NAPCSILLAG

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

Az előző cikkben szerepelt, hogy Christian Bale (Jézus Krisztus, Batman, sárkányölő, .....) és Gary Oldman (Sirius Black, Drakula, ....) kapcsolatba kerültek Beethovennel és a kutyával.
Ebben a játszmában CHRISTian a Krisztus tudatú személy, Gary Oldman pedig a transzformáció, melyek kapcsolódnak a Szíriuszhoz és a 9-eshez.
BATMAN számokba öntött jelentése annyi, mint BAT/2+1+20/23, vagy éppeséggel BATMAN/2+1+20+13+1+14/51.
Akik kapcsolatba kerültek Batman szerepével (Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale), mind eljátszottak egyfajta “ugró emberes” szerepet karrierjük során.
Michael Keaton 2012-ben Noé hangja. http://www.imdb.com/title/tt1091821/
George Clooney az UP IN THE AIR filmben szerepelt, legutóbb pedig királyi sarj volt Hawaiin.
A Marsra egy nyitott ajtót láthattunk 2011-ben, míg Val Kilmer volt a DOORS és az ANGYAL/THE SAINT főszereplője és nem utolsó sorban járt a Marson a VÖRÖS BOLYGÓ filmben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/val_kilmer_es_az_ajto_a_marsra.jpg?10398500
A Marsal kapcsolatban 2012. ápr. 26-án pedig spirálokról közölnek cikket (ápr. 25 = 42 nap/Vénusz-tranzit, ápr. 27 = 40 nap).
http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/521/overrides/valleys-mars-lava_52140_600x450.jpg
Spirált láthattunk a 9, A SZÁM HATALMA filmben is szivárvánnyal, amelyet a http://hajnalhasadas.hupont.hu/406/42-es-a-mennyegzo-2 cikkbe helyeztem.
A villámos Val Kilmer a MINDÖRÖKKÉ BATMAN filmben a zöld Jim Carrey mellett volt látható. A villámot BOLT/JOHN TRAVOLTA is megkapta fehér kutya formájában.
        http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/a_jc_villam_kepek.jpg?78554966
A SZENTnél látható villám szerepelt a PAUL című filmben is. A poszteren a lakókocsi teljes feliratából annyi olvasható, hogy EAGLE/SAS.
Attól függetlenül, hogy a film nagyrészt  a paráznaságra, és züllöttségre buzdít, egy kis ateizmussal, darwinizmussal keverve, én úgy látom kétfajta utat mutat.http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/paul_kepek.jpg?33459311
A PAUL/PÁL film legelején 9-et mutat az óra, mint az ALICE CSODAORSZÁGAN fehér nyuszijánál és a VISSZA A JÖVŐBE film kék madár moteljénél, amelynél villámmal utazott vissza MJ/23 a jövőbe, ahol már Krisztus gyülekezete szerepelt. Látható a http://hajnalhasadas.hupont.hu/286/magyar-szent-korona-es-a-feltamadas cikkben.
A SZENT szavunkból képződött a SANTA és a SAINT melybe az SNT mássalhangzók mellé az AI magánhangzókat rendelték. Az A az Alfa betű, az i pedig a 9-es.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kilences_logo_es_film_kepek.jpg?80220222
ISTEN, aki Szent, ugyanazon mássalhangzókat tartalmazza, mint a SaNTa, SaiNT és a SzeNT, és a világon egyedülállóan a magyar nyelvben van ez jelen még ISTEN és a SÁTÁN esetében, magasabb rezgésű magánhangzók mélyebbre váltásával. Még a világon egyedülálló SZENT Koronán, a Magyar Szent Koronán is 7-szer szerepel a 9-es szám, és egyedülállóan Jézus és Mária képét helyezték rá, a világon egyedülállóan Mária országaként ismert hazánkban. Persze ott van még Maryland az USA hetedik tagállama, területileg pedig a 42. legnagyobb és 9. legkisebb, de az Henrietta Mária királynő után lett elnevezve. 
Berta Tibor – IDŐKÓR 2: JÉZUSPASSZPORT könyvében szereplők szerint, a hazánktól leszakadt országrészekben az utóbbi időszakban sorra jelentek meg a könnyező Madonnák. Vajon miért is? Jézus származásáról és egy nemzet közötti kapcsolatról ennél nyilvánvalóbb dolgot egy nép sem tud felmutatni széles e világon.
Mint feljebb látható volt, Val Kilmer szerepelt a JOE THE KING filmben is, JOE pedig indul a nagy útra.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/joe_nagy_utja_es_tom_hanks.jpg?86235949
A LADYKILLERS filmről és Tom Hanksről a http://hajnalhasadas.hupont.hu/278/kek-vagy-sarga-31 cikkben bővebben.
A PAUL című filmben Tara Walton házánál zuhant le az UFO, egy aranyszőrű kutyára, ami után Paul/Pál a nevét kapta. Tara Waltonnál egy maci volt látható és elment Paullal a film végén. Az eseménynél Sigourney Weaver jelent meg, aminek jelentőségéről majd egy másik cikkben.
Tara Walton szerepében Blythe Danner volt látható, aki legutóbb a WHAT’S YOUR NUMBER filmben volt látható, 2012-ben pedig a HELLO I MUST BE GOING (Szia nekem mennem kell) és a LUCKY ONE (Szerencsés), magyarul SZERENCSECSILLAG filmben látható. Nem gondolható komolyan, hogy itt egy üzenet lett átadva a filmek címében?
Blythe Danner 1998-ban, a galaktikus beigazítás évében, az X-AKTÁK: SZÁLJ HARCBA A JÖVŐ ELLEN filmben JC, vagyis Jana Cassidy volt.
Az X-AKTÁT követően pedig a SAINT MAYBE/TALÁN SZENT című fimben volt látható, előtte pedig az APOLLO programról szóló dok.film narrátora volt. http://www.imdb.com/title/tt0168156/
Tom Hanksal a POLAR EXPRESS filmben került kapcsolatba Ed Gale, elf szerepben. Ed Gale alakította Howard kacsát, aki a filmben MARSlakó és mandorla van a tárcájában.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/ed_gale_-_howard_-_polar_express_elf000.jpg?83818058
A Howard kacsa filmet George Lucas készítette, mint írtam a cikk előzményében. George Lucas, mint olvashattuk Seth Rogennél, hisz 2012-ben ,hogy valami nagy esemény fog történni.
Ha rossz, ne legyen igaza, ha jó, legyen igaza, mindenesetre minden úgy történik, ahogy lennie kell. A jelen időszakot pedig már évszázadokkal ezelőtt megjelölték naptudatú őseink.
Nos Lucas a Howard kacsát az UNIVERSAL intrójával kezdte, melynél mandorlát láthatunk, amely pedig köztudottan kapcsolódik Jézus Krisztushoz, akinek csillaga a Jupiter királycsillag.
Howard ÜZENETrögzítőjének hívószáma a 2368-as szám, amely Jézus Krisztus görög gemátriája. Howard mikor belép a féregjáratba a Naprendszerben, a Szaturnusz mellett volt egyedül látható, ahol belerepült a monolitba, ami fénykapuvá vált.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/howard_a_kacsa_kepek_000.jpg?22518073
A jelenet a Stanley Kubrick által készített 2001 Űrodüsszeia filmből ismert, amelyben a Jupiternél találtak egy Monolitot. A folytatásban, a 2010 A kapcsolat éve filmben a monolitok csillaggá transzformálták a Jupitert. Kubrick a 2010-es évtől 42 évre, 1968-ban adta ki a 2001 Űrodüsszeiát, amely 2012-től 44 év.
44 négyszögesítve pedig 11x11, vagyis 121, aminek jelentése Jézus a Messiás.
A 2010 A KAPCSOLAT ÉVE filmet pedig Peter Hyams készítette, aki a RÉMÜLT ROHANÁS filmet is (42, 121, Tonatiuh, vörös-kék, Cubs, stb.), amelyet a http://hajnalhasadas.hupont.hu/431/oscar-20122 cikkbe helyeztem. Peter Hyams készítette a 121 perces ÍTÉLETNAP című filmet is, Arnold Schwarzeneggerrel.
Stanley Kubrick utolsó filmje pedig a TÁGRA ZÁRT SZEMEK, amelyben a szabadkőműves L. Ron Hubbard (Aleister Crowley barátja volt) által alapított szcientológiai egyház tag, Steven Spielberg kedvence és barátja, Tom Cruise a szívárvány végéhez ment.
http://2.bp.blogspot.com/_7n4EZnpRM6o/TT5lJNjt2qI/AAAAAAAABqI/OKmS76siPrc/s1600/ews_rainbow.jpghttp://wrestlingtruth.com/wrestlehost/images/nuyqml29knmgnud4xxh.jpg
http://media.tumblr.com/tumblr_lkomwkH4pl1qi4nyc.jpg
Kubrick a 2001 Űrodüsszeiája filmben annyi változtatást eszközölt Arthur C. Clarke regényétől eltérően, hogy a monolitot (csillagkapu a magasabb világba) nem a C. Clarke által írt Szaturnuszhoz (héberek csillaga) helyezte, hanem a Jupiterhez (Magyarok és a napnépek csillaga).
A Nap, amelynek napfoltciklusát nagyrészt a Jupiter és Szaturnusz szabályozza, jelen pillanatban pólusváltáson, és úgy néz ki dimenzióváltáson, magasabb rezgésszintre lépésen megy keresztül. Steven Spielberg az utolsó Indiana Jones filmben ezt mutatta be nekünk Tonatiuh, vagyis a Nap naptárkövére helyezve a főszereplőket, amelyet a http://hajnalhasadas.hupont.hu/342/napkod-2 cikkbe is behelyeztem.
” Riken alapítvány és a Japán Nemzeti Csillagászati Obszervatórium vezetői bejelentették, hogy a napfoltok aktivitása elkezdett emlékeztetni arra a 70 éves időszakra a XVII. századból, amikor a Temze befagyott Londonnál és a híres kijotói cseresznyevirágok is a szokásosnál később kezdtek el nyílni. A Maunder Minimum néven ismert korszakban a hőmérséklet mintegy 2,5 Celsius fokkal volt alacsonyabb, mint a XX. század második felében. A japán kutatók most arra figyelmeztetnek, hogy a jelenlegi napfolttevékenység nagyon hasonló ahhoz, mint amit abban az időszakban feljegyeztek.
A kutatók azt is felfedezték, hogy szokatlan változások zajlanak a Nap mágneses mezőjében. Normál esetben a Nap mágneses mezőjének pólusai 11 évente megcserélődnek. 2001-ben a Nap északi mágneses pólusa, ami az északi részen volt, délre költözött.
Noha a tudósok úgy jósolták, a következő helycsere 2013 májusára várható, a Hinode műhold megfigyelte, hogy az északi pólus egy évvel korábban megkezdte a folyamatot. A déli részen mindeközben nem történt változás.
Ha ez így folytatódik, az északi pólus idén májusban elfoglalja a helyét délen, ezzel négy-pólusos mágneses struktúrát hozva létre a Napon, két új pólussal a csillag egyenlítőjének közelében.
L
ehetséges magyarázat szerint a japán műholdak által napokban észlelt négy pólusú Nap-jelenség már az A/B Föld B Földről való lehasadásnak a kezdete!
Minden dimenzionális változás ugyanis a Napnál kezdődik, majd ezt követik maguk a bolygók.
A négy pólusú Nap pedig maga a kettéosztódás, a mitózis kezdete természetesen, mivel nincs sehol a Mindenségben olyan gömbalakú rendszer, melynek négy mágneses sarka lenne, hacsak nem kezd éppen lehasadni róla egy másik hasonló rendszer!”
http://www.niburu.nl/images/2012/April/zon2938472394874924233232.jpg
                                       FOLYT. KÖV.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 99
Tegnapi: 222
Heti: 99
Havi: 4 721
Össz.: 1 322 718

Látogatottság növelés
Oldal: BATMAN ÉS AZ IDŐK VÉGE 2
NAPCSILLAG - © 2008 - 2024 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »