NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012. nov. 28-án SZERdán, az év 333. napján, mikor 33 nap van hátra az évből, telihold volt a Bikában a Jupiter társaságában. Ekkor a Nap a Skorpió ollójában, a Merkúr a Mérlegben, a Vénusz és a Szaturnusz pedig a Szűz lába előtt volt látható.
                       http://autumnearthsong.files.wordpress.com/2010/03/full_moon.gif
Vénusz-tranzit --> 4200óra --> 2012. nov. 28.
2012. nov. 28. ---> 23 nap ---> 2012. dec. 21.
Hamár nov. 28-án a 23-as szám került bemutatásra, érdemes megemlíteni hogy az Északi-sarkon lakó Artúr, aki a poszteren a Sarkcsillag helyén, a fa tetején látható (korona), a 23-as címre megy. Az animációs filmet 11:11:11-nél mutatták be, nov. 28-tól 1 év és 17 napra. Az első Télapó idejének kezdete i.sz. 295. év a mesében, míg az utolsó 1941, vagyis a 2012-es évtől 1717 évre indítanak, melyről a http://hajnalhasadas.hupont.hu/394/egy-varatlan-utazas-1 cikkben írtam. A mesében Billy Nighy, a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK és a TITÁNOK HARAGJA egyik fő alakja kürtöt fúj, mely a http://hajnalhasadas.hupont.hu/396/pokoli-vegjatek-1 cikkben szerepelt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/karacsony_arthur_23_macska.jpg?78832575
2012. nov. 28-a hetének elejére tavaszias meleget jósoltak a meteorológusok, akár 17 fokos hőmérséklettel, amely épp 28-án vált valóra. http://www.origo.hu/idojaras/20121128-tavaszias-meleg-lesz-szerdan-idojaras-elorejelzes-tobb-fokkal-melegebb-a.html
2012. nov. 27-28-a éjjelén amolyan nem felejtős szivárványos álmom volt, reggel pedig esőcseppek kopogására ébredtem. Napfelkeltés Napba nézést kivételesen kihagytam, ugyanis hetek óta köd borította az eget, így a napfelkelte is hetek óta elmaradt. Ahogy ébredés után kinézek az ablakon, egy szivárvány volt látható, ami a Kutya-hegyből indult, amit SZERencsére meg is örökítettem. Mint már többször írtam, a helyszínt térképeken 314-el jelölik, mint a 3.14-es PI-t, ami másképpen US/ŐS.
Miután körbefutottam kutyámmal a Kutya-hegyet, a 42-es házhoz érve három kocsi jött egyszerre egymás után és mindegyik a Kutya-hegyre ment fel. Érdekes volt, hisz sorrendben a 318-as, 423-as és a 111-es volt.
Hogy van e értelme a rendszámok számainak, azt a 23-AS SZÁMban és számos filmben bemutatták, de olykor az életben is megnyilvánulnak bizonyos dolgok, ha figyel az ember, hisz minden szám, az embernek pedig mindenről számot kell adnia az ítélet napján, a 42 ítélő előtt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_nov_28.jpg?14856385
2012. nov. 28-án bemutatták Peter JACKson HOBBIT filmjét az új-zélandi Wellingtonban, az Embassy Filmszínházban.
Az Embassy Filmszínház 1924. október 31-én készült el, vagyis 2012. október 31-től 88 évre.
Mikor a filmszínház 88 éves korba lépett, Peter JACKson 51. születésnapját ünnepelte.
Peter JACKson rendszeresen alkalmazza a 42-es számot, a szivárvány számát filmjeiben. A Hobbit Bilbójának, vagyis a filmhez készült poszteren látható kapun átlépőjének szerepébe MarTIN FREEMAN-t helyezte, aki a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK film Artúrja volt, kinek azt mondták, mindig legyen nála törölköző.
Peter JACKson 51. szülinapjától és az Embassy Filmszínház kapui megnyitásának 88. évfordulójától 51 napra érkezünk el a téli napfordulóhoz, dec. 21-hez, a maya naptár lejárati idejéhez.
51 jelentése Krisztus/Nap/Megvilágosodott/Kozmikus tudat
88 = csillagképek száma, Rádium, 8x8, stb.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/peter_jackson_42_es_51-es.jpg?73315117
Artúrnak, vagyis a kapun átlépő Bilbó/Martin FREEman-nek Helen Mirren mondta a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmben, hogy 42 a válasz mindenre. Helen Mirren 2012. március 07-én Magyarországra érkezett, az AJTÓ című filmjének premierjére egy párducmintás cipőben. Az AJTÓ-t 288 napra mutatták be 2012. dec. 21-től.
Igen, úgy fest, hogy december 21-én megnyílik egy ajtó egy magasabb szintre az iskolában, a világEGYETEM-ben. Hogy a Kárpát-medencének, a NAPosok házának, a “kehely”-ben lakóknak ebben nagy szerepe lesz, az már nem vitás. Érdekesnek találtam, hogy a kalkulátor szerint Sopronban, Győrben, Budapesten, egyszóval Magyarországon a téli napforduló 12:12-kor lesz (12x12 = 144), ugyanezen napon a napfelkelte a Húsvét-szigeteken pedig 7:20-kor történik.
Az 1888 óta Chile tartományaként ismert Húsvét-szigeteket 1722-ben fedezte fel Jakob Roggeveen húsvét vasárnapján, innen a neve. A szigeteken eddig 887 óriási kőszobrot számoltak össze, bár mint mondják, a számuk az ezerhez közelít.
Nyilvánvalónak vélem itt a szándékos 888-ra utalást, a feltámadás üzenetével.
Már csak hab a tortára, hogy Helen Mirren 67. (6x7=42) születésnapján mutatták be Magyarországon a Jézus Krisztust és a TERMINÁTOR: MEGVÁLTÁS-ban JC-t eljátszó CHRISTian Bale, BATMAN: SÖTÉT LOVAG – FELEMELKEDÉS filmjét. Batman (W/23) jobb keze Mihály/Michael Cane volt, mely látható a JELEK 2012 JÚLIUS/3-2 cikkben.
Vannak akik ebben a “játékban” az antikrisztus emelkedését látják, amire én nem mondok nemet, de a megjelenése a kiválasztottak elragadtatását és az Úr eljövetelét jelenti, aki a jelenések könyve szerint ítélni és hadakozni is jön, ahogyan JC-t szerepét is megjelenítették a Terminátor filmekben, akit CHRISTian is alakított. Jézus Urunkat, aki egyetemes megváltó, vagy üdvözítőként érkezett közénk, már nem csak papíron akarják zsidóvá transzformálni, hanem számos filmben is, miközben folyton Magyarországra mutogatnak.
Jelenések könyve 19/11.:
“És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik.”
Magyarán majd akkor minden és mindenki azt kapja, ami jár, egyfajta következményként.
                JÉZUS VISSZATÉR
A Wellingtoni Embassy Filmszínházban a HOBBITon kívül még a GYŰRŰK URA filmek közül A KIRÁLY VISSZATÉR-nek volt a díszbemutatója. Érdekes nem? http://www.imdb.com/title/tt0167260/releaseinfo
A KIRÁLY VISSZATÉR-t 2011. júni. 28-án mutatták be utoljára filmszínházban, amely napon Benedek pápa megírta első levelét a kék madaras Twitteren.
A GYŰRŰK URA filmekben Viggo Mortensen alakította Aragornt aki más néven Vándor és egy DÚNAdán (Ez a DUNA TÁN?).
Sean Bean Boromírként halála előtt Aragornt testvérének és királyának hívja. Sean Bean egyfajta kundalínis játékos, aki szerint Krisztus a válasz, melyet már többször bemutattam.
Viggo Mortensen is érdekes karaktereket mutatott be a karrierje folyamán. Felkelő Nap a jobb kezén, a testén pedig Jézus Urunk keresztre feszítve, Szűz Mária a kisded Jézussal stb. Viggo alakította Lucifert is a PROPHECY/ANGYALOK HÁBORÚJA filmben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/viggo_mortensen_kepek.jpg?66776517
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m13tkoz9MH1r3d8abo1_r2_1280.png
Luciferről igen különbözőek a vélemények. A név maga egy jelző, ami annyit jelent, hogy Fényhozó, amely jelzőt a Vénusz bolygóra és a Holdra is alkalmazták. Immanuel Velikovsky szerint az ószövetségi írásban Lucifer története egy a múltban történő kozmikus katasztrófa leírása, mely az ÜTKÖZŐ VILÁGOK-ban olvasható. Ezt a fényhozós írást vetette be, vagy formálta át a jelenlegi judeo, vagy zsidó-keresztény papság írásaiban, a filmek pedig tovább tetézik az agymosó mesét. Csupán ott a probléma, hogy Jézus Urunk is azt mondta, hogy Ő az a fényes hajnali csillag és a Hajnalcsillagot adja annak, aki győz. A Hajnalcsillag tranzitjának jelentőségéről pedig nem sokat beszéltek korunk pásztorai, pedig a maya, azték, stb. kultúra is megfigyelte eme fényes csillag/szerelem bolygó égi útját, melyet korunkban ördögivé, vagy épp lázadóvá transzformáltak, hisz tengelyforgása ellentétes irányú a megszokottól.
VIGGO Mortensen játékában, amiben a szellemek is mellé álltak a harcban (Gyűrűk ura), láthatóan szerepet kap Jézus Urunk, ami érdekes viszont, hogy a SZELLEMIRTÓK filmben VIGO herceget, aki Kárpátia és Moldova uralkodója, gonosz személyként mutatták be, egy félnótás követővel.
               http://25.media.tumblr.com/tumblr_mauhqjDzLm1qfr6udo1_400.gif
Amit érdekesnek találtam, hogy a Rolling Stone újság címlapján a 2012-től 23 évre bemutatott filmet Sigourney Weaver fekete kesztyűben reklámozta. Legutoljára fekete kézzel pedig a 2011-es kaszabolós CABIN IN THE WOODS filmben láthattuk, melyben az ősök/óriások alusszák Csipkerózsika álmukat a mélyben, aztán egy jobb kéz feltűnésével kiemelkednek a mélyből.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/cabin_in_the_woods_es_sigourney_weaver.jpg?78266203
A CABIN IN THE WOODS film egy alagúton (csillagkapu/88-as motor/88 csillagkép) áthajtással kezdődik, ahol kezdetét veszi a rémisztgetés és annak következménye a halál. A kocsit a 2009-es Star Trekben látható Enterprise kapitánya vezette, akinek Chris a neve és a fiának is Chris, aki PINE/FENYŐ/FÉNY Ő. http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/cabin_in_the_woods_kepek_1.jpg?94796620
Belépni be lehet az alagúton át, de kimenni nem, mert egy hexagonos fal zárja le a vidéket. Csak a szűz mehet ki, miként a jelenések könyvében is a szüzek a kiválasztottak, de ő dönt róla, hogy megy, vagy marad. A mélyebb értelme annyi, hogy mikor meghalsz, átmész egy kapun, ahol mivel képes vagy a teremtésre, de nem vagy tisztában vele, minden gondolatod formát ölt. Valakinek démonok, valakinek angyalok. Ez az a hely, ahol visszatérhetsz a mennybe. Személytől függ az ottani történet, és a félelem leküzdésétől, még az életben. Ezért is mondták, hogy a főszereplők választják ki a halál formáját, miként a szűz is maga formálja a végkifejletet. Ha parázna életet élsz, nem nyílik ki a tudatod, nem készülsz fel arra, amin minden "élőlény" átesik egyszer. Nem véletlenül önmegtartóztatóak egy-ketten ott, ahol a tobozmirigy szerepel az építészetben. Nyilvánvalóvá válik a történet, mikor lemennek főszereplőink a föld gyomrába (halál/alvilág/Ozirisz birodalma) és ott Sigourney Weaver-el találkoznak (bolygó neve: halál, nyolcadik utas: a halál, végső megoldás: a halál, feltámad a halál), akinek az ALIEN 2-ben 42-est mutat a fegyvere és amiben Hófehérkének nevezik, mely filmben macskával utazott az űr sötétjében egy üvegkoporsóban. Az Aliens-ben az "i" betűből mandorlát kreáltak, amely egyfajta születési, vagy csillagkapus szimbólika.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/ripley_42-es_utja.jpg?41289500
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/aliens_-_kiiras_mandorla_kepek.jpg?41640480
A CABIN IN THE WOODS-ban a föld alól egy óriás, vagy éppen egy titán mászott ki, a Weaverrel készült Alien filmek előzménye, a Prometheus (titán ő is) pedig a Vénusz-tranzitnál került bemutatásra, a kis főhősnőnk pedig a Paradicsomba távozik a film végén. A hexagonos falnak nekiugrató Chris Hemsworth filmjének a tranzithoz való igazításáról pedig már írtam az oldalon, amelyben Hórusz szerepelt, aki 2012. dec. 21-én lesz 64 éves és JACKSON, akárcsak a HOBBIT és a GYŰRŰK URA készítője.
Chris Hemsworth a Star Trekben és a Cabin in the woodsban is áldozatot hozott, az utóbbiban pedig azt mondta, hogy visszatér a "sereggel".
Érdekes, hogy ilyen filmekben mondatják ezeket a kijelentéseket a színészekkel, hisz emberölés folyik benne tucatszámra, Jézus Urunk pedig épp a Sátánra mondta, hogy EMBERÖLŐ VOLT AZ KEZDETTŐL (János ev. 8/44).
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/cabin_in_the_woods_kepek_2.jpg?12081710
A japán (felkelő Nap) 9 éves kislányok (szüzek) a szeretettel/közös énekléssel fénnyé transzformálták a negatívot/gonoszt, mely a fény állapot után békává transzformálódott. Magyarul a filmet leszinkronizáló fordítók a 9-et 10-re transzformálták, gondolom szándékosan.
A béka szimbolikáról a http://hajnalhasadas.hupont.hu/440/feltamadas cikkben.
Chris Hemsworth jelen pillanatban premieres filmje (nov. 21-től) a RED DAWN/VÖRÖS HAJNAL. http://www.imdb.com/title/tt1234719/releaseinfo
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/red_dawn_kepek.jpg?92154863
A CABIN IN THE WOODS filmet Drew Goddard rendezte, melyben részt kapott Joss Whedon is, aki pedig a 2012-es AVENGERS/BOSSZÚÁLLÓK filmet is rendezte és írta. A CABIN IN THE WOODS szereplője mint már írtam Chris Hemsworth, aki az AVENGERS-ben Thor szerepében látható, kinek 2011-ben volt látható a saját THOR filmje. Drew Goddard volt a LOST sorozat és a CLOVERFIELD című film egyik producere és írója, Joss Whedon pedig a 109 perces ALIEN 4 – RESURRECTION film írója. A CLOVERFIELD filmet JJ ABRAMS vitte vászonra, aki a 2009-es STAR TREK filmet is, melyben szintén látható Chris Hemsworth, mint az Enterprise kapitánya, kinek fia Chris Pine lesz később az Enterprise másik kapitánya. A CABIN IN THE WOODS-ban az a Sigourney Weaver látható, aki az ALIEN filmekben is mint írtam, melynek előzményeként a Vénusz-tranzitnál mutatták be a PROMETHEUS filmet, ahol a Prometheus űrhajó kapitánya a Thorban szereplő szivárványhidat őrző és nyitó Idris Elba, vagyis Heimdall.
Chris Hemsworth 2014-ben a Steven Spielberg rendezésében készülő ROBOCALYPSE filmben látható (elvileg), Spielberg pedig a CLOVERFIELD rendezőjével, JJ ABRAMS-al közösen készítette el a SUPER 8 filmet. JJ ABRAMS 2013-ban pedig a STAR TREK: INTO DARKNESS-el jelentkezik, ahogyan Chris Hemsworth is a THOR: THE DARK WORLD-el.
Steven Spielberg pedig az INDIANA JONES filmjében, a Kristálykoponyák termében az azték naptárkőre állította a Gyűrűk ura és a Hobbit filmek Galadrielét (CATe Blanchet), a Transformers filmek 8884205-ös sztárját Shia LaBeouf-ot, a legközelebb a 42-ben játszó Harrison Fordot és John Hurtot, aki a KAPCSOLAT filmben kapura vivő, a HALHATATLANOK filmben Zeusz, ki azt mondta, “háború készül a mennyekben”. Karen Allen is a naptárkövön áll, ő 2012-ben  THE TIN STAR-ban szerepel.
Ralph Bakshi rendezésében bemutatott GYŰRŰK URA rajzfilmben Aragorn hangját pedig éppenséggel John Hurt adta. A Király pedig mindenképp visszatér, hisz maga mondta. http://www.imdb.com/title/tt0077869/
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/indiana_2012_cate_blanchett.jpg?21237924
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 202
Heti: 89
Havi: 3 254
Össz.: 890 962

Látogatottság növelés
Oldal: 23-AS SZER ÉS EGY ÚJABB KAPUS NAP
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »