NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Hugo elindul az úton felfelé, de kíváncsisága folytán legördül az útról, lecsúszva a TÍZ fogú kapuján/száján át a medencébe, ahol csillagokat és léggömböket láthatunk.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_6.jpg?44178314
Víz/tenger/emberek sokasága/vissza a Földre/vissza az alsó világba
Hugo kimászik a vízből és felmegy az égbe, ahol már aranysárga színnel, villámmal és egy szemmel találkozunk. Az égbe vivő létránál is szemeket láthatunk a falon, a pálma melletti TÍZ fogú szeme pedig kíséri a hívatlan látogatót, magyarán mindent szemmel tart (Talán ő a Szem Úr/Nap Úr).
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_7.jpg?97319185
Hugo megáll a 6 bohóc előtt, amelyeknél a sárga kalapos mögött egy sárga kör látható (Nap), benne egy pentagrammal és egy trombitással, amelynek bemutatásakor trombitaszó hallható.
Hugo kíváncsisága itt is győz, ami által bemutatásra kerül hogy az ide betérő egyfajta kisegér (sajtot fog), csapdákkal, buktatókkal körülvéve.
A 6 bohóc nyaka körül 7-es díszítés látható, vagyis ők a 42-ők, az ítélők.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_8.jpg?39624610
Miután a csapda lecsapott, kinyílik egy ajtó, mely mögül egy liba szabadul ki, aki a hívatlan látogatót elkergeti a felső szintről, a mennyből.
“Az ókori Egyiptomban a lúd a „Nagy Gágogó”, aki magában hordozza a Napot, az Amon-Rét tartalmazó tojást. A liba fontos szimbóluma volt Ozirisznak, Ízisznek, Hórusznak, őt áldozták Ízisz istennő tiszteletére. Japánban és Kínában a lúd alakja hasonló jelentést hordoz. Itt elsősorban férfiasságot jelent, a janggal és a Nappal áll szövevényes kapcsolatban. A csuvasok és az udmurtok a Tejutat Vadludak ösvényének nevezik. A lúd a szibériai népek mitológiájában is fontos szerepet játszik, alakja itt is a Nappal, a napistenséggel áll kapcsolatban. A sámánok révületükben gyakran érzik lúdnak magukat. Az altaji sámán szénával kitömött, rongyokba bugyolált „libát” használ hátasnak, hogy az égbe emelkedhessen.” http://www.lafemme.hu/nyomtatas/minden_jo_martin_napjara
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_9.jpg?11869721
Mikor a (filmben) nőtlen Phil Collins hazaérkezik, ismét szemeket láthatunk és egy égbe emelkedést aranyozott fotelben/trónban. Phil a felső szintről egy fekete-fehér PANda mackót visz le, amelynek nevébe ismét ott szerepel a Nap/Pan. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a KUNG-FU PANDA című filmben a panda neve PO, ami a Dogonoknál az ősanyag, melynek PO-TOLO-ja a Szíriusz-B.
A Szíriusz kapcsolatban van Jézus Krisztussal, Phil Collins pedig a vörös kocsiban, pandával az anyósülésen, elénekli a mennyből az angyalt.
A panda egy kerekes székeshez kerül, ahol Hugo megvilágosodik.
Phil nyakkendőjén RCRCRC (neve RC), vagy éppen CR, aminek gemátriája 318, vagyis Helios/Nap.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_10.jpg?66582996
Hogy Phil Collins lakásában mindenhol a Nap szimbolikájába botlunk, annak egyik jelentős jelenete, a fehér liba a TÍZ fogú nyelvén, amely felett Phil fest egy érdekes képet. Természetesen nem meglepő a sok napszimbolika a filmben, hisz egyfajta napúton járás látható benne.
Nos Phil Collins átnyújt egy ajándékot a vörös ruhás nőnek, amelyben ugyancsak egy szemes alak látható, akárcsak a víz alatt a kerekes székesnél.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/frauds_kepek_11.jpg?79288155
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/keplet_-_ez_a_nap.jpg?87348834
Egy kis idézet:
“Az napfonat csakra lényege a hit. Ha hiszünk valakiben energiánk egy részét felé áramoltatjuk, ha egy eszmében hiszünk, energiánk azt táplálja, ha pedig a félelembe helyezzük, az szívja magába energiánkat. Hitünk és szabadságunk a teremtés aktusában megnyilatkozó erőket jelentik. Mi vagyunk a csatorna melyen keresztül a teremtő energia anyaggá változik. Minden döntésünk energetikai hatást gyakorol az élet egészére és minden gondolatunkban és állásfoglalásunkban személyes erő nyugszik. Ez a felismerés mélyebb őszinteségre kényszeríthet bennünket. Az őszinteség és a megbocsátás visszavonja energiáinkat – lelkünket – a „múlt” energiadimenzióiból.”
2012. júni. 26-án, a cikk írásának napján, az ALOM/álOM-hegyen.
Ez tényleg atOM bOMba, de nem iszOM, ott volt. NO MEST. CUKOR!
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/kicsi/2012_06_23_alom_hegy_-_oz_-inkheart.jpg?67142005http://4.bp.blogspot.com/_yeiwBjhM8UU/SpTpDCQdYkI/AAAAAAAABug/BCipuQDVZMc/s400/billie-burke-picture-of-glinda-the-good-witch.jpghttp://intheknow7.files.wordpress.com/2010/04/wiz-of-oz-jewel-pentagram-wand.jpg?w=640
OZ = SÁRGA ÚT-LILA KOPOGTATÓ-KÉK MADÁR A SZÍVÁRVÁNY FELETT
INKHEART = LILA KÖNYVBŐL SÁRGA TÜZES ÚT-KOLIBRI SÁRGA VIRÁGNÁL
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/megamind_.-_sarkany000.jpg?39404224
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 139
Heti: 429
Havi: 1 915
Össz.: 895 032

Látogatottság növelés
Oldal: NAPFONAT/NAPVONAT 4
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »