NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Egy kis idézet Gönczi Tamástól (Nimród gyűrűje 139.o.):
“A tündérhittel rendelkező néphitekben az égből jött lényeket minden esetben a Nap küldte, a Nap melege fűtötte, annak szeretete tartotta életben. Az otthonuknak nevezett tündérpaloták mindig aranyból készültek utánozva magánk a Napnak színét, spirituális és fizikai tulajdonságát. Azt a színt, ami ugye a szeretet fényét és láthatatlan, de az emberek számára is nélkülözhetetlen belső energiáját a legjobban tudja közvetíteni.
A mitikus magyar Nimród-hagyomány Nimródot a “Napból jött első, tehát őskirálynak” nevezi, akit az angyalok segítettek “megjelenni” itt a földön. A magyar mese Nimród őskirályt a Tündérek urának, a Fény királyának nevezi. S ez a világító nagy király Nap formájú bélyegzőjével pecsételi meg mindazokat, akik hozzá tartoznak. Úgy is mondhatjuk, hogy így veszi számba népét a Nagy Vadász az Úr előtt. A mítika törvénye szerint ez a számbavétel, a létezés és hovatartozás felmérése, a “számotadás” csakis egyértelműen a NAP HEGYÉN történhet meg. Ami természetesen nem lehet máshol, mint az abszolút középpontban. Hiszen az egyetlen világító, a világ fényforrása maga teremti meg “cselekedete” által azt a bizonyos mitikus középpontot, a tökéletes “kereket”.”
 
Ezek szerint a számbavétel, a létezés és hovatartozás felmérése, a “számotadás” csakis egyértelműen a NAP HEGYÉN történhet meg.
Naphegy található Budán az I. kerületben, az ország észak-nyugati részén Harka mellett, és gondolom máshol is, ugyanis Barabási is említett egyet AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETE könyvében.
Harka is a kilencek egyike, amelyekről a A KILENCEK 1 és a A KILENCEK 2 cikkekben írtam.
Harkáért nemcsak a magyar, de a németajkú lakosság is bátran küzdött, hogy megmaradjon magyarnak. Az 1945-ös kitelepítés során viszont mindössze 15 fő maradt a falu lakosságából, jelen pillanatban pedig pár fő híján az 1440-es szintet súrolják, talán már el is érték.
Harka nevét a honfoglalás (inkább bejövetel hívásra) idejéből eredeztetik, ami egy összetett ősi szó, amely annyit tesz, hogy az Úrlelke, vagy Naplélek.
Har/Heru/Hor/Horgász
Egy röpke ideig Harkát Magyarfalvának nevezték, de a lakosok nyomására visszakapta eredeti nevét.
A harkai Nap-hegy mellett található a 365-ös (napok száma 1 évben) számmal jelzett Isten-széke, vagy Égi-Trón.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/harka_terkep.jpg?12538369
Megjártam mind a két helyszínt, míg az Isten székén július 01-én jártam ismét, miután elkészítettem egy képet a VOLT fesztiválról, amelyet a SZER-EMEL/SZER-ELEM 2 cikkbe be is helyeztem.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/20._volt_fesztival_plakat.jpg?34621609
Érdekes egy nap volt, ezért gondoltam megosztom.
Azon a bizonyos napon minden okmányomat (személyi, lakcímkártya, jogsi) elhagytam, mint kiderült az ominózus kép készítésénél, amikor a fényképezőmet elővettem. Hazaérve pedig azzal fogadtak, hogy menjek az ŐSZAPÓ utca 9-es számra, mert az ott lakó találta meg őket.
Az utca egy madárfaj után kapta nevét, de Van Valaki, Aki szintén az ŐSZ APÓ nevet kapta, Akire pedig azt mondják, hogy titkon üzen. Felettébb érdekes volt a “véletlenek” sorozata.
Nos a kép készítése után letekertem Harkára, hogy felmenjek az Isten székére. Ahogy elértem a jelenlegi országhatárhoz (Harkából kivezető piros vonal odavezet) megálltam a Mária út kijelölt kezdeténél. Hozzáfűzöm, hogy a jelenlegi Mária út idén, 2012-ben lett kijelölve, és idén lettek arra kihelyezve lilás/bíboros színre festett oszlopok és táblák, jelölve a haladási irányt és a távolságokat.
Nos az országhatártól pár méterre kihelyezésre került egy olyan tábla, amelyre azt írták, hogy a határ 15.3 km-re helyezkedik el. Nem az Urak Asztala, hanem határ a határtól pár méterre.
Mivel a 153-as jelentős szám, elhatároztam, hogy végigmegyek a már Mária útnak nevezett erdei úton, amely korábban Vasfüggöny volt, kerítéssel leválasztva a jogtalanul eltulajdonított magyar területet. Most nincs határ, de Trianon előtt sem volt, egyesek szerint pedig örülni kéne, hogy Európa befogadott minket, mikor mi vagyunk Európa közepe, vagyis nem nekük van szükségünk rájuk, hanem nekik az országunkra, persze MAGYAR NÉLKÜL, de ez egy másik történet.
Megszámolva az oszlopokat, az indulási ponttól a célig 10 útjelzőt helyeztek ki, amelyekből érdekes módon a 9-esre fordítva helyezték fel a menetirány szerinti táblákat. Lehet véletlen is, de a számokat ismerve már kétlem, azonkívül minden okkal történik. A nyolcadik útjelzőtől 4.2-es volt hátra a célig.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_julius_elseje_-_maria_uton.jpg?61955794
Kb. a 15.3 km-es útszakasz felénél található a Bányászkereszt, amely elcsatolt magyar, vagyis jelenleg osztrák területen található. Ennél a keresztnél, mikor lejöttem a csúcsról, bevillant, hogy nézzem meg, megvan e mindenem. Ekkor vettem észre, hogy eltűntek az okmányaim. Kicsit teketóriáztam rajta, hogy tovább, vagy vissza, de a továbbhaladás mellett döntöttem. Olyan volt az egész, mint egy próbatétel, bár az egész életünk próbatételek sorozata. A kereszthez dél körül értem fel, az okmányok megléte iránti gondolat pedig ettől negyed-fél órára történt.
Ha mi a GMT+1 időzónában vagyunk, akkor földrajzi hosszúságunk a 15° és a 30° közé esik. A Nap pedig valamikor 11 óra x perckor fog delelni. (A nyári időszámítás szerint ehhez még egy órát hozzá kell adnunk, vagyis nyáron a delelés 12 óra x percre várható!)
Gönczi Tamás azt írja a Délről, hogy:
“Dél hagyománya arról emlékezik meg, hogy Dél maga egy “városnyi nagy kapu” az égen és a földön. Ami ha kinyílik, “Ég és Föld összekapcsolódik”, vagyis a legközelebb kerül egymáshoz. Ekkor “megáll” a Nap, nem emelkedik tovább, de nem is bukik al. Bosnyák Sándor többször is utalt arra, hogy a magyar nép körében ismert képzet az, hogy Délben “megáll” a Nap. A korai keresztény hagyomány is magára veszi ezt a Nap legendát. Hiszen maga Krisztus, a “Nap” az, ami a legmagasabban áll mindenek felett.”
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy 2012. júli. 1-én is egy szép koronális-lyuk volt a Napon, amely egyfajta csillagkapu. A mayák földjén talált egyik ősi lelet is ezt ábrázolja, Gönczi Tamás cikk elején szereplő idézetében pedig “a tündérhittel rendelkező néphitekben az égből jött lényeket minden esetben a Nap küldte”, vagyis a Napon keresztül jönnek a mi dimenziószintünkre. Aszerint pedig, hogy a földi létben megtisztult, anyagon túllépő EGYének, a Napon keresztül távoznak a jelenlegi dimenziószintről, nyilvánvalóvá teszi, hogy a Napon negatív lények nem utazhatnak keresztül.
http://victoriastaffordapsychicinvestigation.files.wordpress.com/2012/07/massive-dark-hole-opens-up-in-sun-coronal-hole-solar-wind-high-speeds-to-earth-geomagnetic-severe-weather-storms-rains-hail-tornados-july-2-or-3-20122.jpg?w=600http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/nap_2012_juli_1.jpg?66469533
http://www.in5d.com/images/new-mayan-glyph.jpg
Gönczi Tamás írja, hogy “ a régi magyarok úgy tartották, hogy a látás fénye felszabadulhat bennünk a sűrűn (az anyagon) való felülkerekedés által”.
Ha végighalad az ember a Mária úton (régen vasfüggöny út), akkor az Urak Asztalához érünk el, a jelenlegi Magyarország északnyugati csücskébe, ahová legkönnyebb járással a térképen 420-astól induló görbehalmi FEHÉR ÚT vezet fel.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gorbehalom_feher_ut_420.jpg?38391031
Az Urak Asztalánál pedig, vagyis a 15.3 km megtétele után Jézus Krisztus ajtónyitása a Szentlélek madarának repülésével, a Szűzanya a kisdeddel, és a Jézus a kereszten került kihelyezésre.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_juli_01_urak_asztala.jpg?43947525
Visszatérve az út kezdetéhez, a harkai úthoz, amin ha az ember tovább halad az elcsatolt terület, vagyis a jelenlegi Ausztria felé, akkor elérkezik az országhatárnál kihelyezett táblához, amelyen az olvasható, hogy a falu vendégfogadója, amely családi borászat is, éppen a 42-es szám alatt található.
A vendégháznak saját netes oldala is van, melyen a cím alul található. A természetbe kijáróknak pedig a fogadó annyit közöl, hogy 23 km-es a kerékpárút a környéken. http://www.gasthof-zur-traube.at
A vendégháztól pár háznyira pedig a falu temploma, ahol jól láthatóan a bejárat fölé a Napot helyezték, benne a IHS-al, vagyis Jézus Krisztussal, a torony tetején pedig a kakas kukorékol az új kornak.
A Jézus a Napban általánosan alkalmazott szimbólum.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/neckenmarkti_templom_kapu_es_kakas.jpg?27959951http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/IHS_monogram_Gesu.jpg
2012. júli. 01. – 42 mandorlás ábra Waden Hillnél
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/swadenhillohiversion.jpg?15686568http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/12-es_szenatom.gif?99870267http://orion.bligoo.com/media/users/10/539702/images/public/73321/vortex_merkaba_graphic.gif?v=1306965128912
http://www.crystalinks.com/fol2.gif
2012. júli. 01. - 8 körös, vagyis 8x360°-os (2880) kocka
http://www.cropcircleconnector.com/2012/chilcombdown/AreashotVersion.jpghttp://www.cropcircleconnector.com/2012/wanboroughplain/Foxhill-and-King-Edward.jpg
http://www.cropcircleconnector.com/2012/wanboroughplain/hFoxhillOH.jpg
Az utóbbi ábrához hasonlókat helyeztek el 2010. júni. 23-án és 2009. júli. 09-én. Az egyik 912, a másik 1261 napra esik 2012. dec. 21-től, vagyis mindkettő ábra 1 napos eltéréssel (talán időeltolódás miatt) a 2012-es téli napfordulóhoz lett időzítve (911 és 1260).
http://2.bp.blogspot.com/_4A9r9yKkkNs/S_PzYfkPbiI/AAAAAAAAFHY/sBaGyHvDhio/s320/UK+Crop+Circle+Pyramid+WarwickshJuly9Julian.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_4A9r9yKkkNs/TCLXAXB0lBI/AAAAAAAAFXY/UEGIxuLsU_A/s1600/Crop+Circle+Savernake+Forest,+near+Marlborough+Wiltshire+Reported+23rd+June+2010.jpg
http://orion.bligoo.com/media/users/10/539702/images/public/73321/420animotion7.gif?v=1315679990662http://images.holygrail1.multiply.com/image/1/photos/upload/orig/Rywl6AoKCsoAAB1HPcQ199/39.gif?et=C05apOrm8yXow3F0N1P50g
2012. júli. 01-én cikkeznek róla, hogy megvan a Higgs-Bozon, vagyis az isteni részecske.
      2007. augusztus 1-én volt, 1969 napra 2012. dec. 21-től.
             http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2007_aug_01_abra.jpg?38816060
                        Az év 144. napján bemutatott MIB 3.
              http://static7.businessinsider.com/image/4ee624abecad04a92e000066-590/reportedly-smith-covertly-brought-in-his-own-writer-mike-soccio-to-punch-up-the-script-that-was-written-for-him-by-cohen-then-david-koepp-then-jeff-nathanson-both-frequent-blockbuster-screenwriters-men-in-black-iii-centers-around-a-complicated-time-travel-plot-that-takes-smiths-character-back-to-1969.jpg
ÉRDEMES FIGYELNI A RÉSZLETEKRE, UGYANIS A MIB3 FŐSZEREPLŐJE WILL SMITH, AKI AZ "ÉN A ROBOT" FILMBEN A 42-ES ROBOTTAL TALÁLKOZIK ELŐSZÖR, ÉS 2880 LÉPCSŐT MÁSZIK MEG VIKI-HEZ, A KOCKÁHOZ, EGY PENTAGRAMMOS CIPŐBEN. http://hajnalhasadas.hupont.hu/315/kodolt-transzformacio-3
                    
A MIB 3-BAN PEDIG FÉNNYÉ TRANSZFORMÁLÓDÁST MUTATOTT BE: ALMÁSKAPU GLÓRIA
http://orion.bligoo.com/media/users/10/539702/images/public/73321/KUNDALINI.gif?v=1336874747037http://orion.bligoo.com/media/users/10/539702/images/public/73321/1315679382556-dnaorbitanimated.gif?v=1315679414867
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 139
Heti: 432
Havi: 1 918
Össz.: 895 035

Látogatottság növelés
Oldal: JÚLIUS 1-ÉN TÖRTÉNT
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »