NAPCSILLAG

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

2012 aug. 12-én lezajlott a londoni olimpia záróceremóniája, ahol bemutatkozott a Pet Shop Boys is, egyfajta narancssárga lángoló napszekéren, mint egyfajta fekete lovas, vagy mágus, az apokalipszis és halál előhírnökeiként.
A duónak 42 dala került fel a britek Top 30-as listájára, az együttes énekesének pedig, Neil Francis Tennant-nak pedig, aki a MARVEL COMICS-nál is dolgozott, élete első csapata a DUST/POR volt, akiknek legnépszerűbb dala a HALLOD A HAJNALHASADTÁT? (Can You Hear The Dawn Break?) volt, amit Neil írt. Christopher Sean Lowe a duo másik, szintetizátoros fele, 1976-1978 között harsonán játszott egy héttagú, One Under The Eight nevű együttesben. 1981. augusztus 19-én Neil és Chris véletlenül találkoztak egy elektronikai boltban Chelseaben, a Kings Road-on. Első kislemezük Bobby „O” Orlando produceri segédletével 1984-ben jelent meg West End Girls címmel, Bobby Orlandóval pedig 1983. augusztus 19-én (pont 2 évvel Neil és Chris találkozása után) a new york-i APPLE JACK nevű étteremben találkoztak.
A duó első amerikai fellépése a los angelesi (Angyalok városa)  Mayan Színházban volt 1990. nov. 06-án. Hat nappal később, november 12-én jelent meg a Pet Shop Boys, Literally című könyv az együttesről, ami elsősorban az 1989-es koncertekről szól (23 évvel 2012 előtt). November 23-án pedig, egy londoni könyvesboltban 800 (OMEGA!) darabot dedikáltak a könyvből.
A csapat a WTC ikertornyok ledöntésének évében adta ki, a CLOSER TO HEAVEN című albumát.
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/8/13/1344815904669/Pet-Shop-Boys-at-Olympics-008.jpg
Az olimpiai ceremónia kezdeténél mindent újságba csomagoltan láthattunk, ahol érdekes írásokat olvashattunk és egy nyilas angyalt láthattunk.
                                       TO BE, OR NOT TO BE.
                                     LENNI, VAGY NEM LENNI.
                    TO DIE WILL BE AN AWFULLY BIG ADVENTURE.
                   MEGHALNI RETTENETESEN NAGY KALAND LESZ.
           http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_-_nyilas_-_lenni_-_halal.jpg?43400879
A ceremónián bemutatásra került egy tűzmadár, vagyis főnix.
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Darcey+Bussell+2012+Olympic+Games+Closing+qQVg-mZhn0Hl.jpg
Az égből tüzet szóró tűzmadárként szállt alá, a 69-es születésű Darcey Bussel is.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_-_fonix.jpg?19422767
Darcey Bussel április 27-én lépett a 42. életévéből a 43-ba, ugyanazon napon pedig a 42-es telepről kigördült OV-101-es ENTERprise űrsikló szárnyalását láthattuk a Szabadság-szobornál.
A főnix csapatos balett társulat, az előadás végén lefut AZ OROSZLÁN ÉS AZ UNIKORNIS feliraton, és megállnak a főnixmadár tűzfészkét jelképező olimpiai láng előtt. Ekkor tart a Nap a Rákból, az Oroszlán felé.
Egy másik feljárón, egy másik jelenetnél pedig azt olvashatjuk, hogy:
                            THIS IS THE WAY THE WORLD ENDS.
                                   EZ AZ ÚT A VILÁG VÉGÉHEZ.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_-_fonix_es_a_vilag_vege.jpg?36532567
Nagyjából az írásból következtetni lehet rá, hogy mire gondol a záró ceremónia rendezője, főleg, hogy a nyitó ceremóniát a SUNSHINE film készítője rendezte, amelyben a RED EYE film főszereplője merült a Napba kockában. A RED EYE filmben pedig RAPTURE/ELRAGADTATÁS és 1221-es járatra felszállás szerepelt.
       http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/fountain_sunshine_thumb2.jpg?46496623
A ceremóniára váratlanul begurult Batman és Robin is egy sárga kocsival. Érdekes hogy a záró ceremónia előtt 23 nappal, július 20-án történt Aurórában a Batman film premierén a mészárlás, a 9-es teremben, ugyanis Batman monogramja egy W, amely a 23. betű, ugyanakkor a Batmant alakító Christian Bale-nél rendszeresen feltűnik ez a tudást, Szíriuszt és a kromoszómákat megjelenítő szám.
Éppen az új BATMAN FELEMELKEDÉS filmben jelenik meg Robin. A páros sárga kocsija pedig az Oroszlán és az Unikornis előtt robban fel, míg Batman a NARANCS feliratnál látható, amely a Napnak szimbóluma. A közönség úgy véli, hogy az egész előadás egy szórakoztatás céljából bemutatott darab, miközben itt minden a mágusok rituáléjának része.
            http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012-es_olimpia_zaro_-_sarga_kocsi_-_fonix.jpg?96030695
http://www.swide.com/binaries/content/gallery/2012/8/13/top-10-olympics-2012-london-closing-ceremony-performances-gifs/london-olympics-2012-closing-ceremony-only-fools-and-horses.gif
Ha már voltak oly kedvesek, és titokban közölték velünk, hogy a világ lassan végéhez ér, figyeljük meg, milyen zenei összeállítást raktak össze, a gyönyörűen mosolygó, mit sem sejtő közönségnek.
Egy zenei sorozat első dala, a Queen - Bohemian rhapsody-ja volt, amelyből ennyit hallhattunk:
Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, No escape from reality. Open your eyes,  Look up to the skies and see,
Ez a valóság, vagy csak a képzelet? Nincs menekvés a valóságból, itt ragadtam. Nyisd ki a szemed, nézz fel az égre és vedd észre.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_escape_reality.jpg?54898181
Ugyanekkor van a premiere a TOTAL RECALL/AZ EMLÉKMÁS filmnek, amelyre szintén azt írták, hogy: “EZ A VALÓSÁG, VAGY CSAK KÉPZELED?”.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2-emlekmas-dr_parnassus-vilag_vegen_kepek.jpg?63491231
A Queen dala után jött John Lennon Imagine dala, hogy képzeld el, hogy nincs menny, nincs pokol, nincs kapzsiság, nincs vallás, stb., és a végén minden eggyé válik.
Ezek szerint John Lennon elméjéből (vagy máséból) kipattant dalból az derül ki, hogy Isten sem létezik, ami úgy ahogy van marhaság. Nem véletlenül erőltetik az evolúció elmélet ferdítet változatát, vagy éppen a pánspermiát. Számukra minden jobb, mint az, hogy Istent, mint Teremtőt elfogadni. Isten mindenütt és mindenkiben jelen van, még azokban is, akik ezeket a megalapozatlan marhaságokat hírdetik egy cél érdekében.
Kaptunk is egy szép John Lennon arcot, amely a színpad fölé emelt, szerencsekereket megjelenítő London eye-re  tekint.
Kb. így áll a helyzet: íme drága jó közönség, itt az új prófétátok. Nincs Isten, nincs vallás, tedd azt amit akarsz, élj a mának (mint ahogy kb. Aleister Crowley is hírdette). Ha ezen az úton jársz, kikerülsz a mókuskerékből.
Ugye mekkora butaság? Jézus az Út, nem Lennon. Jézus pedig nem azt hírdette, hogy nincsen vallás, menny és pokol. És mennyien éneklik Lennon dalát.
Lennon az egység megteremtéséről énekel, nem az EGY-ISTEN-ről. Az egységet pedig az okkult erők is létre kívánják hozni, a szeretet állarca mögött, miközben tömegeket mészárolnak le. Ebben a játékban Lennont is egy rítus keretében végezték ki, áldozták fel.
JÉZUS URUNK SZAVAI AZ ŐT VÁDLÓ ZSIDÓSÁGHOZ (János ev. 8. rész):
Ti innét alól valók vagytok, én onnét felül való vagyok; ti e világból valók vagytok, én nem vagyok e világból való”.
“Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem.”
“Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.”
2012 olimpia - John Lennon
Az IMAGINE után jött George Michael a FREEDOM (Szabadság) és a WHITE LIGHT (Fehér Fény) dalával. A dalok és annak üzeneti összeállítása mindenképpen figyelmet érdemel, George Michael pedig épp karácsonykor lépett a színre, miután megmentették az életét. Erről készített egy dalt, Fehér Fény címmel, amit bemutatott az olimpiai ceremónián, halálfejes övvel és kereszttel a nyakában. George Michael a Wham csapattal együtt készítette el a MENNY HATÁRÁN albumot. Írtam róla a http://hajnalhasadas.hupont.hu/393/az-ido-hatarvonalan cikkben.
Egyébként ahogy látható, George Michael kedvenc színe a fekete.
   http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_-_george_michael.jpg?23560772
Később Annie Lennox, a LITTLE BIRD dalával vonult be, mint aki az alvilágból mászik elő, holtak kíséretében, egyfajta papnőként.
A KIS MADÁR érdekes része:
I wish that I could be that bird and fly away from here. I wish I had the wings to fly away from here.
Azt kívánom, hogy az a madár lehessek és elrepüljek innen. Azt kívánom, hogy nálam legyenek a szárnyak, hogy elrepülhessek innen.
Annie Lennox szereplése a közönséghez irányul, akik a spirituális halál állapotában vannak. A helyzet úgy néz ki, hogy amikor meghalsz, visszatérsz a spirituális világba, csak mivel nem vagy rá felkészülve, visszazuhansz az anyagba, ahol újra és újra meghalsz. Tulajdonképpen minden egyes nap egyre közelebb kerülünk életünk végső beavatásához. Annie Lennox és a mögötte álló manipulátorokkal ott a probléma, hogy ők inkább a halál kultuszát, mint a Fény/Élet kultuszát hírdetik.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/12/article-2187471-14852EF6000005DC-416_634x607.jpghttp://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/12/article-2187471-14852867000005DC-172_634x511.jpg
Annie Lennox után jött egy csapat, a PINK FLOYD – WISH YOU WHERE HERE dalával.
A dalban ez hallható:  “Vajon miért cserélted szellemekre, a hőst hamura, az erdőt  tűzviharra. a szellőt az élet lüktetését hideg kényelemre, a harcos hétköznapot egy ketrec főszerepére?”
A dal végén láthattuk, amint a kötéltáncos kezet fog egy bábúval, amely lángra kap. A jelenet a dal borítóján látható, persze nem kötéltáncossal. Elképzelhetőnek tartom a vékony út bemutatását.
Nos a színpadra lépett FATBOY SLIM is a RIGHT HERE, RIGHT NOW (itt és most) dalával . Az evolúció elméletet hírdető dalt, Fatboy Slim egy octopus/polip-ról adta elő. http://www.youtube.com/watch?v=ub747pprmJ8
Érdekes, hogy épp egy MAGYAR ember, Simet László érintése által kap lángra a másik embert szimbolizáló bábú.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_-_langolo_ember_es_polip.jpg?54117693
A dec. 21-ei születésű Kiefer Sutherland főszereplésével készült TOUCH sorozatban egy rózsa vált át a polipra ( TOUCH/TRANSZFORMÁCIÓ 1 ), a 2012. dec. 21-én 64. életévébe lépő Samuel Jackson pedig szintén kapcsolatba került a polippal, amely a Karib tenger kalózai filmben már Leviathánként szerepel, amelyeket a http://hajnalhasadas.hupont.hu/356/leviathanfelelem-1 cikkbe helyeztem.
Az olimpián bemutatásra került egy A MARTIAN SENDS A POSTCARD HOME felirat, ami abból a szempontból érdekes, ugyanis éppen a ceremónia előtt 6 nappal, aug. 06-án, Jézus Urunk színeváltozásának napján szállt le a Marsra a KÍVÁNCSISÁG nevű marsjáró.
  http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_-_marsiak_es_ozymandias.jpg?55660237
A ceremónián fellépett Jessie J is a Price Tag dalával, melyben B.O.B.-től hallhatjuk, hogy “30 másodpercen belül elindulok a Marsra, és igen, itt hagyjuk a legyőzhetetlennek vélt dolgokat, nem mérheted pénzben az emberi életet, a szeretetért tesszük, ezért harcolunk és mindent feláldozunk”.
Mielőtt bedőlünk annak a nagy szeretetnek, amit Jessie J és társai hírdetnek, érdemes lenne kicsit jobban a körmük alá nézni.
Jessie J arcai és egy kép az olimpia záró ceremóniájáról, ahol Jessie J a Queen együttes gitárosával, Brian May-el volt látható. Brian May, aki közreműködött a BUMM! című könyv írásában, az agnoszticizmus híve, akárcsak Annie Lennox. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_agnostics
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_olimpia_zaro_-_jessie_j_arcai.jpg?76788120
Jessie J mögött ugyanúgy manipulátorok állnak, mint Katy Perry, Britney Spears, Lady Gaga, Rihanna, stb. mögött. 
Szerepelt a színpadon a MY NAME IS OZYMANDIAS, KING OF KINGS felirat is, Ozymandiasról pedig már írtam a http://hajnalhasadas.hupont.hu/346/1302-titanic cikkben.
Nos a ceremónia végén, mikor kialudt az olimpiai láng, a lánggal és a főnixel szemközti oldalon, a THE WHO nevű csapattól, a BABA O’RILEY dalt hallhattuk, amely a NEXT című albumuk első dala. Az album borítóján pedig a csapat egy monolittal látható.
 http://www.geetarz.org/reviews/who/collectors-whos-next.jpg
2001 ŰRODÜSSZEIÁJA GIF
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/kicsi/2012_olimpia_zaro_-_piramis.jpg?82651879


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 134
Tegnapi: 86
Heti: 220
Havi: 4 555
Össz.: 1 314 688

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 OLIMPIA ZÁRÓ
NAPCSILLAG - © 2008 - 2024 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »