NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2004. ápr. 24-től került bemutatásra Tony Scott rendezésében a MAN ON FIRE/TŰZBEN EDZETT FÉRFI Denzel Washington főszereplésével, akinek a filmben J23C/John W Creasy volt a neve, nyilvánvalóan Jézus Krisztus után. John Creasy egy kislány, nevezetesen Dakota Fanning testőre. Denzel/JC szobája ajtaján egy Jézus Krisztus kép látható és rendszeres biblia olvasó. Christopher Walken a filmben RAYBURN karakterben JC barátja, aki 642-es rendszámú kocsival szállítja Denzel/JC-t.
Miután Pita-t, vagyis a kis Dakota Fanningot elrabolták, JC a bűnösök nyomába ered. Az első bűnösnél aki ítélet alá esik, a kocsiban látható egy rózsafüzér és több kereszt.
A harmadik ítélet végrehajtásánál JC egy öreg pár lakásába megy be, ahol a falon Jézus Urunk látható a kereszten, a bejárati ajtónál pedig ugyancsak Jézus Urunk képe. Itt Denzel/JC elmondja, hogy attól függetlenül, hogy az egyház a megbocsátásról papol, ő a bűnösök Istennel való találkozásában segít, ahol és akitől kérhetik a megbocsátást.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/tuzben_edzett_ferfi_jc_kepek_1.jpg?18252172
                                1221, VAGYIS ABBA
Jézus Urunk a SZERETET-et tanította, ettől függően érthetően a leírások szerint a világot megítélni tér vissza.
Jelenések 19/11-12:
”És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik. És az ő szemei olyanok, mint a tűzláng.”
JC/Denzel második ítélete a NEZA CLUB nevű szórakozóhelyen történik, ahol felmutatja az 500-at, a Főnix éveinek számát, mikor pedig fellobban a tűz a klubban, láthatjuk a SOL feliratot, persze nem egyszer a filmben, így ez sem véletlenül került oda, ahova. A film végén, mikor Denzel a “Hang” testvérét szállítja vezetve a kocsit, ismét elhalad a SOL feliratnál, ami ugyebár a NAP.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/tuzben_edzett_ferfi_sol_kepek_2.jpg?51360079
Denzel/JC egy 9-es kaliberű golyóval próbál magával végezni, de attól függetlenül, hogy a fegyver tökéletesen működött, nem sült el a pisztoly a golyó miatt, ami egy bűnösnél viszont tökéletes volt. Amikor a bűnös lelövi magát a JC kilencesével, akkor Denzel/JC ismét egy keresztnél látható, amin Jézus Urunk van. Ahogy ekkor Denzel/JC a kereszt elé lép, felteszi a kérdést a bűnösségről.
A negyedik ítéletnél a “HANG” lakásán szintén láthattunk Jézus Krisztust ábrázoló képeket, vagyis Urunk és az ítélet folyamatos szereplők a filmben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/tuzben_edzett_ferfi_jc_kepek_2.jpg?86469603
Dakota Fanning aki egy zebránál (átjáró) is látható, egy sárga (napfonat csakra) virágot, Pitypangot, másik nevén Gyermekláncfüvet nyújt át Denzel/JC-nek, ami Mária és Krisztus szimbólumát is jelenti. A sárga virágból kialakuló pitypang szélfútta magvai közel állnak a krisztusi tanításhoz. A szél szállította apró magvak – akár a bibliai magvető példázatban – bárhová is vetődnek, mindenhol meg tudnak élni. Rokon a levegő elemével, szabad, akár a szél. Akarattalanul száguld, de mégis hat rá a vonzás, a gravitáció. Az itt és most létezését, az időtlenséget és a létezés elfogadását idézi.
A Pitypang szimbolikus jellemzői a hűség és boldogság, ahogyan JC és PITA közt is felvetődik a filmben a boldogság, mint tudatállapot.
Dakota Fanning/Pita szerepelt Steven Spielberg TAKEN/HARMADIK TÍPUSÚ EMBERRABLÁSOK című mini sorozatában, melyben egy különleges képességű gyermeket alakított, aki a sorozat végén elhagyta a Földet a kozmikus lényekkel. A fenti képen a delfinekkel (Szíriusz) is ő látható.
Dakota Fanning a MAN ON FIRE-ben Denzel/JC-nek egy mackót nyújt át, melybe egy Szent Júdás Tádé apostol nyaklánc volt elhelyezve.
Szent Júdást rokoni kötelék is fűzte az Úr Jézushoz, anyja ugyanis Mária Kleofe volt; aki közeli rokona, valószínűleg unokatestvére volt a Boldogságos Szent Szűznek. Ez a Mária Kleofe ott állott a Fájdalmas Anya mellett Jézus keresztjénél és segített az Üdvözítő halott testét is sírba helyezni. Szent Tádénak apja pedig Kleofás volt, akit a hagyomány Szent József testvérének tart.
A mackóba rejtett Szent Júdás Tádé apostolos nyaklánc átadásánál jelent meg első alkalommal a filmben a SOL/NAP felirat.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/tuzben_edzett_ferfi_sol_kepek_1.jpg?80101299
Ezt a SOL/NAP logót láthatjuk a THE SIEGE/SZÜKSÉGÁLLAPOT című Denzel Washington filmben is egy buszon, amiben kék festékpatronok robbannak fel. Denzel Washington szerint a kék festéket a BP jelöli, aminek száma ugyebár a 216, vagyis a terek közti ajtó és kulcsának száma, ami a 144000:666, vagyis 216.216216.
Denzel Washington felveti a kérdést, hogy a kék festékes SOL feliratú busz csak egy figyelmeztetés volt e, amire igenlő választ kap Anette Beningtől.
A második busz viszont, melynek előzménye és figyelmeztetése a kék festékes SOL busz volt, felrobban miután a gyermekeket szabadon engedték.http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/szuksegallapot_sol_es_kek_kepek.jpg?71811446
Az 1998-ban bemutatott THE SIEGE filmben Bruce Willis az egyik fő karakter, aki ugyanebben az évben az ARMAGEDDON filmben volt látható.
Dakota Fanning a 2009-es PUSH/AZ ENERGIA című filmben, a 2002-es TAKEN-ben látható karakteréhez hasonlóan természetfeletti képességgel rendelkező gyermeket alakított. A PUSH filmnél a 42-es számot a film bevezetőjében fedeztem fel.
A PUSH-ban Dakota Fanning társa már nem JC, mint a MAN ON FIRE-ben, hanem CHRIS Evans volt, aki látható volt a NAPFÉNY/SUNSHINE filmben, láthattuk Amerika kapitány szerepében (Avengers/Bosszúállók) a 64-es égbe emelkedő anyahajón, melyre a 42-es géppel érkezett, azonkívül ő volt a Tűzember, vagy Fáklya a FANTASZTIKUS NÉGYES filmekben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/avengers_es_a_szerencsekerek_kepek.jpg?44360162http://i191.photobucket.com/albums/z102/gabho17/fantastic_four_3.jpg
Az 1987-es MAN ON FIRE filmben Scott Glenn alakította Creasy-t a testőrt, aki pedig a 2011-es ÁLOMHÁBORÚ filmben a Paradicsomba viszi az utazót. A filmről majd egy köv. cikkben.
A 2004-es, vagyis 17 évvel később bemutatott MAN ON FIRE filmben Denzel/JC kék 24-es felsőben van és a BLUE BAYOU-ba (Kék mellékfolyó) megy haza. A hídon ahol Pitával találkozik, vörös lézerrel megcélozzák, stigmát helyezve a kezére a szívcsakránál.
Miért 24-es? 42 fordítva, 24 Vén a Királyi szék körül, 24. napciklus (ami most van), stb.
Denzel Washington és a KÉK ismétlődése a filmekben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/man_on_fire_kepek.jpg?58334008
http://science.nasa.gov/media/medialibrary/2008/07/11/11jul_solarcycleupdate_resources/ssn_predict_l.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-h2T2B515i-o/UMPxhgplFLI/AAAAAAAABAk/gtN3vLITxFc/s640/60849_567785796571860_818502489_n.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 139
Heti: 427
Havi: 1 913
Össz.: 895 030

Látogatottság növelés
Oldal: KRISZTUS TUDAT ÉS A SZIVÁRVÁNYHÍD 3
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »