NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Helen Mirren 2013. jan. 03-án csütörtökön csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán.
Helen Mirren 2488-as számú csillagának helyét, Colin Firth csillaga mellé jelölték ki a Hollywood Boulevardon.
                          http://www.delmagyar.hu/kepek/csillagot_kapott_helen_mirren_szineszno_a_hiressegek_setanyan/2784540.jpg
HELEN Mirren alakította II. Erzsébet királynőt a KIRÁLYNŐ filmben és III. György király feleségét, Sarolta (Charlotte) királynőt, az 1994-es GYÖRGY KIRÁLY filmben (The madness of King George).
Colin Firth alakította viszont IV. György királyt A KIRÁLY BESZÉDE című filmben, melyben HELENa Bonham Carter alakította Erzsébet királynőt.
A 2011-es Oscar gálán, a KIRÁLY BESZÉDE bevezetőjénél a vörös felsős ember a 9 tagú ítélőszék előtt állt, 3-3 vörös alakos kép között. A Király beszéde alatt a KÉPLET/KNOWING című film zárójeleneténél szereplő komolyzene hallható. A dadogó király pedig beszéde alatt közli, hogy nagy megpróbáltatás vár ránk, ami az egész emberi civilizációt veszélyezteti.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2011_oscar_kiraly_beszede.jpg?97946929
Helena Bonham Carterről írtam a VISSZA OZ/ŐS BIRODALMÁBA 3 cikkben, de szerepelt még a TERMINÁTOR: MEGVÁLTÁS filmben is.
http://www.gonemovies.com/WWW/Pictures/Pictures/TerminatorSalvation44.jpg
Helen Mirren volt az egyik oroszlán a PRIDE/OROSZLÁNBECSÜLET című filmben, melyben Martin Freeman (Hobbit, Galaxis útikalauz stopposoknak/Arthur, stb.), John Hurt (Kapcsolat, Halhatatlanok, stb.) és Sean Bean, vagyis a Zeuszt is alakító kundalínis ember mellett volt hallható.             http://www.imdb.com/title/tt0363908/
                              http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ed/Pride_(2004_film).jpg
Helen Mirren volt Emily APPLEton Gates a NEMZET ARANYA filmben, a KÉPLET/KNOWING film főszereplőjének, Nicholas Cage édesanyjának szerepében. Helen Mirren volt még a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK film Bölcs elméje is, akinek vörös szeménél egy alma volt látható. Helen játszik Anthony Hopkins mellett a HITCHCOCK filmben is ALMA szerepében, Anthony Hopkins pedig 2012 végén és 2013 elején 42-őt üzen, ahogyan Helen is 42-est válaszol, mint Bölcs elme.
Helennél így már három alkalommal jelent meg az ALMA.
http://media.tumblr.com/c5f173ee8cedc3c61dc84aead00a7185/tumblr_inline_mfiz7pQCWz1qc0d56.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lf5skheJIS1qzgezio1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8risahr6b1qafsv7o1_500.gif
http://2.bp.blogspot.com/_MryQii-dvu8/SvGeQrgcinI/AAAAAAAALBc/czAkgSMj9-s/s400/vlcsnap-917174.png
Helen Mirren szerepelt az ARTHUR filmben, ráhelyezve a HOP-ban a húsvéti nyuszit (feltámadás) is eljátszó Arthurra a kalapot, vagy éppen koronát, mint királynő.
Colin Firth pedig, aki mellé elhelyezték Helen Mirren csillagát, 2012-2013-ban játssza el ARTHUR NEWMAN szerepét (Newman!!), melyet legutóbb TURIN/TORINO-ban (JÉZUS HALOTTI LEPLE/FELTÁMADÁS) mutattak be filmfesztiválon 2012. nov. 24-én, a tényleges premier pedig 2013. ápr. 12-én lesz.
2013-ban márc. 31-én van Húsvét vasárnap, de ennek kijelölése mindig márc. 22. és ápr. 25. közé esik.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/helen_es_artur_nagy_utja.jpg?25250621
Colin Firth volt látható még az ABBA-s MAMMA MIA című filmben is, bemutatva a menyegzőt. http://www.imdb.com/title/tt0795421/
2013-ban az év hala a MENYHAL
Hogy Helen Mirren éppen a 2488-as számú csillagot kapta meg, abból a szempontból jelentős, mert 88 csillagkép van az égbolton, az ATYA/ABBA/KIRÁLY körül pedig 24 vén foglal helyet.
Az ABBA számértéke 1221, a december 21-ei időpont pedig a Nap/Hórusz/Son/Sun újjászületésének, megújulásának napja, amikor elindul égi útján visszafelé, amely ugyebár csak dec. 24-25-én érzékelhető szabad szemmel is, vagyis Szent este/Ádám és Éva napján és Jézus Urunk születésének napján, amely ténylegesen nem dec. 25-e volt, csak ráépült a régi vallásra egy másik, amely legyőzte a korábbit.
Ez volt régen a Sol Invictus/Győzedelmes Nap napja, amikor a Nap/Hórusz/Sólyom legyőzte a sötétséget, Szethet, mint ahogy Jézus is a Fény Fia, aki győzött a sötétség erői felett.
A Sol Invictus fesztivál első napja a mai naptár szerint december 21-re esett, csak ez az akkor használatos Julián naptár szerint december 25. volt. Amikor évszázadokkal később Európa átváltott a Gergely-naptárra, az ünnep dátuma december 25. maradt annak ellenére, hogy a téli napforduló nem erre a napra esik.
Jelenések könyve 4. Az Isten trónja körül a 24 vén foglal helyet, egy-egy királyiszékben. 4.vers:
“És azonnal elragadtatám lélekben: és ímé egy királyiszék vala letéve a mennyben, és üle valaki a királyiszékben; És a ki üle, tekintetére nézve hasonló vala a jáspis és sárdius kőhöz; és a királyiszék körül szivárvány vala, látszatra smaragdhoz hasonló. És a királyiszék körül huszonnégy királyiszék vala; és a királyiszékekben látám ülni a huszonnégy Vénet fehér ruhákba öltözve: és a fejökön arany koronák valának. A királyiszékből pedig villámlások és mennydörgések és szózatok jőnek vala ki. És hét tűzlámpás ég vala a királyiszék előtt, a mely az Istennek hét lelke.
És a királyiszék előtt üvegtenger vala, hasonló a kristályhoz; és a királyiszék közepette és a királyiszék körül négy lelkes állat, szemekkel teljesek elől és hátul. És az első lelkes állat hasonló vala az oroszlánhoz, és a második lelkes állat hasonló a borjúhoz, és a harmadik lelkes állatnak olyan arcza vala, mint egy embernek, és a negyedik lelkes állat hasonló vala a repülő sashoz.”
Smaragdhoz hasonló és szivárvány vala körülötte, pont mint ÓZ smaragdzöld városa körül.
http://sosogay.org/wp-content/uploads/2011/02/Wizard-of-Oz-Pic-1024x819.jpghttp://www.whatdidshesay.ca/wp-content/uploads/2011/10/the-wizard-of-oz-resized.gif
http://4.bp.blogspot.com/-711r4otf_eI/UAFhMWY_2ZI/AAAAAAAAABg/uXdsWguv4wE/s400/Oz%2BThe%2BGreat%2BAnd%2BPowerful%2BMovie.jpg
A jelenések könyve 4/7-ben szereplő négy lelkes állat karakterét Liam Neeson játszotta el. Ő volt Aslan az oroszlán, akit Krisztusi karakternek képzelt el a film alapjául szolgáló mű írója. Liam volt LAMB/BÁRÁNY, Zeusz a TITÁNOK HARCA és HARAGJA filmekben (Zeusz madara a sas), de ő volt az AFTER JESUS és a THE BIRTH OF CHRIST narrátora is. A NEW YORK BANDÁI-ban napkeresztet tartó pap volt, de látható volt a MENNYEI KIRÁLYSÁG filmben, az UNKNOWN filmjében pedig 10-szer jelent meg az OZ felirat monaddal, stb. amelyekről a BATMAN ÉS AZ IDŐK VÉGE 1 és a http://hajnalhasadas.hupont.hu/308/negyesfogat-es-az-ismeretlen-1 cikkekben írtam. A MENNYEI KIRÁLYSÁG film rendezője pedig Ridley Scott, akinek a 2012-es PROMETHEUS filmjében, a film végén a Paradicsomba emelkedik a C alakú űrhajó.
Vörös cipő és C alakú űrhajó, harmadik szem szimbolikák.
A NARNIA KRÓNIKÁI – A HAJNALVÁNDOR ÚTJA filmben a sárkányos hajó vitorlája lila, mint a korona csakra színe. A film végén, a világ végén egy szuperhullám látható, amely mögött Aslan királysága található. Mivel itt Krisztusi karakterről van szó, nyilvánvaló, hogy az Atya királyságáról van szó, akivel Jézus is EGY, mint ahogy minden EGY.http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/narnia_-_hajnalvandor_kepek_1.jpg?74181937
A sárkányos lila Hajnalvándoron 7 főt láthatunk (mint a 7 csakra), akiknek 7 kardját Aslan asztalára kell helyezni. Aki ezt elmondja, az egy varázsló/mágus, aki a vízen jár.
A hetedik lord a hetedik karddal egy szigeten található, ahol szembe kell nézni a félelemmel. Éppen a hetedik fő mondja el, hogy ne gondolkozz, mert a félelem formát ölt a sötétben.
Hogy a hetedik főt megtalálják, követni kell a kék csillagot. A sárkánnyá váló, Narnia világába lépőnek, vagyis eredeti nevén William JACK Poulter-nek pedig éppen egy bika mondja el, hogy a Hajnalvándoron van.http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/narnia_hajnalvandor_kepek_2.jpg?16920486
Hajnalcsillag, Kék csillag, Vénusz, vagy a galaxis középpont. A Vénusz-tranzit a Bika szarvai közt volt, a Hajnalvándoron pedig láthattuk Aslant aranyformába öntve és egy Bikát. A Vénusz-tranzit is a Sárkány évében volt, így hajlok a Vénusz felé (kék), ugyanis Jézus is a Hajnalcsillagot adja a győztesnek, míg ő maga is Fényes Hajnali Csillag.
A 24 vén a földről megváltott emberek közül valók. Megváltott állapotukra utal a fehér ruhájuk hangsúlyozása. A “fehér ruha” a Krisztus általi megigazulás szimbóluma. Jel. 3,4-5. A Bárány dicsőítésére elmondott énekük is hivatkozik arra, hogy megváltásban részesültek. Jel. 5,8-9. Az arany koronák a küzdelem jelei, amelyet befejeztek, és a győzelemé, amelyet elértek. v.ö: Jel. 2,10/b. II.Tim. 4,8. Két kinyilatkoztatás alapján tudjuk, hogy miként került a 24 vén a földről a mennybe: Jézus feltámadásakor sokan az elhalt szentek közül is feltámadtak. Máté 27, 52-53. Jézus a mennybemenetelekor foglyokat vitt magával. Eféz. 4,8. A bűn és a halál birodalmából kiragadott foglyokat, a győzelem jeleként.
Liam Neesont láthattuk Harrison Ford (Indiana Jones, 42, stb.) mellett az ATOMCSAPDA filmben is, ahol a 270-es érkezik a segítségükre.
A történetben 7-en haltak meg a sugárzástól az úton, később pedig még 20-an, vagyis összesen 27-en.http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/kicsi/k19-atomcsapda_kepek.jpg?37127604
A 27-es, vagy a 270-es szám számos filmben szerepel, amelyeket már párszor bemutattam. 270 jelentése INRI, amelyről bővebben a 42 HÓNAP A KÜSZÖBÖN cikkben.
A 27-es szám pedig egyfajta kundalíni szám, miként 3x3x3, vagy 9+9+9
az 27, de a 2+7 az 9, ami Krisztus tudatú, vagy éppen Naptudatú szám. A kilenceseket pedig Krisztus teszi százzá. Ha nem leszel százas, akkor ahogy mondják “nem vagy százas”, vagyis nem leszel időtlen, hanem idétlen.
888 a görög gemátriában Jézus megfelelője, amely 37x24 ( Isten trónja körül királyi székeken 24 vén foglal helyet.). Az "Úr jelképe kocka” 37 látható egységet tartalmaz, ezek Jézust, az embert jelentik; a 27 belső, vagyis láthatatlan egység pedig az isteni mivoltát. 27x37 értéke a 999, ami a Szuperistenek száma (Maurice Cotterel).
Iesous Christos görög gemátriai értéke 37x64, vagyis 2368, ugyanis Christos egyenlő az 1480-al. A 37 fontos szám, a Nap sarkainak forgási periódusa napokban kifejezve.
Ha nem leszel százas, akkor ismét lezuhansz a Földre, mint Denzel Washington gépe. Annak a Robert Zemeckis-nek a filmjében, akinek  2012. júliusától 27 érvre indított premieres filmjében, a McFly nevű szereplője a kék madártól indulva és a 9-esnél elhaladva, az atomic kid-nél csinál időugrást és megérkezik Krisztus gyülekezetéhez, bemutatva a harmadik szemet a két fenyőn ülve. Ezen időszak alatt, 2012. decemberétől fut be Denzel Washington 777/42-es vonata is (UNSTOPPABLE), aminek jelentése Stauros, vagyis Kereszt. 777 az égi ember száma és az átalakulást jelképezi, mely akkor zajlik, amikor az ember öntudatossá válik. http://www.imdb.com/title/tt0088763/releaseinfo
Két fenyőből egy lesz, vagyis a Nap/Hold, vagy a jobb/bal újra EGY lesz, ahogyan a WTC ikertornyok helyén is 2013-as nyitással csak EGY lesz.
                         VISSZA OZ/ŐS BIRODALMÁBA 1
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/denzel_washington_es_ethan_hawke_kapcsolatok.jpg?38138062http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/flight_es_fallen_kepek000.jpg?58603841
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/vissza_a_jovobe_-_megallithatatlan_-_flight_-_skyfall.jpg?85125627
http://24.media.tumblr.com/tumblr_me0fqoF6yS1ql6i5po1_r1_500.gif
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/flight_2012_kepek.jpg?53421796
    FOLYTATÁS A KRISZTUS TUDAT ÉS A SZIVÁRVÁNYHÍD 2 -BEN
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 175
Tegnapi: 202
Heti: 175
Havi: 3 340
Össz.: 891 048

Látogatottság növelés
Oldal: KRISZTUS TUDAT ÉS A SZIVÁRVÁNY-HÍD 1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »