NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012. aug. 06-án a CURIOSITY ( Kíváncsiság ) elvileg landolt a Mars bolygón.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8616kppjh1qbpwkro12_r1_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m8616kppjh1qbpwkro10_r1_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8616kppjh1qbpwkro15_r1_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m8616kppjh1qbpwkro8_r1_250.gif
Jézus Urunk színeváltozásának napján, a Mars 51-es zónáján “landolt” CURIOSITY-nek, a lézerből, távcsőből és 17 kamerából összerakott forradalmian új kutatási kamerája 9 méteres körben képes elvégezni a sziklák és a talaj elsődleges elemzését. A ChemCam 30 lézerimpulziót bocsátott ki tíz másodperc alatt a Coronation (KORONÁZÁS) névre keresztelt kődarabra, aug. 19-én vasárnap.
                              http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8616kppjh1qbpwkro7_r1_250.gif
A Curiosity landolásakor a MARS-SZATURNUSZ és a VIRGO/SZŰZ (Kenyér háza, Virág) csillagkép SPICA (KALÁSZ, stb.) csillaga háromszöget mutatott az égen, amelyre augusztus 20-21-én került sor ismét, melyről a spaceweather.com beszámolt aug. 21-én, amiről pedig a KÍVÁNCSISÁG ÉS KORONÁZÁS cikkben írtam.
2012. aug. 22. - Megtette első útját a 17 kamerával felszerelt Curiosity és egyben megemlékeztek Ray Bradbury születésnapjáról, akinek tiszteletére az 51-es zónában található leszállási területet nevezték el, mely a JELEK 2012. AUG./5 - ANGYAL TŰZ cikkben szerepelt.
2012. aug. 28. – A Marsról küldték a Földre Will.i.am REACH FOR THE STARS dalát. Will.i.am jótékonysági szervezete, az I.am.angel, melyről a JELEK 2012. AUG./4 cikkben írtam.
2012. szept. 24. -  A Curiosity hétfőn egy 42 méteres útszakasz megtételére, a leszállása óta a leghosszabb napi útra vállalkozott.
2012. szept. 24. ---> 88 nap ---> 2012. dec. 21.
2012. júni. 06. ---> 110 nap ---> 2012. szept. 24.
51 = 13+1+18+19 = M+A+R+S
51 = kozmikus/megvilágosodott/Krisztus tudat
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/curiosity_51-es_zona_es_a_to.jpg?41984564
A Curiosity program keretében létrehoztak egy oldalt, amelyet nagyfelbontású képekből állítottak össze.
Az oldallal ott a probléma, hogy a NASA-sok által megszámozott területen, a 132-es zónában egy korábbi JPL által készített felvételen, ott ahol most egy tóféle terület látható, nem volt semmi.
Az alábbi képeken látható, hogy a hiteles képekként beadott oldalon számos helyen photoshoppal kiragadtak képeket és klónozták egy másik területre. http://www.youtube.com/watch?v=FhWCC1xPRF4&feature=player_embedded
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/curiosity_program_photoshop_kepei.jpg?86671885
Vagy szándékosan takartak ki valamit, vagy az egész hitelesnek beállított kép a nagy átverés része, melyben nem csak a NASA, hanem a világ összes űrprogramban résztvevő szervezete benne van, amin a Hold és Mars fotók manipulálása után már nem is csodálkozok. Nem lennék megdöbbenve, ha kiderülne, hogy oda sem engedik őket, ahogy a Beagle 2-nél is történt, vagy épp a Phobos esetében. Már rég kiderült, hogy folyamatosan hazudnak. Lehet azoknak van igaza, akik azt állítják, hogy a rover nem is a Marson, hanem a nevadai sivatagban keresi az élet nyomát? Lehet az egész roveres játék tényleg egy rituális program része? Egy programé, melyben beadják a nagy mesét az élet keletkezéséről, Istent félretolva az útból? Valamilyen hátsó szándék nyilvánvalóan áll a háttérben. Van aki szerint már rég a Marson vannak, már hipertérkapukat használva a Föld és a Mars között, de én ezt kétlem.
János Apostol I. levele 3. rész 1-8:
“Lássátok milyen nagy szeretetet adott nékünk az Atya, hogy Isten fiainak neveztetünk! A világ azért nem ismer minket, mert nem ismerte meg Őt. Szeretteim, most Isten gyermekei vagyunk, és még nem lett nyilvánvalóvá, hogy mivé leszünk. De tudjuk, hogy ha nyilvánvalóvá lesz, hasonlókká leszünk Ő hozzá; mert meg fogjuk őt látni, a mint van. És a kiben megvan ez a reménység Ő iránta, az mind megtisztítja ő magát, a miképen Ő is tiszta. Valaki a bűnt cselekszi, az a törvénytelenséget is cselekszi; a bűn pedig a törvénytelenség. És tudjátok, hogy ő azért jelent meg, hogy a mi bűneinket elvegye; és ő benne nincsen bűn. A ki ő benne marad, egy sem esik bűnbe; a ki bűnbe esik, egy sem látta őt, sem meg nem ismerte őt. Fiacskáim! senki el ne hitessen benneteket: a ki az igazságot cselekszi, igaz az, a miként Ő is igaz: A ki a bűnt cselekszi az ördögből van; mert az ördög kezdettől fogva bűnben leledzik. Azért jelent meg az Istennek Fia, hogy az ördög munkáit lerontsa.”
2012. szept. 27. – Csütörtökön sajtótájékoztatón közölték, hogy az egykori folyékony víz eddig nem látott bizonyítékát fedezte fel a Marson a Curiosity.
Ha a nevadai sivatagban, az 51-es körzetnél a kiszáradt tómeder folyami részén járja az útját, akkor nem meglepő.
Vagy a Marson van a rover, vagy nincs, mindenesetre amilyen híreket bedobnak vele kapcsolatban, már nagyon gyanús a dolog, hiszen Urunk színeváltozásának napjával indítottak.
A THE DAILY TRASH váltig állítja, hogy a rover marsi útja úgy ahogy van egy újabb “hollywoodi” produkció: http://thedailytrash.wordpress.com/2012/08/11/explosive-new-photos-prove-mars-landing-hoax-is-real/
2008-ban a kínai SHENZOU 7 (isteni jármű) űrsétájánál is elterjedt, hogy egy átverésről van szó. Az egyik blogger, aki fizikus, kommentálta a kínai Epoch Times cikkét, feltételezve, hogy a művelet a vízben zajlott, ugyanis a kabinból és az űrhajós sisakjától buborékszerű forma emelkedett a hivatalos felvételen. Egy másik buborék pedig eltérő szögben emelkedett a többitől gyorsabb sebességgel.
Nos a blogger szerint a buborék gyorsabban emelkedett, mint kellett volna, ami szerinte akkor fordulhatott elő, ha a vizet egy hullámfúvó ventillátor mozgatta, melyet gyakran használnak víz alatti gyakorlatoknál, hogy a súlytalanságot szimulálják. A video közben hallható hangfelvételen a fedélzeti személyzet beszélt a földi irányító központtal, mikor a parancsnok azt mondta, hogy : “Number one; Number two; Tied it in water; Operation is normal,”, mely a blogger szerint a víz alatti operációra utal.
        http://www.gifsoup.com/view5/2623738/bubblesiss1-l.gif
        http://www.gifsoup.com/view6/2623835/pooltraining1-l.gif
Míg elszórakoztatják a TV néző közönséget az elavult technológiájú űrprogrammal és a nagy felbontású kamerás, 2 mp-eles roverrel, addig az eget keresztbe-kasba csíkozzák vegyi anyagokkal, hogy a mi drága jó Napunkat eltakarják szemünk elől, az élő szervezetnek normális működéséhez fontos sugárzó fényt megszűrve. Teszik ezt olyan anyagokkal, amelyek az élő szervezet (emberek, állatok, növények) számára mérgező hatásúak. Persze emellett ölik embertársainkat, másainkat, hisz a NASA is a hadsereg része. De minden szép és jó, örüljünk az újabb és újabb morzsáknak/cikkeknek a NASA-tól.
Vegyifelhőmentes Magyarországért facebook oldaláról:
"A vegyi csíkok fő alkotóeleme az alumínium, melyet számos, esővizet és levegőmintákat gyűjtő kísérlet bizonyított már. Az alumíniumot összefüggésbe hozták számos neurodegeneratív betegséggel (pl. Alzheimer- és Parkinson-kór). Ezen kívül a tanulmányban is említett szilícium-dioxid porának belélegzése hosszú távon (még alacsony, 0,1 mg/m³ koncentráció esetén is) szilikózist, bronchitist, valamint egyes esetekben rákot okozhat. A belélegzett molekulák a tüdőbe kerülve megtapadnak annak belső felületén, és folyamatosan ingerlik a nyálkahártyát. Ez az irritáció az idő múlásával sem csökken, ugyanis a szilícium-dioxid nem távozik ).
A Case Orange megemlít egy 1991-es szabadalmat, melynek tulajdonosa a Hughes Aircraft Company, és amiben 18 módszert írnak le a globális felmelegedés csökkentésére alumínium-oxid, tórium-oxid és egyéb fényvisszaverő anyagok sztratoszférikus permetezésével. (A Hughes céget 1997-ben az a Raytheon biztonságtechnikai cég szerezte meg, amely az E-systems-et és a HAARP szerződést is.)
http://cloud.decryptedmatrix.com/live/wp-content/uploads/2012/06/chemtrails_zombies.jpghttp://educationviews.org/wp-content/uploads/2012/09/chem-trails.jpg
                                    FOLYTATÁS A KETTESBEN




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 103
Tegnapi: 202
Heti: 103
Havi: 3 268
Össz.: 890 976

Látogatottság növelés
Oldal: HAJNALI NAP FÉNYÉBEN 1
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »