NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A FANTOM általánosan használt kód Hollywoodban, melyre a cikk folyamán fény derül.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/fantom_kepek_1.jpg?47719169
A 2012-es FANTOM film poszterén ugyanúgy, ahogy az 1996-os A FANTOM filmnél, koponyát láthatunk a poszteren. A 96-os FANTOM-ban Billy Zane volt a Fantom, aki 2012-ben az alacsony színvonalú A SKORPIÓKIRÁLY 3 – HARC A MEGVÁLTÁSÉRT filmben volt látható.
Gerard Butler pedig, aki eljátszotta LEOnidast és Attilát, az OPERAHÁZ FANTOMJÁBAN játszotta a FANTOM szerepét. Gerard Butler a CORIOLANUS filmben a sárkány tetkóssal küzd, az ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT animációs filmben szinkronszerepet kapott és a 2020 A TŰZ BIRODALMÁBAN szintén sárkányokkal harcol a Batmant alakító Christian Bale-el, míg 2000-ben ő a DRAKULA, ahol szintén megjelenik a sárkány. A 2020 A TŰZ BIRODALMA/REIGN OF FIRE poszterén London, míg a DRAKULA 2000-ben Drakula Londonban van lakat alatt. Talán valamit megjelöltek, ki tudja. Hamarosan meglátjuk, mindenesetre a REIGN OF FIRE rendezője Rob Bowman, kinek kezéből több X-AKTÁK film jött ki, köztük az utolsó is.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/fantom_kepek_2.jpg?91416332http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/gerard_es_christian_jateka.jpg?10388382
A DRAKULA 2000 című filmben, Gerard Butler a Drakula, aki mint kiderül Iskarióti Júdás, az áruló.
Drakula börtönének bejárata, egy nyolcas teremben található.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/drakula_2000_kepek_1.jpg?82196560
A kaput a július 20-án született Omar Epps nyitja ki, Van Helsing hangjával, tenyérlenyomatával és egy retinával.
2012-ben a július 20-a, és az akörüli időszak roppant jelentős, hisz ekkor kezdik vetíteni a BATMAN – SÖTÉT LOVAG FELEMELKEDÉS részét, melynél bemutatták a tüzet, a SZER-t.
2012. július 19-e 144 napra esik a 84. aranyemberes Oscar gálától, 20-án Illés napja, júli. 21-23-tól pedig 153 nap van 2012. dec. 21-23-ig.
Óegyiptomban júli. 19-20-án indult az új év, ugyanis ekkor kelt a Szíriusz együtt a Nappal. A Nappal együtt kelés nálunk augusztusra esik, ami amiatt is lényeges, ugyanis a Hórusz szeme ábrát éppen aug. 04-re időzítették az angliai termőföldön, melyről a TŰZ-SZER-ÉSSZEL 1 cikkben is írtam. Ettől pár napra történik nálunk a heliakus kelése a Szíriusznak, közben pedig az XXX-es olimpia, amiről a köv. cikkben, az ugyanis szintén a SZER/TŰZ-re utal. A BATMAN rendezője, a londoni születésű Christopher Nolan, 2012. július 30-án lép a 42. életévébe.
Hogy elkapod e isteni szikraként, Isten gyermekeként az isteni SZERT/TÜZET/FÉNYT, csak rajtad áll. Sokak számára az írások szerint viszont minden úgy fog történni, mint Noé napjaiban. Semmit sem fognak észrevenni addig, míg az idők végezetéhez nem érünk.
Látható viszont, hogy vannak akik tudnak dolgokat, és annak lovát meg is akarják ülni, hogy nyeregben maradjanak.
1969. júli. 20-án történt a holdra szállás, és ekkor született Josh Holloway, aki a MI4-FANTOM PROTOKOLL filmben a nukleáris rakéta indítókódját szerezte meg Magyarországon. Josh családneve HOLLO-WAY, a filmben pedig HANA-WAY. Mivel csak Budapesten volt látható a filmben, a HOLLÓ ugyanúgy, ahogy a HANA/ANA/ENA/KILENC is az úttal, vagyis egyfajta újjászületéssel függ össze (9 hónap), vagy éppen kegyelemmel, ha a Hannát vesszük alapul. A FANTOM PROTOKOLL és az UP/FEL című film közt a kapcsolat, Holloway gyűrűjén szereplő A-113-as felirat és a film készítője.
Ana/Ena/Kilenc-ről és a kilenc keresztes lovagról bővebben a http://hajnalhasadas.hupont.hu/297/kezdet-es-veg-kapujaban-1 cikkben.
Visszatérve a Drakula 2000-re, Van Helsing szerepében Christopher Plummer látható, aki a 84. Oscar gálán díjat kapott, amelyet a http://hajnalhasadas.hupont.hu/425/oscar-20121 cikkbe helyeztem.
Van Helsing, a HUNter volt még Hugh Jackman és Anthony Hopkins. Hugh, az X-MEN főszereplője Magyarországon futott át a Szabadság-hídon és almába harapott, Anthony Hopkins pedig Magyarországon forgatta a RÍTUS című filmet, melynek poszterén a kereszt középpontjából tekint kifelé, vagyis az X pontnál. A RÍTUS-t 2011. márc 10-én mutatták be a hazai mozik, idestova 500 napja (júli. 22.). A Rítus főszereplője, vagyis a keresztből kitekintő Odin/42 a Thorból, aki a szivárványhíd készítője volt, ugyanis az északi germánok szerint az arra érdemes holtak lelke az Odin készítette szivárványon át jut el a Földről az istenek honába. A THOR poszterén az X szintén látható, a Nappal és a 2012-es SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN film HUNter-ével a középpontban.
Nálunk magyaroknál viszont a mitikus kapuőr Nimród, aki az égen az isteni tulajdonságú Nap (Isten jobb szeme), aki egyben az emberiség bírája is, a földön pedig a 69 évig uralkodó HUN-ok/Magyarok ősatyja, miként a Szkíták is az Isten Fiainak, NAPnépeknek vallották magukat. Bővebben Gönczi Tamás – Nimród gyűrűje könyvében. Természetesen Nimród Orion/Ozirisz is, hiszen az Orion is egy kapu.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/hopkins_es_hugh_jateka.jpg?74969879http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/charlize_-_idris_ela_-_chris.jpg?52777358
Christopher Plummer hangját adta az UP/FEL című animációs filmben, a 9 című Tim Burton animációs filmben ő volt az 1-es, de ő volt a tükrös Doctor Parnassus is. 2003-ban pedig a János evangéliuma narrátoraként hallhattuk.
                http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01500/4Up-trumpet_1500271i.jpg
Nos a DRAKULA 2000-ben a kaput a retinával, bemutatva az ÍRISZT/SZIVÁRVÁNYHÁRTYÁT megnyitják, amelyen kívűl 24-es, belül 12-es osztás látható.
A kapun belül ezüst (hold féme) koporsó, amelyen 8-as osztást láthatunk.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/drakula_2000_kepek_2.jpg?61286320
http://www.freedomtek.org/mjesec/images/moon_phases_diagram_big.jpgHOLDFÁZISOK
A hold, mint börtön azért lényeges, mert a holtak lelke először a holdra megy, aztán ha megtisztultak, elértek bizonyos rezgési szintet, mehetnek a Napba, ki ebből a dimenzióból. Ha nem, vissza a Földre.
A nyitott, alvilágba levezető kapuban megjelenik SOLina, akit Jennifer Esposito alakít. Jennifer volt Ms. JANUS, a Denzel Washington főszereplésével bemutatott JÁTÉK ÖRDÖGE filmben, melyben JESUS volt a kosaras. Janus a római mitológiában az átjárások (iani) és kapuk (ianuae), így a be- és kijárás, a kezdet és vég védőszelleme.
CHRISTOpher Plummer a filmben a fegyvereit egy SZENT GYÖRGY ÉS A SÁRKÁNY-os kép mögött tartotta, a lánya pedig, aki az utolsó vacsoránál látható, a SZŰZ boltban dolgozik és még szűz is. Valószínű szándékos az utalás, ha a jelenések könyve kiválasztottakról szóló fejezetét nézzük.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/drakula_2000_kepek_3.jpg?43946792
Christopher Plummer és Johnny Lee Miller (AEON FLUX, ENDGAME, DARK SHADOWS) a 42-esnél látható, Christopherrel pedig, aki a későbbiekben a tükrös Doctor Parnassus szerepében jelent meg, Drakula összetöri a tükröt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/drakula_2000_kepek_4.jpg?40005970
Gerard Butlert, vagyis Drakulát, a Naptól elbújó sötétség fiát, aki áruló júdásként, vagyis zsidóként lett bemutatva, nem pedig a valódi Drakula grófként Erdélyből, a film végén Jézus keresztjén függve égeti el a Nap. Elég érdekes a film ezen részlete, hiszen az Úr Tűznek lángjában jelenik meg, ki bosszút áll azokon, a kik nem ismerik az Istent, és a kik nem engedelmeskednek a mi Urunk Jézus Krisztus evangyéliomának (2TESSZ 1/7-9). Jézus evangyélioma pedig nem az ószövetség.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/kicsi/drakula_2000_kepek_5.jpg?28919733
A kutai szkíta Úr Jézus evangéliuma
1.) Messzi idők ígéretét teszem valóvá most, hogy emberként jöttem ide közétek.
2.) Nem volt ez szükséges addig, míg atyáitok lelkéből a szeretet imádsága törhetetlen hittel érkezett az örökké lett Mindenhatóság fényvilágá­ba.
3.) Amíg a földi ügyeket az Égi Törvény örök rendje irányította.
4.) Amíg az emberi gonoszság meg nem rontotta bennetek az istenfiú­ság méltóságát.
5.) Amíg az örök Szeretet Teremtőjét - akit ti Istennek neveztek - meg nem gyalázták e gonoszok azzal, hogy más népek legyilkolását ez örökké­való rendelésének és akaratának hirdetik.
6.) Amíg a mindent előre elrendező és a földi ügyeket is irányító Fényvilág Igazsága helyett - az ember- és állatáldozatokat követelő, gonosz akaratát, hogy az istenfiakat emberi szolgákká tehesse - „Törvény­nek" nem nevezte egy parázna nemzetség.
7.) Meglátjátok és halljátok is, miként ostorozom majd őket, mint mérges kígyók fajzatait, kiknek szája gonoszul és hamisul szól, mert csak önszeretet és önérdek lakozik bennük.
8.) Akik nem akarják észrevenni az Idők jeleit és azokban az Igazságra intés felemelt ujját.
9.) Akik Istennek tisztelik a maguk-csinálta írást, azt „Törvénynek" nevezik, hogy a sötétségben járók útját irányítsa.
10.) Engem meg akarnak ölni, mert tudják, hogy én vagyok a Világ Világossága, de az én beszédemet nem értik, mert nincsen bennük Igaz­ság.
11.) Ha majd legyőztem a halált és visszatérek a Fényvilágba, titeket is üldözni fognak az én nevemért.
12.) De érettetek és mindazokért, akik majd nektek hisznek, járom végig emberi utamat, hogy Atyánk Igazsága megszentelődjék és mindnyájan egyek legyetek az Ő Igazságában.
13.) Így teszek bizonyságot arról, hogy Ő küldött engem e világra, hogy az igazak és hívek megőriztessenek minden gonosztól.
14.) Mert a gonoszok a hazugságot és a bosszút vallják istenüknek. Majd eltitkolják és meghamisítják az én beszédemet is, amit az Igazságról hirdetek, hogy titeket a Fényvilágból a sötétség útvesztőjébe tereljenek.
15.) Azt fogják nektek mondani mindennap, hogy bűnösök vagytok és bűneitek terhétől csak az ő feloldozásuk szabadíthat meg titeket.
16.) De ne higgyetek nekik, mert nem születtetek bűnösöknek, hanem sokan meggyengültetek a Lélekben.
17.) Tartsátok meg azért és kövessétek az én tanításomat, hogy a Lélek által mindig elérjetek engem és megmaradjatok az én Igazságomban.
18.) Meg kell hát tisztulnod az önmagadba való nézéssel.
19.) Ha saját lelkedbe nézel, már ketten vagytok a megújulásra: jószándékod és az elhatározás, hogy jóváteszed azt, mit gyengeségedben rosszul végeztél. Jóvátevésed, lelked így megtisztulása, örömöt ad.
20.) Ilyenkor nézz a Fénybe. Én vagyok ott is Veled és új erőt kapsz.
21.) A Lélek Világosságára gyújtott Tűz is szent. Általa is tisztulhat Lelked, hiszen láthatod hatalmát a gonoszság elégetésére. Ne nézzed hát csak tűznek, mert bizony égi Fény az is. Jóra való elhatározásodat örökíti, jóvá tett vétkeidet elégeti. Szent fogadalmak születnek a Tűzbe, Fénybe vetett tekintetekkel.
22.) A Fény-tüze és a Tűz-fénye adja lelkednek sugarát, mely segít is, gyógyít is - ha úgy akarod és kéred a Kegyelem erejét hozzá.
23.) Maradj hűséges és fordulj hozzám, hiszen emberi, apró, igaz dolgaidban is megsegítlek. - De igaz légy útjaidon akkor is, ha a gonoszok közelítenek hozzád.
24.) Nehéz az Igazság útja - de ha a Fényt követed, szembe állsz vele, akkor a sötét árnyék mögötted van. - De bizony, ha hátadat fordítod a Fénynek, csak a sötétség vesz körül, melyben legnagyobb teher a saját árnyékod.
25.) Én úgy parancsoltam: "Szeressétek egymást, mint én szeretlek titeket!" - Ez legyen életvizeteknek a forrása: a SZERETET.
26.) Szeresd nagyon atyádfiát, családodat, nemzet-testvéreidet, hiszen közéjük születtél. Sorsotok is egy - közös.
27.) A nemzetség, melybe Isten rendelt, földi életed vára, otthona. Hozzá láncol az Igazság. Ha eltéped e láncot, olybá leszel, mint a hulló falevél, melyet a szelek visznek magukkal s egyszer elvész valahol a feledés sarában.
28.) Maradjatok meg nemzetségetek erős hajtásának, mert kőtelességetek az Igazság tanítása - az én földi munkám folytatása.
29.) Fogjátok erősen egymás kezét és ne féljetek! Én veletek vagyok, de összefogott erőtök, közös akarattal és törhetetlen hittel végzett munkátok szükséges ahhoz, hogy veletek maradjak.
30.) Kaptok majd jeleket tőlem, amikor az idők megkövetelik. - Küldök majd vigasztalókat is. Egyszerű Fénylátókat. Nem hatalmasokat.
31.) De maradjatok meg mindig a FÉNYBEN, mert amint majd erősödik a gonoszság hatalma a Földön, úgy majd az épített, gazdagsággal és pompával berendezett templomok is a sötétség házai lesznek.
32.) De én veletek maradok a világ végezetéig!"

                                                  Folyt. köv.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 139
Heti: 402
Havi: 1 888
Össz.: 895 005

Látogatottság növelés
Oldal: FANTOM KÓD 1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »