NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Lucas Black-nak, aki a 2013. áprilisában látható 42 című filmben Pee Wee Reese, vagyis az 1-es játékos szerepében, a 42-ig bezárólag 23 színészi szerepe volt.
Lucas Blacknak szereposztásai a LÉGIÓ című film óta egy érdekes üzenetet mutatnak. A LÉGIÓ filmben, a Paradise Falls-nál volt látható, melyről az 1+2+7 ÉGBE FEL 2 cikkben írtam.
Nos a végítéletes LÉGIÓ film után jött a TEMETÉSEM SZERVEZEM, a végidő játékos Robert Duvallal, akivel ezután a SEVEN DAYS IN UTOPIA filmben játszott újra együtt. A filmben Duvall segítségével Lucas Black megismeri az Urat és ismét profi golfos válik belőle HÉT NAPOS Utópiás kiruccanás után.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/lucas_black_filmek.jpg?28747130
A SEVEN DAYS IN UTOPIA film indításaként látható, fent olvasható bibliai idézetnek a folytatása (mivel a golfos Lucas Black a Napba lett helyezve a hetes mellett) így hangzik:
”És lesznek minden magas hegyen és emelkedettebb halmon patakok, folyamok a nagy öldöklés napján, mikor a tornyok leomlanak. És a holdnak fénye olyan lesz, mint a napnak fénye, és a napnak fénye hétszer nagyobb lesz, olyan, mint hét napnak napfénye; ama napon, a melyen az Úr beköti népe romlását, és vereségének sebét meggyógyítja! Ímé, az Úr neve jő messziről, haragja ég és sötét gomolygó füstje; ajkai rakvák haraggal, és nyelve, mint emésztő tűz!”
A 2013-as év ÉV AUTÓJA címét nyerte el a HETES GOLF
http://www.delmagyar.hu/auto/a_hetes_golf_az_ev_autoja/2322727/
Lucas Black a SEVEN DAYS IN UTOPIA után az ÍGÉRET FÖLDJE című filmben volt látható a 442-es címen.
Mikor Matt Damon bemegy Lucasékhoz, vagyis a 442-es címre, egy bagoly, vagyis a bölcsesség, tudás, stb. szimbolikája jelent meg Matt Damon mellett. Matt Damon egyéb filmjeinek bemutatását mellőzöm, aki akarja, az oldalaimon megtalálja.
Lucas Black a SEVEN DAYS IN UTOPIA film végén kapott a neve alá egy pentagrammot (HAJNALCSILLAG), az ÍGÉRET FÖLDJE filmben pedig egy aranymetál kocsit vásárolt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/lucas_black_kepek_2.jpg?44612410
Az IGÉRET FÖLDJE után pedig jön a 42 film, az EGYesként.
442 szerepelt az olimposzi feljárós szimbolikát mutató (Percy JACKSON) Empire State Building poszteres UNDERDOG filmben, a 2012 című JC-s filmben, melynek poszterén is kapu jelenik meg és a MAJMOK BOLYGÓJA: LÁZADÁS filmben a majmok a 442 felé igyekeztek a szabadságba, a 101-esen haladva át a Golden Gate-hídon (Arany Kapu). A MAJMOK BOLYGÓJA: LÁZADÁS főszereplője James Franco, aki jelenleg Óz az ÓZ A HATALMAS filmben.
442 jelent meg 2012. nov. 14-én a SUPERNATURAL sorozatban is, melyben a CSILLAGKAPU Samantha-ja, Amanda Tapping volt látható a mennyben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/underdog-2012_kepek000.jpg?95842055
Az ÍGÉRET FÖLDJE film Matt Damon mosakodásával és tükörbe nézésével indul. A filmbe szintén számos utalás lett elhelyezve.
Titus Welliver, aki Matt Damon barátjának, Ben Affleck-nek a 444 napos ARGO filmjében is szerepelt, felteszi a kérdést egy törött ablaküvegnél, hogy talán vihar közeleg e?
Matt Damon és Ben Affleck páros végidős játékáról a JELEK 2013 FEBR/3 cikkben.
Matt Damon az ÍGÉRET FÖLDJE filmben akkor tér be Lucas Black 442-es címére, mikor tüzet gyújtanak a makett farmon.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/igeret_foldje_kepek_1.jpg?66235682
Aki azt mondja, hogy “EZ MÁR NEM A PÉNZRŐL SZÓL”, azt mutatja be az iskolában a gyermekeknek teknős (világ) szimbolikát alkalmazva, hogy minden égni fog. Amellett, hogy ezek a személyek a farmot is szimbolikaként alkalmazzák, a BATMAN: DARK KNIGHT fimben ugyanezt az üzenetet mutatta be Joker, vagyis Heath Ledger.
Mint kiderült a tüzet gyújtó ATHENA környezetvédős srác, aki szerint ez nem a pénzről szól, a bolondját járatta mindenkivel. 
A Bolond lapján az ég egyébként sárga, a Nap pedig fehér.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/joker-bolond_-_minden_egni_fog.jpg?45238354
Az ÍGÉRET FÖLDJE filmben tüzet gyújtó, mindenhová az elpusztult tehenek képét helyezi el. Nos a tejet adó tehén az Tejút szimbolika, így az elpusztult 12 tehénről szóló kitalált meséje rendkívül érdekessé válik a kamu, Athena-s környezetvédőtől. A film végén Matt Damon ismét mosakodik, tükörbe néz, limonádét iszik a sárga pohárból, aztán elmondja az igazat, vagyis sárga útra tért.
Mint kiderült a tehenek képe egy világítótornyos képről lett kivágva, Lafayette-ben tárgyalva az ügyet az év 27. napján.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/igeret_foldje_kepek_2.jpg?11099676
A louisanai Lafayette érdekes választás volt, ugyanis egy híres szabadkőműves után kapta a nevét, ami a KÉPLET/KNOWING filmben is megjelent a metróban, ahol 170 ember halt meg.
                       http://1.bp.blogspot.com/_fKNCP7dQCZo/SbTO258PA7I/AAAAAAAAAD0/mAsMjMLmf7E/s1600/Knowing%2BMovie.jpg
        http://www.cryptomundo.com/wp-content/uploads/vlcsnap-158182.png
Cage mikor elmondja Dianának a 170 plusz 33 főt, ami mindenki mást jelent végül, megjelenik a 27-es szám is, mely látható a http://hajnalhasadas.hupont.hu/248/a-keplet-titka-1 cikk alján.
Miért lényeges a 170, a Lafayette és a 27 mellett?
Nos a Sagrada Familia utolsó tornya 170 méter magas lesz Jézus Krisztusnak szánva, aminek belsejében 84 közönséges vagy csőharang hirdeti Isten dicsőségét a tervek szerint.
A Jézus Krisztust a PASSIÓ filmben eljátszó Jim Caviezel/JC súlya a DÉ JAVU filmben ugyancsak 170 font, mely a KRISZTUS TUDAT ÉS A SZIVÁRVÁNYHÍD 4 cikkben szerepelt.
2013. febr. 09-én olvashattuk, hogy amerikai kutatók megtalálták az eddigi legnagyobb prímszámot, amely 17 425 170 számjegy hosszú.
2012. aug. 27-én olvashattuk, hogy a világ legrégebbi halászladik-maradványát tárták fel és egy evező-maradványt is találtak Dél-Koreában, Szöultól 330 kilométerre délkeletre. A ladik kámforfából (Cinnamomum camphora) készült, a töredék 64 centiméter hosszú, 50 centiméter széles és 2,3 centiméter vastag. Az evezőt tölgyfából faragták, 170 centiméter hosszú, 18 centiméter széles és 2,1 centiméter vastag, a lapát trapezoid alakú.
Az 64-es (Hórusz szám, Univerzum/ŰR élő geometriájának száma) ÚR jelképeként ismert kockában a 27 láthatatlan egység jelenti Jézus isteni mivoltát, a 37 látható pedig az embert (37x64 = IESOUS CHRISTOS).
A louisanai Lafayette székhelye a LAFAYETTE PARISH-nak, melynek területe 270 négyzetmérföld, vízterülete pedig 0.17%.
                                 270 jelentése INRI.
„Amikor felállították a keresztet, ezt írták fel rá: 'EZ IZRAEL KIRÁLYA'.” (Péter evangéliuma - Kapitánffy István fordítása).
Krisztus idejében "Izra-Elita" alatt még nem a zsidókat, hanem "Él Harcosait" vagyis a kánaáni kitteusokat, a szkítákat értették  (Dr. Mihály Ferenc - Kiáltónak szava: bibliába temetett magyar őstörténet 50.old.)
Mivel itt egy Jézussal kapcsolatos, és egy kőművessel kapcsolatba kerülő játék jelenik meg, ismét bemutatom a KÉPLET film üzenetét, melyben a vega életre átálló Caleb (kutya) és társa lett a kiválasztott, akik megkapták a fehér nyulat. A nyúl ürege, vagyis a kapu benned van, amit egyes illuzionisták is bemutatnak, mikor kalapból rántják elő a nyuszit.
Hogy Magyarországon, a Szkíták utódaihoz, vagyis az eredeti Izraelitákhoz (Jeruzsálem = Szent Sólyom = eredetileg magyar város) betérve romboló/pusztító szándékkal milyen arányban jelennek meg a vakolók, az már egy másik témakör. A magyar velük ellentétben nem nevezte magát sosem kiválasztottnak, csupán Jézus hitű hithű kereszténynek.
Jézus, aki tűzzel (SZER/X/TÍZ/TŰZ) és Szentlélekkel keresztel, maga a SZER, ami ETET, ahol pusztítás van, ott pedig nincs szeretet. Ugye mennyire nyilvánvaló?
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/keplet_-_jezus_az_ut_igazsag_es_elet.jpg?99758536
 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 113
Tegnapi: 170
Heti: 878
Havi: 283
Össz.: 1 205 898

Látogatottság növelés
Oldal: SÁRGA ÚTON SZER-ETET
NAPCSILLAG - © 2008 - 2022 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »