NAPCSILLAG

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

2013. febr. 21-én mutatták be a DARK SKIES filmet.
                                 http://2.bp.blogspot.com/-B8sna0D1Huc/URYM1im8cDI/AAAAAAAAfvg/IrvAUFVyEp8/s320/Dark_Skies_Poster.jpg
A DARK SKIES-t az INSIDIOUS producere Scott Stewart készítette (A PAP, LÉGIÓ, stb. filmek, köztük a JURASSIC PARK Steven Spielberg mellett).
Az INSIDIOUS-ban 1:53-kor riad fel a KÉPLET film női főszereplője. Szerepelt a 153-al együtt, a JELEK 2013 FEBR/5 cikkben.
A DARK SKIES filmben feltűnik J.K. Simmons is, akinél az órát pontosan 4:20-kor mutatják. Ő avatja be a szülőket a földönkívüliek látogatásáról és inváziós céljáról, amelyre azt mondja, senki nem tudja mikor fog megtörténni.
Nos abban a formában invázióról szó sincsen, ahogy ezek a filmkészítők számos filmmel próbálják az elmékbe beültetni az idegenek eme általuk tálalt sötét szándékát.
Visszatérés lesz, kiválasztottak elvitele lesz, nagy megpróbáltatás lesz, aztán a végén ha első körben nem lett az egyén kiválasztva, kiderül, hogy felveszi e az EGY-ÉN a fenevad jelét, bélyegét.
Éppen az a szándék jelenik meg ezekben a filmekben, hogy elhitessenek a széles közönséggel egy valójában nem létező inváziót. Az idelátogatókkal, vagy visszatérőkkel pedig abszolúte ne vegye fel senki a kapcsolatot, mert gonoszak, félelmetesek, és minden cselekedetük démoni jellegű. Voltaképp a kiválasztottság is egy döntés lesz, melyre ezek a személyek próbálnak hatást gyakorolni.
Néhány ember természete kivetítve olyan lényekre, akik eljutottak a csillagokba és képesek a dimenziók közti utazásra. Az “ellenség”, a szolgasorba taszító ingyenélő egyének nem a Föld bolygón dúskálnak a jóban, hanem kintről jönnek és minden gondolatuk az, hogy nekünk ártsanak. Vagyis ezt akarja elhitetni velünk pár gazfickó, akik a másik embert csak robotnak, vagy éppen állatnak tekintik.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/dark_skies_2013_kepek.jpg?74888961
Mindezen ravasz, földönkívüliek inváziójáról szóló sztori után, bemutatták az idegenek által elvitt gyermek rajzát a húsvéti fehér nyuszival és a saját aranyhalat horgászó fotóját.
NYUSZI/HÚSVÉT/FELTÁMADÁS/JÉZUS KRISZTUS
Az idegenek által elrabolt, vagy épp kihalászott húsvéti nyuszis gyermek neve Dakota Goyo.
Dakota Goyo volt a VASÖKÖL filmben az ATOM nevű robot tulaja és Hugh Jackman fia. Dakota Goyo és Hugh Jackman az ÖT LEGENDA mesében szerepeltek újra együtt. Hugh Jackman volt a húsvéti nyuszi, Dakota Goyo pedig Jamie Bennett, vagyis az a gyermek, aki az utolsó fény volt a földön, ami elég volt ahhoz, hogy a gonoszt leküzdjék és a többi fény újra fellobbanjon. A robot Atom nevét Hugh Jackman viszont úgy ejti ki, hogy még az angolok is ADAM-ként írtak róla, talán nem véletlenül. Őszintén szólva hiába Atom a neve a robotnak, én is Adamot értek az angolban, sőt, mikor ezt Hugh Jackman kiejti, két szarvat mutat a kezével.
Dakota Goyo volt a 2011-es THOR című filmben Thor fiatalabb énje, kinek atyja Odin azt mondta, hogy testvérével együtt mind a ketten királyok.
Dakota Goyonak az ÖT LEGENDA mesében a szívcsakra helyén egy zöld ötágú csillag látható, 2014-ben pedig ő kapta meg a NOÉ filmben Noé fiatalabb énjének karakterét.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/dakota_goyo_filmek_kepek.jpg?29445743
Thor a filmben azt mondta, amit keresel, az egy szivárvány-híd, Noénál pedig, akit Dakota Goyo fog alakítani, a szivárvány mint Istennel kötött szövetség jele jelenik meg (Ter. 9/13-16).
ODIN/DINO/JURASSIC PARK kapcsolat a ODIN SZEME ÉS HULLÁMRA FEL 2 cikkben.
A THOR-ban a szivárványhíd megnyitója Idris Elba, a TÍZ CSAPÁS, a SZELLEMLOVAS 2 és a PROMETHEUS filmek fő alakja, mely a TŰZ-SZER-ÉSSZEL 2 cikkben szerepelt.
Mint körvonalaztam, ezek a filmkészítők kettős játékot játszanak. Mutatnak dolgokat, de olykor zavaros vizekre is vezetnek, ha vezetnek, ugyanis Jézus az Út.
J.K. Simmons, aki a DARK SKIES-ban invázióról beszélt a 4:20-as óránál, látható volt a 2010-es AN INVISIBLE SIGN/LÁTHATATLAN JEL című filmben is, melyben minden egyes hangulatánál más és más számot vett a nyakába, persze a 42-vel egyetemben, amelynél a legvidámabb formáját mutatta.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/lathatatlan_jel_kepek_1.jpg?26933478
A filmben Jessica Alba Pi-t/3.14-et kopog a szék karfájára. Ő az, aki az egyik kék földönkívüli szerepét kapta az ESCAPE FROM PLANET EARTH filmben 2013. febr. 15-ei premierrel, de őt láthattuk a FANTASZTIKUS NÉGYES filmekben is, ahol szintén kék volt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/lathatatlan_jel_kepek_2.jpg?99449825
Nos Jessica és J.K. Simmons együtt játszott egy számokról szóló JEL-es filmben és mindezek mellett mind a ketten egyszerre szerepelnek egy-egy földönkívüliekről szóló filmben. Az ESCAPE FROM PLANET EARTH-ben (febr. 15-től) és a DARK SKIES-ban (febr. 21-től).
Jessica Alba szerepelt a 33-as mellett régebben a Fel a kékbe cikkemben is, most pedig lám, éppen kék lett koronás poszterrel.
J.K. Simmons szerepelt egyebek mellett szinkronszínészként a MEGAAGY című animációs filmben is, mint börtönparancsnok. Ahogy felveszi Megaagy ajándékóráját, átalakul kék Megaaggyá, és beültetik a 42°-os szivárvány íve alá, amely alatt Megaagy is látható volt.
Nem tudom világos e, de Megaagy széke a kör közepén áll, vagyis a gonosz Megaagyat nemcsak a szivárvány közepére, hanem a kör közepére is beültették.
A szivárvány lényege pedig, hogy a kör közepén, vagy másképpen fogalmazva akárhol vagyunk mindig a középpontban van Isten, aki a Fény, aki szövetsége jeleként a szivárványt helyezi a felhőkbe.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/megaagy_szivarvany_kepek.jpg?37662056
A gonosz nagyúr Megaagy szerepében Will Ferrell, aki az ANCHORMAN: THE LEGEND CONTINUES filmben, melyben Harrison Ford a Grált kutató is szerepet kapott, 144 lámpa előtt látható barátaival.  http://www.imdb.com/title/tt1229340/
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/anchorman_-_the_legend_continues_kepek000.jpg?97015149
Will Ferrel és a többi ütődött karakterű személy természetesen zsidó származású, így “játékuk” olykor kicsit trágár, picit tróger, néha iciri-picirit szentségtörő, magyarul parányit ördögi. Persze annyira azért ne általánosítsunk, hisz Badiny Ferenc is leírta, hogy a hébereknél Inannánával kapcsolatban nem a termékenység, hanem a szexualitás jelenik meg. Persze gondolom azért van kivétel.
Az ANCHORMAN első részét, a HÍRES RON BURGUNDY LEGENDÁJA filmet a Dreamworks stúdió készítette, így a Spielberg kapcsolattal nem meglepő, hogy Harrison Ford, aki a 9-es csatorna munkatársa volt a MORNING GLORY filmben, megjelenik az új részben.
A BURGUNDY LEGENDÁJA filmben a 4-es csatornás Will Ferrell, a 9-es csatornás Vince Vaughn vetélytársa, aki a film végén tiszteleteként homlokon csókolja Ront és feltámadásnak nevezi, miután Ron, vagyis Will Ferrell feltámadásakor megfújja a csigakürtöt. 
Ron, akit a film elején holtak közt járó istenségnek és az igazmondónak neveznek, annyira azonos a feltámadással, hogy Christina Applegate-el való nemi kapcsolatakor szerelembe esve járt a szivárvány-hídon, Christina pedig annyit mond amikor a hídra mutat Will Ferrell, hogy közösülj velem rajta. Gondolom világos, hogy hatalmas egy szellemiség kell hozzá, ami Christinának az ÉDES KIS SEMMISÉG-ben nyújtott alakítása után már nem túl meglepő.
Christina oldalán jelenik meg a filmben a serleges béka is.
A misztikus képzetekben a béka a termékenység és újjászületés, az ősnemzés, a tellurikus (földi) nemiség jelképe. A korai kereszténységben is továbbélt, mint az újjászületés jelképe. A kopt békaformájú, kereszttel, Isten bárányával, olykor félholddal díszített feltámadás-mécseseinek felirata, "Én vagyok a feltámadás" volt. (wikipedia)
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/a_hires_ron_burgundy_legendaja_kepek.jpg?19120063
A MEGAAGY című animációs filmnél láttam először és utoljára a Dreamworks stúdió holdon horgászó fiúját, amint “beolvad” a Napba. Hogy ezzel valamit közölni kívántak e, arról no comment, de a másik kék lényes animációs filmben, az ESCAPE FROM PLANET EARTH-ben a lények családneve Supernova.
Viszont a MEGAAGY indítása sem elhanyagolható, ha éppen gyermekeknek készült (vagy nem), mert a két főszereplő szülőbolygóját és szüleit indításként elnyeli egy fekete-lyuk, Megaagy pedig a Napon áthaladva mondja, hogy zuhan a halálba, aztán végről és kezdetről hablatyol, ahogyan a kamerás srác pólóján is GAME OVER felirat látható. Will Ferrell/Megaagy ellenfele pedig Brad Pitt, aki az ÉLET FÁJA filmben volt látható egyfajta szuperhullámmal.
Megemlítendő még, hogy Will Ferrell, aki Megaagyként kék színű volt, Ron szerepében vörös ruhában volt látható, amely szín a másik kék lényes animációs filmnél már egy küklopsz alaknál jelenik meg, mint Góliátnál aki a harmadik szemes látást jeleníti meg. Persze ismert az egy szemmel való születési rendellenesség, de az életben maradás nulla százalék.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/megaagy_intro_kepek.jpg?84748494
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/robert_patrick_jatszma000.jpg?10462180
                  FOLYTATÁS A MARADJ A FÉNYBEN 3-BAN
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9bu0aEDEB1rsk63do1_500.png


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 93
Tegnapi: 222
Heti: 93
Havi: 4 715
Össz.: 1 322 712

Látogatottság növelés
Oldal: MARADJ A FÉNYBEN 2
NAPCSILLAG - © 2008 - 2024 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »