NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012. május 23-ára, az év 144. napjára volt bejegyezve a SÖTÉT ZSARUK 3 premierje. A film oldalára időközben május 14-ei berlini előpremier is fel lett helyezve, amely a Vénusz-tranzittól 23 napra esett. Német premier május 24-én volt. http://www.imdb.com/title/tt1409024/releaseinfo
A SÖTÉT ZSARUK 3/MIB3-ban egy cica, nevezetesen a Pussycat Dolls lánycsapat énekesnője visz be a LUNAR MAX (hold) börtönbe egy rózsaszínű spirálos, rózsás, teremtési sémával ellátott (6-os hexagon és a középpont, a Teremtő) tortát. A tortából Boris bogara kerül elő, aki az embereket a harmadik szem homloki részén küldi másvilágra.
Will Smith a Szabadság-szobornál és pentagrammos ajtón tér be az időugró készülékért, amelyen ugrásnál 1969. július 15-e, és 9 óra 12 perc szerepel. Az ugrásnál pedig egyfajta halászó gépek láthatóak.
                  1969+07+15+9+12 = 2012
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/sotet_zsaruk_3_kepek_1.jpg?43414085
A Pussycat Dolls lánycsapatot a RÉM RENDES CSALÁD-ból ismert Christina Applegate (FIGYELJ A NÉVRE) alapította még 1993-ban.
Christina Applegate (alma/csakrakapu) karrierje első szerepe a JAWS OF SATAN filmben volt, melynek borítóján egy kígyót láthatunk szájában a keresztel. A filmben a parázna jelenetnél pedig éppen egy kobrát láthatunk, amely megzavarja az erőszak megtörténtét és elüldözi az áldozatot és az erőszakolót is. A kobra természetesen a kundalíni energiakígyó szimbóluma, amely a parázna személyt spirituális halálban tartja, mivel így nem tud felkúszni a gerincoszlopon, a fán a kígyó. A parázna személy homlokán így a 144 sem jelenhet meg, és nem is válhat 144000-é, nem kaphat koronát.
Ádám és Éva történetében a két főszereplő éppen a nemi szervét takarta el fügefalevéllel, az idővel almává transzformálódott füge megevése után. Ha így folytatódik a szimbólikák transzformációja, lehet belőle akár még cseresznye, körte, vagy barack is a jövőben, eltakarva a valódi jelentést.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/jaws_of_satan_1981_kepek.jpg?63990603
Hát nem érdekes, hogy éppen egy APPLEGATE, aki CHRISTINA is, alapít egy olyan lánycsapatot, mint a magamutogató PUSSYCAT Dolls? Sátán természetesen nem személy, csak a mesékben, annál inkább a próbára tevő és a vádló. A Sötét zsaruk 2 postázójában látható az alábbi 3 felirat, melyet a http://hajnalhasadas.hupont.hu/83/a-kocka-el-van-vetve-9 és a http://hajnalhasadas.hupont.hu/357/leviathanfelelem-2 cikkekbe is behelyeztem.
                  YOU ARE THE KEY - TE VAGY A KULCS
CAN'T STOP THE GIRL - NEM TUDJA MEGÁLLÍTANI A LÁNY
STOP SEXUAL HARASSMENT – STOP SZEXUÁLIS ZAKLATÁS
A filmbeli MIB-eseknek, akárcsak Arthurnak a Galaxis útikalauzban nincsen köteléke, párkapcsolata. Akárcsak a pálosoknak hajdanán, vagy más szerzeteseknek, akik Isten, Jézus, vagy a Szűzanya felé fordultak. Sajnos korunkban ezt a felfogást sokan betegségnek tartják, ahhoz pedig, hogy az adott személy le ne térjen az útról, le ne térítsék az útról, kicsit nagy elszántság szükségeltetik.
Természetesen a filmeket nem Will Smith, Tommy Lee Jones, vagy más színészek készítik, mindenesetre a Bhagavad-Gítá írja, hogy járnak köztünk magasabb világból leszállt “önkéntesek”, akikre nincs hatással az anyag. Mind EGYek vagyunk, így nem is nagyon van értelme az útálatnak, haragnak, csak a SZERETETNEK, amire Jézus tanított.
Visszatérve a MIB3-ra, Boris, akinek az úgynevezett cicus beviszi a börtönbe a tortát, a GYÓGYEGÉR VACSORÁRA filmben PANnak volt öltözve, amelyről a http://hajnalhasadas.hupont.hu/328/esemenymetamorfozis-1 cikkben írtam. A MIB3-ban jelentős tényező az óriáskerék, ugyanis egy tucatszor bemutatásra kerül. Boris a kerék tövében jelöli meg ismét a harmadik szemet. A lövés és a megjelölés közti képkocka váltásánál a személyt az oroszlánra helyezték! Mivel Boris Pan volt, az oroszlán pedig Napszimbólum is, ezért nyilvánvaló a Nap/harmadik szem kapcsolat. Persze fény és a Fény közt miért is ne lenne?
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/sotet_zsaruk_3_kepek_2.jpg?68866302
Az óriáskerék természetesen a szerencsekerék, amelyhez Will Smith is beállt, amikor a rendőrök megállították. Will az óriáskerék felé távozik, mikor mutatják az általa vezetett kocsinak a rendszámát.
A Hancockban, melyben szintén Will Smith szerepel, és amelyben bemutatásra került Tonatiuh, az eredeti forgatókönyvben Horus-ként nevezett személy kocsijának rendszáma a ZÖLD 44 három E-vel.
Három E, vagyis 555, akárcsak a Nicholas Cage főszereplésével készült KNOWING film zárásánál a JESUS IS THEEE WAY, THRUTH & LIFE feliratnál, mely a http://hajnalhasadas.hupont.hu/348/harheruhorhorgasz cikkben is megtalálható. Will Smith rendszáma viszont a MIB3-ban már ahogy kivehető, lila színű. Ha lesz jobb minőség újra megnézem.
A két fekete ruhást a COSMIC LANES zöld gyufásdoboz elvezeti a GLAMOUR-hoz.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/sotet_zsaruk_3_kepek_3.jpg?35614097
A Glamourhoz belépve megjelenik egy zebra (Kozmosz és átjáró szimbólum), ahol pedig találkoznak Griffinnel, akit Will Griffnek nevez, akinél pedig sárga pillangót, vagyis sárga köves úton járást láthatunk.
A Fehérlófia-mesék hőse az alvilágból, egy griff hátán utazik fel a felső világba, Will Smith filmes karakterei pedig a mennybemenetelt mutatják be az alsó világból. Lásd HANCOCK borítóján a Nap és sas kapcsolatot és a 2012-es naptárkövet a filmben. Lásd a LEGENDA VAGYOK 2012-es időpontja és a mutánsok/”halottak” feltámasztása, az ÉN A ROBOT film 2880 lépcsője/42-es robotja (23 évre 2012-től http://hajnalhasadas.hupont.hu/407/42-es-a-mennyegzo-3 ), és még sorolhatnám, mint pl. Will 42-es falnál való első megjelenését a MIB központban, amely a http://hajnalhasadas.hupont.hu/357/leviathanfelelem-2 cikkben is szerepelt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/sotet_zsaruk_3_kepek_4.jpg?14677799
A Griff oroszlán testű, és sasszárnyú/fejű lény, Will Smith pedig  New Yorkban, a 42. utca sarkán található Chrysler Building sasáról hajt végre időugrást, de a film előzetesében találkozik a zöld emberrel is, amit a filmből már kiszedtek. Will társa, a fiatal K ügynök Jonah Hexként mászott elő a földből és holtakat támaszt fel, ami a zöld emberrel együtt szerepelt a http://hajnalhasadas.hupont.hu/385/halakat-a-vizbol cikkben.
A MIB filmek második részében a Szabadság-szobornál láthatjuk a 7 pontból kiinduló atomszerkezetes robbanást, a harmadik részben pedig az ARCNET hoz létre hasonlót, a holdra induló Apollo 11 fellövésekor, Will pedig a Szabadság-szobornál tér be az időugró gépért pentagrammos ajtón, mely a cikk elején szerepelt. A film készítői szerint az atomszerkezet megjelenítése fontos motívum, ugyanis a JET PACK terembe is ezt a jelet festették, aminek semmi köze nem volt magához a Griff fejében rejtőző arcnethez, amely a jobb kezén keresztül a dupla spirálos szerkezetbe vándorolt.
Amit én a filmben egyenlőre nem értettem meg, hogy az ISS-t miért robbantották szét aszteroidával a film zárásakor, de lehet hamarosan erre is fény derül, mindenesetre az ISS legénysége többször riadóztatva lett az űrállomás elhagyására, űrszemét vagy meteor miatt, amelyet többször a maya naptár végpontjához időzítettek, mely időpont Will játékában is szerepel.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/sotet_zsaruk_3_kepek_5.jpg?61980284
Will Smith számára a film végére kiderül K titka, és bemutatja az apjától örökölt órát, amely gyermekkora óta 9 óra 33 percet mutat, melyek külön-külön is lényeges számok, de együttvéve a 42-est adják ki, amely a Galaxis útikalauz stopposoknak filmben az Univerzumra és a mindenre adott válasz.
A 9-el kapcsolatban mindenképpen lényeges, hogy kb. a MIB 3 filmel egy időben került bemutatásra a http://crookedarrows.com/ film, melyben a SUPERMAN VISSZATÉR filmben Supermant alakító Brandon Routh látható, aki a NUMBER NINE filmben is szerepelt 2011-ben, a maya naptár zárásakor pedig éppen 33 éves lesz.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/crooked_arrows_kepek.jpg?23124957
Brandon Routh a Crooked Arrowsban célba lőtt a nyíllal és vörös Audit vezet.
A 2003-as TIMELINE filmnél is nyilast láthatunk, az “i” (9. betű) betűben megjelenő fénnyel, nyilasokkal és időugrással 1357-be.
1+3+5+7 = 16
2003 - 1357 = 646 év
6+4+6 = 16
2003 + 9 = 2012
2012 – 1357 = 655 év
6+5+5 = 16
RICHARD DONNER = 16 UTCA
A TIMELINE filmet Richard Donner készítette, aki 1976-ban elkészítette az OMEN filmet (976 a Sátán hívószáma), rá két évvel pedig az első SUPERMAN mozit. Richard Donner számos lényeges filmet készített, de a KINCSVADÁSZOK-ban együtt dolgozott Steven Spielbergel is, aki a film írója volt. Richard Donner ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET című filmjében a WTC-vel a háttérben a vörös ajtó megnyitásra került, melyet a http://hajnalhasadas.hupont.hu/105/lepcso-a-mennybe-4 cikkbe helyeztem.
http://cdn3b.dvdempire.org/products/79/589279h.jpghttp://bloodsweatdice.com/wp-content/uploads/2011/07/timeline-movie1.jpg
                            http://www.soundtrack.net/img/album/3702.jpg
Nos a 6-os osztású sárga körben a MIB 3 elején megjelent a FÖLd, amely aztán átváltott Will Smith és Tommy Lee Jones jelenetéhez, ahol J ügynök, vagyis Will Smith feje mögé került a sárga kör, mintegy glóriaként, aztán a szívcsakrából kiindulva fényvillanás történt. A képeken látható, hogy a fényvillanás forrása a neutralizáló mellé lett helyezve.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mib_elozetes_-_will_gloria_es_szivcsakra.jpg?56220413
Will Smith felesége Jada PINKett Smith, aki a MADAgascar animációs filmben GLÓRIA szinkronszínésze volt, de láthattuk NEO/Keanu Reeves mellett is a Matrix filmben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/smith_csalad_jateka000.jpg?37912800
A kis Smithet pedig a Keanu Reeves főszereplésével készült THE DAY THE EARTH STOOD STILL filmben láthattuk, melyben Keanu a Földre érkezett ítélőként/Hóruszként lett bemutatva.
A filmben a gömbök egyfajta Noé bárkája célt szolgáltak, melyből az egyik egy halászhajónál emelkedett ki a tengerből ugyanúgy, ahogy a halakat a pelikán (KRISZTUS SZIMBÓLUM) a 888-as halászhajónál emelte ki a tengerből, a 2003-as FINDING NEMO filmben (NEMO/OMEN), amiben a 42-es címre mentek Némóért.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/amikor_megallt_a_fold_es_nemo_nyomaban.jpg?82885097
                      http://image.blingee.com/images19/content/output/000/000/000/7aa/765187986_508725.gif
                                                FOLYTATÁS KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 220
Heti: 269
Havi: 3 434
Össz.: 891 142

Látogatottság növelés
Oldal: ALMÁSKAPU GLÓRIA
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »