NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012. aug. 27-28. - A Kahn Design készíti a 2012 Concept 17 nevű csomagját a Land Rover Defenderhez, a világvégére készülve.
http://www.kahndesign.com/
http://www.autolabor.hu/vilagvegere-keszulve-golyoallo-land-rover-defender-cikk
http://www.pécsistop.hu/auto/vilagvegere-keszulve-golyoallo-land-rover-defender/1077425/
2012. aug. 29. – 17 nappal a nyári olimpiai játékok vége után, fellobbant a XIV. nyári paralimpiai játékok lángja. 166 nemzet küldöttség, 4200 fogyatékkal élő sportoló, amelyből 33 fős a magyar csapat. A paralimpia 64 éve indult, a nyitóünnepségen pedig a HAZATÉRÉS is téma volt. A műsorban felbukkant Sir Ian McKellen, A Gyűrűk Urában Gandalfként bemutatkozott színész is. http://www.nemzetisport.hu/london_2012/paralimpia-2012-fellobbant-a-lang-londonban-fotok-2168893
http://www.youtube.com/watch?v=Kd4FgGSY5BY
Ian McKellen nyitóceremónián elhangzott  teljes szövege MIRANDA-hoz.
“Miranda!
Miranda, go out into the world. Will you be for all of us gathering here, our eyes, our ears, and our hearts?
Shine your light on the beautiful diversity of humanity.
Understand those rights that protect us.
Look up
Stretch your wings
and fly.
Will you take this journey for all of us, and will you set us free?
Miranda, books are the engines of change, windows on the world, a lighthouse erected on the sea of time.
They are companions, teachers, magicians, guardians of the treasures of the mind.
Books are humanity in print.
Miranda, look to the light, look
And discover new words.
Miranda, immerse yourself in the wonders of science and the universe.
I find my zenith doth depend on a most auspicious star.
Miranda.
Miranda, your greatest adventure still lies ahead.
You’ve delved into books.
You’ve seen for yourself humanity’s shining limitless possibilities.
You’ve sailed away, in search of that light and observed the wonders of science and the universe
And now your next step
Be yourself.
Be who you truly are, and help to change the world
For all of us here.
Our greatest adventure still lies ahead.
Miranda, the time has come to look up and fly.
Break that glass ceiling, and set us all free!”
A paralimpia nyitóünnepségén megjelent az Univerzumban Istent feleslegesnek tartó Stephen Hawking, aki egy hold alatt foglalt helyet.
Hawking a következőképp indokolja állítását: „Mivel vannak olyan törvények, mint például a gravitáció törvénye, az univerzum képes arra, hogy a semmiből létrehozza önmagát. A spontán teremtés az oka, hogy a semmi helyett van valami, hogy létezik a világegyetem, hogy létezünk mi magunk. Nem szükséges Istent bevonni ahhoz... hogy működjön az univerzum”.
Van aki szerint Hawkingnál a Titán, de valószínűbb, hogy a Föld holdja van elhelyezve. Látható volt egy atomszerkezet, amely beszállt a 7-es ernyő központi lyukába, amely körül 7 gyűrű volt.
Vagy a Szaturnuszról van szó, melynek kezdetben 7 gyűrűjét ismerték, vagy mivel Hawking látható a jelenetnél, a Nagy Bumm-ról. Ami lényeges volt, hogy a paralimpia tv-jének vágója úgy vélte, hogy az eseménynél az ernyősöknél a 17-es számot mutatja be.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_1.jpg?69635017
Nos az ernyős jelenetnél a központi ernyő körül szivárványszínben kapcsolgatták az égőket, az esemény alatt pedig RIHANNA UMBRELLA című száma hallható, melynek videójában egyfajta tűzesőt láthattunk. A központi ernyő körül a szerepjátékosok, akik között nyilvánvalóan nem egy szabadkőműves (majd egy másik cikkben), szem alakzatba formálódtak. Ekkor jelent meg egy sárga alma és az 1948 dec. 10-én (PARALIMPIA INDÍTÁSÁNAK ÉVE) elfogadott EMBERI JOGOK EGYETEMES NYILATKOZATA.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_2.jpg?79386403
Nos a központi ernyő szikrákat szórt, mikor az égbe emelkedett darabokra válva, alatta pedig szintén egy nyitott könyv volt, amely körül Miranda utazásánál hexagon alakzatba álltak fel, amely alakzat megjelenik a Szaturnusz pólusán is. Szaturnusz a hetedik ősbolygó, kinek a napja a szombat, amely eredetileg a hét utolsó napja volt, míg az első napé a Nap napja, a vasárnap volt. Így elképzelhető, hogy a Szaturnusz áll a háttérben. Arthur C Clarke könyvében, a “2001: Űrodüsszeia”-ban a Szaturnuszból lesz csillag, amelynek szerepét Kubrick filmváltozatában a Jupiter kapta meg.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_szaturnusz.jpg?78010608
Miranda története az égben kezdődik egy kerekesszéken (Napszimbólum), vörös cipőben és nadrágban. Ami érdekes a MIRANDA (csodálatos) névben, hogy a MIRA megfelelője, amely a csillagok közt vörös óriás, amely átalakul fehér törpévé. Van aki szerint (Pane Andov) ez nem évmilliárdok alatt történik, hanem hónapok alatt külső hatásra, mint pl. a galaxis magjából érkező pluszenergia, melyre Paul LaViolette is célzott.
Ha Nimród szorosan kapcsolatban van az olimpiai játékokkal, érdemes megtekinteni, hogy mit ír Gönczi Tamás a Nap és hold színének megváltozásáról (Nimród gyűrűje 292.o.):
“Nimródot a magyar mese által oly sokszor kiemelt hármas természete segíti a földi lét három világában (múlt, jelen, jövő) való bármikori megjelenésére, az idő “kikerülésére”. Az archaikus tradíció Nimródnak e három világba való megjelenésével kapcsolatban különböző, az égen megjelenő és jól látható előjeleiről beszél. Arról van szó, hogy amikor a két nagy világító “természetes” színei felcserélődnek, egy rövid időre “elvesznek”, vagy éppen új színeket “kapnak” és így figyelmeztetnek. Az eredet fényét tisztán őrző elsődleges világítónak, a Napnak a sárga aranyszíne hirtelen “kifakul”. A másodlagos éjjeli világítónak, a Holdnak az ezüst színe gyorsan és váratlanul napszínt ölt és “megsárgul”. De ez a sárga szín nem a Nap aranysárga színe lesz, mert nem lesz benne ott  a “látható élet”. A hagyomány szerint a Nap “világosító” aranyszíne nem csak szürkére, hanem vörösre is válthat.”
Gondolom Gönczi Tamás itt nem a fény beesési szöge, por, pára, stb.  miatti színváltozásra gondolt.
Mirandához lila csillagpalást öltözetben Ian McKellen szól az egész ceremónia alatt SHAKESPEARE - THE TEMPEST művéből, ami által Aldous Huxley SZÉP ÚJ VILÁG könyve is címét kapta. Huxley 1931-es verzióján épp egy gyermek látható, mint a nyári olimpia nyitóünnepségén, Stephen Hawkingnak pedig pont volt egy Brave new world filmje.
        http://i1107.photobucket.com/albums/h388/Carys28/brave-new-world387x516.jpgbrave new world - Stephen Hawking
        http://www.globalpost.com/sites/default/files/imagecache/use-with-caution_original/weird_moments_olympic_opening_ceremony_3_0.jpg
Huxley azonos című műve azért érdekes, mert egy olyan társadalomban játszódik, ahol megszűntek a vallások, amelyre a szabadkőművesség is törekszik. És milyen érdekes az újabban Isten létét szükségtelennek tartó Hawking bevonása a "játékba".
Mirandának viszont egy új világot kell felfedeznie.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_3.jpg?83398893
Miranda utazása egy vörös ernyőbe szállással indul, amikor is megjelenik a naprendszer modellje, vagyis Miranda az égen utazik.
A központban lángoló naprendszer modellje fölött is látható az atomszerkezet, amelyről annyit tudtam leolvasni, hogy MINDEN EMBER SZABADNAK SZÜLETETT (mondják ezt a bankárok egyik központjában).
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_4.jpg?73012954
Mint látható volt, Miranda tükrön utazott, a tükör Univerzumban, ahol madarak szárnyaltak és egy apró emberke. Az utazásnál megjelent a csillagokkal tarkított cethal is.
A cethal az életet adó vízi elem állata. A víz tetején úszó földet a cethalak tartják hátukon, és ezeknek mozgása kozmikus halált okoz. Általánosan elterjedt magyar hiedelem, hogy a földrengést az elfáradt cethalak mozgása okozza.
Ady – a nagy Cethalhoz: “ Óh Istenünk, borzasztó Cethal. Sorsunk mi lesz: ezer világnak? Roppant hátadon táncolunk mi, óh ne mozogj, síkos a hátad.”
Három nap, három éjjel a cethal gyomrában = halál és feltámadás
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_5.jpg?39572454
Nos Miranda és a többi játékos, a nézőközönség néhány tagját is beleértve (biztos nem vakolók), almába harap, Mirandáról pedig kiderül, hogy egy kert közepén áll.
Miranda ezek után a 42-től szónokló Ian McKellen szavaira válaszként összetöri az üvegmennyezetet, vagy kristályszférát.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_6.jpg?40306624
Ian McKellen ezek után leveszi csillagpalástos ruháját és egy fehér alapon piros és zöld EGYENLŐSÉG feliratú táblával táncikál a zenére, mellette pedig az apró ember is látható.
Tudod mind EGYenlőek vagyunk, vagyis inkább lennénk, ettől függetlenül Ian neve előtt ott szerepel a SIR.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_7.jpg?42523791
Nos Sir Ian McKellen játszotta a Gyűrűk Ura filmekben Gandalf szerepét, aki a film közben szürkéből fehérré transzformálódik át, miután megküzdött Mória bányáin való áthaladáskor, vagyis a föld gyomrában Balroggal, egy ősi démonnal. Ian fehér Gandalfként való megjelenése pedig JÉZUS URUNK SZÍNEVÁLTOZÁSA (TRANSFIGURATION OF JESUS) alapján lett megtervezve, mely a http://hajnalhasadas.hupont.hu/359/nyilik-az-aranykapu cikkben látható. Ian volt az X-MEN filmek Magnetója is, amely filmnek poszterén egy kapunyitást láthatunk, mint a Hobbitnál. Én nem hiszek abban, hogy az embereknek ilyen-olyan X-MEN-es képességei jelennek meg, aztán mi magunk hajtjuk végre az ítéletet, ugyanis le van írva, hogy NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESS. Csak az Atya ítélhet, aki az ítélet jogát Jézusnak adta át. Ian Gandalfként a felhőkbe vezető útról énekel a Gyűrűk ura kezdetén, de látható volt a PRISONER sorozatban is melyről bővebben a http://hajnalhasadas.hupont.hu/338/esemenymetamorfozis-6 cikkben. Amit Ian McKellen-el bemutatnak, az annyi, hogy a Föld bolygó egyfajta börtön (jelenleg), melynek kapui, vagy kapuja, hamarosan kinyílik, ami ugyebár bennünk van. Én nem hiszem, hogy egyfajta megváltót kéne Ian-ban látnunk.
A "sir" megszólítás a név előtt a lovaggá (nemesemberré) avatott embert illeti, de a sir-t használják a feljebbvalónál is pl. katonaságban. Több mint valószínű, hogy Ian is vakoló, és éppen egyfajta börtönőrként mutatkozik be, aki azt is elmondja a Prisoner sorozatban, a PASSIO filmben Jézus Krisztust alakító Jim Caviezelnek, hogy a börtönben nincsenek zárt ajtók.
            http://images.wikia.com/marvelmovies/images/f/f2/X-men_poster.jpghttp://www.favouritefilm.com/acatalog/XMAGNETO.jpg
Jézus ennyit mondott a kapun való áthaladásról a sokasághoz és tanítványaihoz intézett beszédében, amikor azt is elmondta, hogy ne nevezze senki magát Doktornak, ne nevezzenek közülünk senkit Atyának, stb.
Máté 23. rész 8-15:
“Ti pedig ne hivassátok magatokat Mesternek, mert egy a ti Mesteretek, a Krisztus; ti pedig mindnyájan testvérek vagytok. Atyátoknak se hívjatok senkit e földön; mert egy a ti Atyátok, a ki a mennyben van.
Doktoroknak se hivassátok magatokat, mert egy a ti Doktorotok, a Krisztus. Hanem a ki a nagyobb közöttetek, legyen a ti szolgátok. Mert a ki magát felmagasztalja, megaláztatik; és a ki magát megalázza, felmagasztaltatik. De jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, a kik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be.
Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.”
Hát nem érdekes, hogy mennyi Dr. és Prof. van manapság, és a papocskák, akiknek ismernie kéne a szentírást, nem emelik fel szavukat, mikor egy hívük ATYÁM-nak nevezi őket? Nem érdekes, hogy jelenlegi vezetőink, nem megalázkodnak a nép előtt, hanem az egekbe magasztalják magukat, a népet szolgának tekintve?
A nyilvánvalóan vakoló Ian McKellen, Bilbónak kapun áthaladó hajót mutat, megjelenésekor pedig sárkány és pillangó tűzijáték látható. A harmadik rész végén pedig sor kerül a kapun való áthaladásra.
A Tündék mellett megy Zsákos Bilbo és Frodó, a két nőtlen kalandor.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gyuruk_ura_x_es_xx-es_kapu000.jpg?52100923http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gyuruk_ura_3_-_ut_a_halhatatlanok_foldjere000.jpg?90714119
A 2012-es paralimpia nyitóceremóniájának végén pedig kiírták a THE TIME IS NOW és az I AM WHAT I AM-ot, a FREEDOM mellett.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_paralimpia_nyito_kepek_8.jpg?68363028
Mózes II. könyve 3/14: “És monda Isten Mózesnek: VAGYOK A KI VAGYOK”.
AKI A BIBLIÁT SZERKESZTETTE, TISZTÁBAN VOLT VELE, HOGY:
           3.14 = PI = TÁLTOS US/ŐS jel

                      Folyt. a négyesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 139
Heti: 376
Havi: 1 862
Össz.: 894 979

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2012. AUG./3 ÉS A PARALIMPIA
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »