NAPCSILLAG

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

Az Ozirisz mítoszban Ozirisz testét Széth 14 db-ra szaggatja szét. Talán véletlen, hogy Szét neve a magyar szét szóval válik érthetővé? Kétlem. Országunkat is SZÉTszedték, aztán majdan feltámad. Nos Ozirisz 14 testrészéből csak 13-at talál meg Ízisz, mivel a 13-as szám a halál és a létezés egy másik állapotának ezoterikus jelképe, amit a tarot 13. arkánuma ír le.
A 13 a kundalíni száma is, amely Samuel Jacksonnál is megjelenik két kígyó formájában (13 = J+C).
http://1.bp.blogspot.com/-mEPtY2M8IV8/TZeX79uIKQI/AAAAAAAAALA/GPhL-bnDiq8/s1600/Snakes_on_a_plane_01.jpghttp://www.wildaboutmovies.com/images_2012/avengers_ver17.jpg
http://www.endelrivers.com/dancers/seth2.png
                http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sarkany-satan_kundalini.jpg?22798913
A rádium aktivitása az uránénak milliószorosa, sói világítanak a sötétben, állandóan hőt sugároznak ki. Egész rendkívüli sugárzóképessége miatt rádiumnak nevezték el (“radius” = sugár). Magának a jelenségnek a rádióaktivitás nevet adták. A rádium elsősorban a gerincbe rakódik le, ahol a kundalíni felkúszik.
Nos a 8-as és 6-os geometriás kialakítású kapunyitó szerkezet, középpontjában a kockával, kaput nyit a hexagonos felépítésű tükör Univerzumba. Loki is egy hexagonon jelenik meg, a kék sugár kapunyitása után.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/avengers_-_loki_erkezese_kepek000.jpg?83871211
Hexagont láthattunk a Szaturnusz pólusán is, amely a hiperdimenzionális fizikához kapcsolódik, miként Loki is kapun jött át és a filmben elmondják, hogy a kocka egy új Univerzumot (új dimenziót) akar mutatni. A hexagon és a Szaturnusz megjelent a 2012-es paralimpia nyitóján is, mely a JELEK 2012. AUG./3 ÉS A PARALIMPIA cikkben látható, de a paralimpia logója is Szaturnusz szimbólum.
A hexagonos emelvényen, ahová Loki megérkezett, három feljárat van, amelyek 9 lépcsőfokúak, vagyis 27 lépcsőfok van.
A filmben kétszer történik kapunyitás, de Loki jogara csak egyszer kerül kapcsolatba magával a kapuval, de akkor is zárás történik. A kaput a jogarral zárja be, a film premierjekor 27 éves Scarlett Johansson, aki a Skorpió jegy alatt született.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/avengers-skorpios_kapuzaras.jpg?83811920
Ha megfigyeljük a CRUISE ÉS A VÉGIDŐ 1 cikkben, ott a MISSION IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOLL filmben a CAT/VÉNUSZ rúgja be a 27-es ajtót. 27, vagy mivel tükrözésről is szó van, 72.
Nos a 9 lépcső amiatt is lényeges, mivel leírtam már, hogy Loki több csillagkép megjelenítése, mely először zavaró. A kilencedik csillagkép a Nyilas, amely személyt pedig először érinti meg a filmben Loki, az is nyilas. Lokinak jobb vállán pedig látható egy oroszlán is, amely Nap és uralkodói szimbólum is.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/loki_oroszlanos_erkezese000.jpg?26147602
Loki természetesen hódítani jött a Földre, de a filmben csúnyán elbukott. A Napos Bikára helyezte Pásztort, akinek bal szemére forgókéses szerkezetet helyezett. Nyilvánvaló a kivégzés, Pásztor vergődéséből és a forgó késekből, de a lényeg itt az Irídium.
Nos a BOSSZÚÁLLÓK premiere (ápr. 11 és ápr. 25) kapcsolódott a 2012-es 9/11-hez és a Földről látható Vénusz-tranzithoz, a 153-as és a 42-es számokkal. Ekkor a Nap/Oroszlán/Sólyom/Magyar/stb. a Halakban volt, haladva a Kos-Bika felé, aztán a premiert a felkelő Nap országával, Japánnal zárták, a Nap Oroszlánba térése előtt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/csillagkepek_-_avengers_premierek.jpg?62207565
A Nap, az Oroszlánba térése előtt a Rákban tartózkodott, amikor pedig elkezdték az XXX-es olimpiát Nimród számával, aki ugyebár 69 évig uralkodott a Szírek szerint.
Amiről szó van, az egy kozmikus esemény és az azután történő uralkodási vágy, a hatalom/szolgaság megtartása, vagy teljes kiterjesztése, de ismétlem, Loki elbukott, így nem egyeztethető össze a filmkészítők mögött álló hatalom uralkodási tervével Loki személye.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/avengers_-_pegazus_es_megall_a_vilag.jpg?70274583
Miként leírtam, Loki fegyvere a Skorpió ollója, nem a Ráké. A Rák egy kapu, de nem Lokié, mert őt elbuktatták.
Amiről szó van, az a Galaxis középpontja és a Nyilas/Skorpió üzenete, amelyet a Szaturnusz is megjelöl a 2012. december 21-ei Vénusz-tranzitjával.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/avengers_-_nyilas_es_a_skorpio_-_sgr_a_-_solyomszem.jpg?42033122
A Skorpió, hogy miért is van megfordítva a 2012-SECRETS OF THE ALCHELMIST filmben, ollóval a Nyilas felé, arról Paul LaViolette ír “Az ősrobbanáson túl” című könyve 236. oldalán:
“Az állatövi írásjegyek között van kettő, amelyek látszatra is erősen elütnek a többitől, a Nyilas és a Skorpió csillagjegyek írásjelei. Csak ez a két írásjel tartalmazza, az általában irányt vagy helyet jelző nyilat. Érdekes, hogy ez a két jegy szomszédos helyet foglal el az állatövben. Ha a jeleket abban a sorrendben tekintjük, ahogyan a nekik megfelelő csillagképek megjelennek az égen, a Nyilas balra (keletre), a Skorpió jobbra (nyugaton) lesz látható. Ennek az elrendezésnek a megjelenítésekor a Skorpió írásjelét meg kell fordítanunk, hogy pontosan képviselje a csillagkép valódi formáját az égen, mivel a Skorpió fullánkja balra mutat, nem pedig jobbra. Ha ily módon rajzoljuk le őket, a nyílhegyek egy bizonyos pontra mutatnak. Valójában arra a különleges pontra irányulnak, amely körül a tejútrendszerünk összes csillaga kering, vagyis a galaxis középpontjára (szívére).”
Mit érint meg Loki az ollós botjával Sólyomszemnél? Hát a szívet, mások szívcsakrájától eltérően.
Megjegyezném, hogy a Sólyomszemet alakító Jeremy Renner, a BOSSZÚÁLLÓK után bemutatott BOURNE HAGYATÉK filmben már CROSS-ként (kereszt/kereszteződik) jelenik meg, míg a MISSION IMPOSSIBLE – FANTOM PROTOKOLL filmben ő volt a Szaturnusz, a Szaturnusz Vénusz-tranzitja pedig 2012. dec. 21-én lesz, mint már többször írtam, melyet egyfajta kereszteződési pontként is leírnak.
A Tejút galaxis magjának berobbanását a NASA már az elmúlt években nyilvánosságra hozta. William Henry a hullámmal érkező energiát szent tűzként írja le, amelynek szerinte köze van a felemelkedéshez.
Paul LaViolette és Jay Weidner a hullámmal érkező nagy mennyiségű kozmikus porról, azon belül a rádiumról és irídiumról írnak. LaViolette erről az Earth Under Fire, míg Jay Weidner a 2012-Secrets of the alchemist filmjeikben beszélnek. Mindketten elmondják, hogy a hullám érkezésekor DNS mutáció történik. A Teremtés nem egyszeri alkalom, hanem folyamatosan történik.
Jay Weidner a hullám érkezésekor látható galaxisunk szívét (Sólyomszem) kék csillagként említi, amely szerinte a Hopik jóslatában szereplő kék csillag, ami után megjelenik a vörös csillag.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/sgr_a_es_a_kek_csillag000.jpg?94229372
Jay Weidnertől:
Using empirical scientific evidence Dr. LaViollete revealed that there was a periodic explosion from the center of the galaxy depositing iridium on the surface of our planet. Showing us ice samples taken from Greenland, he revealed how these iridium deposits fall in 26,000-year layers suggesting that the pulse from the center of the galaxy is somehow linked to the precession of the equinoxes. He showed how the stinger of the constellation Scorpio and the arrow of the constellation Sagittarius were pointing at the center of the galaxy. He unveiled the fact that the vast amount of iridium coming from the explosion of the center of the galaxy would eventually coat the surface of the sun and cause it to explode like a T-Tauri Star. I now knew that the star on the pedestal of the Cross, which sits behind the sun, was the symbol for the explosion from the center of the galaxy. I also knew that the center of the galaxy is the dark sun of the occult, the dark goddess of mythology and was probably the basis for the myth of Isis, who bore our sun as her son.”
 
Nos Paul LaViolette szerint a hullám az elkövetkező 400 évben érkezik meg, míg Jay Weidner összekapcsolja az általa fellelt dolgokat LaViolette kutatásaival és John Major Jenkins könyveiben szereplőkkel. Hogy kinek lesz igaza, arra hamarosan fény derül.
http://i467.photobucket.com/albums/rr40/413200/11/horus.gif


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 222
Heti: 79
Havi: 4 701
Össz.: 1 322 698

Látogatottság növelés
Oldal: AVENGERS ÉS A KÉK CSILLAG-2.
NAPCSILLAG - © 2008 - 2024 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »