NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A BABYLON A.D. filmben AURORA kísérője Michelle Yeoh, aki Jézus Urunk színeváltozásának napján, augusztus 06-án született, 2012-től 50 évre (megértés kapuinak száma). Michelle számos érdekes szereposztást kapott karrierje folyamán, így nyugodtan állítható, hogy számos csillag közül az ő játéka is tervezettséget mutat. Michelle szerepelt a SUNSHINE/NAPFÉNY filmben is, melynek rendezője Danny Boyle volt.
Danny Boyle és a 007-es ügynök Daniel Craig, aki legközelebb a SKYFALL-ban látható James Bond-ként, együtt jelenik meg a 2012-es XXX-es olimpia nyitóceremóniáján.
EZÜST SÓLYOM/NAP/7-ES ÉRINTÉSE A SÁRKÁNY ÉVÉBEN ÉS X
Attól függetlenül, hogy az ezüst a hold féme, az egyiptomi mítoszok szerint Ré napisten csontjai ezüstből vannak.
Míg a király féme az arany, a királynőé az ezüst. Kínában viszont, ahonnan Michelle Yeoh származik, az ezüst a legértékesebb fém volt, és a Tejutat ezüstfolyónak nevezték.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/michelle_yeoh_szerepei_es_aug_6.jpg?45839997
Michelle Yeoh szerepelt a MÚMIA 3 – A SÁRKÁNYCSÁSZÁR SÍRJA filmben is, amiben az örök élet forrásának és a sárkánycsászár sírjának őrzését látta el cirka 2000 évig.
Érdekes film a MÚMIA 3, ugyanis Brendan Fraser, a film főszereplője első alkalommal horgászként jelenik meg a filmben.
A BABYLON A.D.-ben viszont, mikor tengaralattjáróra száll a csapat, érdekes módon feltűnik az emberek közt egy napkeresztes sapkás férfi. A szimbólum roppantul feltűnően lett behelyezve a filmbe, ugyanis az illető mindegyik főszereplőnél megjelenik. Mindig az útban, a kamerás és szereplőink közé keveredik. Michelle Yeoh, akinél szintén megjelenik a napkereszt,  volt a KUNG-FU PANDA 2 animációs filmben, az OMEGA szarvas Soothsayer.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/babylon_a.d._-_kereszt_es_spiral_kepek000.jpg?71915785
A három főszereplő a liftben spirális lépcsőnél látható (DNS szimbólika), míg a spirális vörös csík őket is átöleli.
Vin Diesel kezén ELEFÁNT/GANESHA/JUPITER, a kis ujján, ami a Merkúr ujj, pedig a Nap szimbóluma, a monad. Aki átnyújtja neki az új életét, ő volt a Naposzlop az Asterix és Obeliszk filmben, és az 1492 –A PARADICSOM MEGHÓDÍTÁSA film főszereplője, amelyről a PROMÉTHEUSZ cikkben írtam. Nos Gérard Depardieu Vénusz ujján, egy lángoló kereszt látható.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/babylon_a.d._kez_tetkok.jpg?93894692
Akinek szintén a Nap monad szimbóluma lett a Merkúr ujjára helyezve, az a VASEMBER 2 filmből Mickey Rouke.
Mickey Rouke testére a filmben számos helyen 8 ágú csillag lett festve, ami a Vénusz szimbóluma.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mickey_rouke_-_monad_stb_tetko.jpg?60677251
Mickey Rouke volt a PANTKRÁTOR, mégpedig KOS jelmezben.
Hamár a KOS került bemutatásra, egy délvidéki mese Gönczi Tamástól, ugyanis szó van benne a Nap megkettőződéséről, amely jelen pillanatban is történik:
“A mesében Nimród nem más, mint a fényes testű óriás, az égi-földi nagy és legyőzhetetlen vadász. Az a vadász, aki éjjel nappal egyformán lát, mégpedig azért, mert nappal Kos alakjában vadászik, és hatalmas erővel ökleli fel, semmisíti meg az ellenségeit. Éjjel pedig a csillagos égi otthonába utazik fel, és ott vadászik tovább, mint nyilat feszítő vadász, csodás égi óriás. Itt lenn a földön kos alakjában elveszett gyermekeit keresi, az égen pedig azokat vigyázza, akik az ő csillaga, égi szövetsége folytán “az ő gyermekei is”. Minekutána megtalálta és számba vette gyermekeit, észrevette, hogy az összetartó égi erő, a régiek csillagtudása lassan veszendőbe megy (elfeledett égi származás, hovatartozás). Elhatározta hát, hogy épít egy hatalmas, égig érő várat, amibe “be akarta vinni az óriások minden tudását”.  Már majdnem sikerült is volna neki ez a hatalmas nagy feladata, ha a többi népek meg nem irigyelték volna azt a sokáig fennálló, nagyon régi és Istentől való hatalmas tudást. Kitervelt gonoszsággal zavart okoztak hát az építők között és ahelyett, hogy tovább építették volna az óriásvárat, elkezdtek “külön beszélni” és egymást is külön-külön gyűlölni. Ekkor megharagudott rájuk Nimród és fogta a régi Napot, amit még nagy régen emeltek le az istenek az Égről (de úgy, hogy az rejtélyes módon megkettőződött.  Ugyanis levételekor le is jött az Égről, de ott is maradt, fenti régi helyén.) és szépen visszament vele oda, ahonnan azt hozták, vissza a csillagokba. Visszarakta a régi helyére azt a régi Napot, amit már az emberek nem érdemeltek meg, mégpedig úgy, hogy az egyik Napra rárakta a hajdanán levett másik Napot. Így a két Nap újra eggyé lett. Ekkor aztán minden, ami ehhez a “levett Naphoz” kötődött, végleg elveszett és a múltba hullott. Nimród, a magyarok nagy vadásza pedig végleg az égen maradt.”
Mickey Rouke fején a HALHATATLANOK filmben három csík indul ki a szeméből (alatta 4), a THE EXPENDABLES/FELÁLDOZHATÓK filmben pedig ő  tetováló, háttérben a sárkánnyal.http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mickey_rouke_a_tetkos.jpg?33509403
A HALHATATLANOK filmben, melyben Mickey Rouke HYPERION király szerepében látható, elhangzik, hogy HÁBORÚ KÉSZÜL A MENNYEKBEN, mely a http://hajnalhasadas.hupont.hu/379/vilagok-harca cikkben található.
A THE EXPENDABLES filmben Jet Li alakítja YIN YANG-ot, amelynek szimbóluma ugyebár a 69-es forma. Jet Li pedig a halhatatlanságot keresi a MÚMIA 3 – SÁRKÁNYCSÁSZÁR SÍRJA filmben, feltámadott uralkodóként. Mint az előzőekben és több cikkben is szerepelt, a 69-es számot Nimród uralkodási idejeként jegyzi a szír kereszténység könyve, de a 69-es a RÁK/CANCER szimbóluma is.
2012. júli 23-án cikkeztek róla, hogy a Nap KORONÁról, az eddigi legélesebb képet sikerült készíteni júli 11-én. A cikkből az is kiderül, hogy Jonathan Cirtain/JC, a NASA Marshall űrrepülési központjának vezető napfizikusa.
"We will start acquiring data at 69 seconds after launch, at a rate of roughly an image a second," says Cirtain
2012. júli. 24-én pedig már láthatóvá vált, 25-én viszont, amikor ez a cikk is elkészült, meg is számozták a Nap, maja naptár vége előtti utolsó 153-at rejtő 1530-as napfoltját, ami a TÍZ/X/TŰZ-szerese az adott számnak.
Éppen 1 évvel korábban, 2011. júli. 24-25-én jelent meg az 1260-as napfolt, 318 napra a Vénusz-tranzittól.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2011_julius_25.jpg?97586509http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/1260_es_1530-as_napfolt.jpg?13255400
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/1260-as.jpg?95306549http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/153.jpg?56956702
Hogy miért is lényegesek a napfoltok, vagy mit is jelent egy adott évben kimutathatóan sok csapadék, arról a http://hajnalhasadas.hupont.hu/305/kek-madar-az-eg-fele cikkben írtam.
Mickey Rouke, Sylvester Stallone-t tetoválta a THE EXPEDABLES filmben, akinek pedig fia, Sage MOONBLOOD Stallone, július 13-án meghalt. Sage 69 nappal korábban, május 05-én, 230 napra dec. 21-től töltötte be 36. életévét. Sly fia szerepelt többek között a DAYLIGHT - ALAGÚT A HALÁLBA filmben is, de számos érdekes műben működött közre. Sage Stallone 17 órával a megtalálása előtt még a Facebookon postolt - nyilatkozta Sage ügyvédje
http://www.szidonrita.hu/sites/default/files/field/image/death_tunnel_kisebb2.jpghttp://what-buddha-said.net/Pics/escape.jpg
Egy rituális játék zajlik a háttérben, már nyilvánvaló.
Mindeközben apja a THE EXPENDABLES 2 premierjét várja, melynek első részében Mickey Rouke a tetkós, a film poszterén pedig a gerincoszlopon koponya, rajta a fekete hollóval tetoválás látható.
Mickey Rouke kezére az 1969 úgy lett ráírva a VASEMBER 2-ben, hogy a koronák a 9-esek fölé kerüljenek. Korona volt Mickey nyakán (ahol film közben a szöveget átírták) és a napkeresztes nyakbavalója mögött.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mickey000.jpg?44168701
Nos Mickey Rouke kezén a 69-es év, a 69 pedig egyfajta kapu, a Rák szimbóluma. Feltűnően sok a Napra utalás, míg a Merkúr ujján a Nap szimbóluma található, mint már szerepelt. A Nap és a Merkúr Rákban levő helyzetét jelölték meg egy gabonaábrával, mégpedig aug. 04-ét, melyről a NAPFONAT/NAPVONAT és a TŰZ-SZER-ÉSSZEL 1 cikkekben írtam.
Mickey Rouke a VASEMBER 2-ben robotokat készít, míg a film végén maga is bádogemberré válik. Egy másik filmben, a PASSION PLAY/VÉGJÁTÉK-ban, amely a VASEMBER 2-t és a THE EXPENDABLES-t követte a bemutatók alapján, pedig már a mennybe megy. A VASEMBER 2 végső csatájánál a VX-23-as robot égből érkezését láthatjuk először. A 23-as szám lényeges, ám VX-23 az 46-23, vagyis szintén 23.
Nos Mickey Rouke hasán egy vitorlás látható, mellette pedig egy gyertya, amelynek fénye körül villámok láthatóak. A hajó a fény felé tart, míg a hajó far részén szintén villámokkal körülvett NAP , vagy egy másik fény, gyertya szimbólum látható. Amit Mickey Rouke hasán láthatunk, az a Napkapun való áthaladás, a Fény felé. A gyertya a kereszténységben a Szentháromság, vagy éppen maga Krisztus szimbóluma, Ő a Világ Fénye. A hajó full fekete és a köldökön látható, vagyis élet-halál(fekete)-újjászületés, ergo 101.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/avengers_es_vasember_2_kepek.jpg?28498980
Figyeld meg, a GYŰRŰK URA film első részének jeleneteit, a kapun áthaladó vitorlással és a kettő X-el, akárcsak Mickey Rouke-nál. A GYŰRŰK URA a Fénybe visszatérésről szól, ezért is láthatunk a 2012 decemberében bemutatott HOBBIT poszterén egy körön áthaladót, aki a GALAXIS ÚTIKALAUZ Arthurja volt és azért is szerepel a poszteren, hogy VÁRATLAN UTAZÁS, mely látható az IDŐK VÉGE KAPUJÁBAN cikkemben.
A http://hajnalhasadas.hupont.hu/363/minden-vilangol-2 cikkben írtam a Gyűrűk uráról. Az első rész Útra kelője szerepében az első ALIEN film biorobotja látható, az ALIEN-től éppen 33 évre pedig bemutatásra került a PROMETHEUS.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gyuruk_ura_x_es_xx-es_kapu000.jpg?52100923http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/alien_prometheus_nap.jpg?94635119
                                                FOLYT. KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 56
Tegnapi: 139
Heti: 424
Havi: 1 910
Össz.: 895 027

Látogatottság növelés
Oldal: ISTEN KAPUJA 2
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »