt mondjuk Jupiter ujjunkat a száj elé tartva, hogy PSSZT, vagy azt mondjuk EGY PISSZENÉST (SZISSZENÉST) SEM, az a valaki pedig ekkor elHAlkul.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kaduceus_kepek.jpg?53254506
Gondolom az sem véletlen, hogy az utolsó ítélet előtt 7 HARsona, vagy trOMbita szólal meg. A magyar fordítású bibliában trombita szerepel, az angolban pedig posaune, vagyis harsona. Mindenesetre a harsonát a trombitából eredeztetik, de mindkettő rézfúvós, a réz pedig a Vénusz fémje.
Gondolom az is csak a véletlen műve, hogy azt a népet, aki azt állította nagyon is helyesen, hogy minden ember fénylény, akit persze oly elszántan irtottak és üldöztek a múltban, KatHARoknak nevezték.
Vagy az is a véletlen számlájára írható, hogy Romulust és Remust egy nőstényfarkas nevelte fel egy fügefa alatt és egy HARkály etette őket.
A Sákja (Szakja, Szkíta)  törzsből származó páli nyelven beszélő Gautama SzidHARta (páliul Gótama SziddHATTHA ) is egy fügefa alatt meditálva világosodott meg, így vált BuddHA-vá.
Végül, de nem utolsó sorban a HA-lakat HÁ-lóval fogják ki, a Nap és a Hold körül pedig HA-lot lehet megfigyelni.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/napkitores_-_halfogas.jpg?27239682
http://www.listofimages.com/wp-content/uploads/2012/10/graphics-sun-planet-earth-3d.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 92
Tegnapi: 222
Heti: 92
Havi: 4 714
Össz.: 1 322 711

Látogatottság növelés
Oldal: AHA AAAAH
NAPCSILLAG - © 2008 - 2024 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »