NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. febr. 26-án mutatták be a JACK AZ ÓRIÁSÖLŐ filmet, melynek bemutatóját 2012. januári döntéssel a Warner Bros 2012. június 15-ről áthelyezte 2013. március 22-re.
A premier eltolása mögött a Hollywood Reporter szerint valószínűleg a júliusban bemutatásra került BATMAN: DARK KNIGHT RISES állt.
Ebben a filmes játszmában a 2012-es Vénusz-tranzittól 2013. márc. 21-ig 288 nap (mennyei királyság), a 2014-es LEFT BEHIND című Nicholas Cage film imdb-re felkerülésétől, 2012. okt. 19-től 2013. márc. 21-ig pedig 153 nap telt el.
2013. március 22-én lett 33 éves a rózsakeresztesek által készíttetett Georgiai emlékmű és ekkor került bemutatásra az USA-ban az OLYMPUS HAS FALLEN is, számos érdekes film mellett.
2012. októberében a JACK THE GIANT SLAYER film premierjét a Warner megint átírta, ezúttal 2013. márc. 01-re változtatta, amikor a film címe JACK THE GIANT KILLER-ről át lett módosítva JACK THE GIANT SLAYER-re. Hollywoodban a filmet viszont febr. 26-án mutatták be.
A filmet az első módosított időpontjában, vagyis március 22-én Angliában vetítették, nálunk Magyarországon pedig március 28-án, a Hatodik Nap korának indulásakor, mikor a maják Nap-Vénusz naptára is lejár.
Hogy miért olyan fontosak ezek az időpont megjelölések?
Nos magyarként tudjuk, hogy a világ egyetlen Szakrális koronája a Magyar Szent Korona, amivel nem lehet akárkit megkoronázni.
                 http://2.bp.blogspot.com/_gbpTL3pCaQI/S_b4cWykvlI/AAAAAAAACrM/aDn7qrxotu4/s1600/index_06.jpg
A JACK AZ ÓRIÁSÖLŐ magyar időzítése mindenképpen figyelemfelkeltő az új Napkorszak indítása miatt, hisz a Magyar Királyság az egyetlen igazi NAPkirályság, amely jogot más népek folyamatosan el kívánnak venni tőlünk magyaroktól. Voltaképp a múltban (és a jövőben) a mindenkori magyar király egyben Jeruzsálem királya is volt, hisz Jeruzsálem magyar város volt, Szent Sólyom név alatt (Hierosolyma), a jelenlegi Izrael újramegalapítása pedig igencsak London felé mutat.
http://www.wnd.com/images/londontemple.jpg
Mivel egy új Napkör/kor előtt állunk, lényeges tudni, hogy ami eddig volt, az leáldozóban van (zsidók uralma), ami eddig a sírban volt, annak pedig feltámadása következik.
Hogy képbe legyünk, Szántai Lajos is elmondta, hogy a magyarság jelen pillanatban a keresztútját járja és jön a feltámadás. Egyben figyelmeztet arra is, hogy ha ez nem történne meg, az az egész emberiség létét veszélybe sodorja.
A Magyar Szent Korona a keresztény királyi jelvények közt a leghitelesebb, legszentebb, leg- “királyibb”, mind jelképe, mind történelme miatt, már csak azért is, mert a francia királyok vagy Edward koronáját nem óvta meg a Gondviselés az elveszéstől vagy beolvasztástól, míg Szent István Koronája több mint ezer év viszontagsága ellenére, a mai napig megmaradt. Csak éppen nem királyi fejen, hanem Amerikából visszatérve először a Nemzeti Múzeumban, majd jelenleg a Parlamentben őrizve várja, hogy újra szerepet kapjon a nemzet és Európa életében.
http://4.bp.blogspot.com/-BDQVA3ac0c8/UTQH6LcG4PI/AAAAAAAAbPI/myoGemoMMTM/s1600/HeavenGateway.jpg
A JACK AZ ÓRIÁSÖLŐ film Erik király legendájával indul, aki legyőzte a pusztító óriások hadseregét egy mágikus koronával. Akinek a mágikus korona a tulajdonában van, azelőtt letérdelnek a mennyből/égből érkező óriások. A filmben a koronát Stanley Tucci veszi magára, akit Ewan McGregor győz le. Ekkor a korona a kétfejű óriáshoz kerül, aki a többi óriással a földre leereszkedve támadást intéz Brahmwell király birodalma ellen. Jack megöli a kétfejű óriást, felveszi a koronát és meghajolnak előtte az óriások, miután pedig Jack visszaküldi az égbe/mennybe az óriásokat.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/jack_az_oriasolo_korona_kepek.jpg?57184604
Amiért lényegesnek tartottam a történet bemutatását, az azért lényeges, mert a film végén bemutatják, hogy a mágikus koronából elkészítik az angol Szent Eduárd Tower of Londonban kiállított koronáját, mint egy mágikus koronát. Vagyis az égben lakó, vagy mennyből alászálló óriások voltaképp az angol korona és mindenkori uralkodója előtt hajoltak meg, elismerve a jelenlegi királyok uralkodási jogát.
Vagyis a filmet készítők célja ennek bemutatása volt egyik oldalról.
A JACK THE GIANT SLAYER címét attól függetlenül, hogy a KILLER-ről módosították át SLAYER-re, megjelent egy JACK THE GIANT KILLER amatőr film is a másikkal majdnem egy időben.
Abban is elmondják, hogy JACK felmegy az égbe és poklot hoz a földre.
A JACK THE GIANT SLAYER filmben Nicholas Hoult volt az, aki előtt az óriások meghajolnak, fején az angol, mágikusnak bemutatott, vagy mágikusnak hazudott koronával. Nicholas Hoult volt az, aki az X-MEN: AZ ELSŐK-ben a kék színű FENEVAD-at alakította.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/jack_az_oriasolo_slayer_es_killer_kepek.jpg?85703769
              Az angol királyi korona és a Fenevad megkoronázása.
                                  Nem érdekes párosítás?
Másik oldalról Stanley Tucci alakította a KOMFORTOS MENNYORSZÁG filmben Saoirse Ronan gyilkosát, akinek apja Mark Wahlberg volt szintén JACK név alatt.
A KOMFORTOS MENNYORSZÁG filmet Peter JACKson készítette, aki decemberben mutatta be a HOBBIT filmet, melynél láthattunk egy kapun átlépőt és az elvesztett királyság felé menetelést, ahol az alvó sárkány őrizte a kincset. Saoirse Ronannak, aki a KOMFORTOS MENNYORSZÁG filmben a halál kapuján átlépő volt, a JACK THE GIANT SLAYER 2013. márc. 22-ei premierjénél először mutatták be a THE HOST/A BUROK filmjét, amelyet a TRUMAN SHOW rendezője készített el. Magyarországon A BUROK a JACK AZ ÓRIÁSÖLŐ-vel egy időben kerül bemutatásra, vagyis március 28-án Hanna neve napján, ahogyan Saoirse Ronan alakította HANNA-t is.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/saoirse_ronan_es_a_kapu_kepek.jpg?78585549
http://3.bp.blogspot.com/-rzIcG-H4LMg/UTghdylI8fI/AAAAAAAAbVQ/Z5jUk4z4ecM/s1600/2874_Door_to_heaven1024_768.jpg
Ha észrevetted a világok közti átjárót a képeken, akkor a JACK THE GIANT SLAYER képe is érdekes az kőóriás nyitott szájával és a vízeséssel, amelyen Ewan McGregor JACK előtt megy át, mikor felér a mennybe, az óriások birodalmába.
                             http://1.bp.blogspot.com/--PouJtMNwbw/UQA3wy91OkI/AAAAAAAACo4/OM1nyuEuNEc/s400/Jack_the_Giant_Slayer_poster.jpg
http://collider.com/wp-content/uploads/jack-the-giant-slayer-10-600x342.jpg
http://collider.com/wp-content/uploads/jack-the-giant-slayer-beanstalk-600x248.jpg
http://collider.com/wp-content/uploads/jack-the-giant-slayer-ewan-mcgregor-image-600x337.jpg
Figyeld meg a HANNA filmben, ahogyan Saoirse Ronan átmegy a farkas száján, mely a FELTÁMADÁS 4 cikkben szerepelt.
A JACK AZ ÓRIÁSÖLŐ és a KOMFORTOS MENNYORSZÁG filmeknél a kapocs Stanley Tucci, aki a JACK AZ ÓRIÁSÖLŐ előtt a GAMBIT/DŐL A MONÉ filmben szerepelt.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/dol_a_mone_kepek.jpg?27396651
                              MONE/NEMO/OMEN
Az oroszlános Alan Rickman-ról, aki az ALICE CSODAORSZÁGBAN kék hernyója, a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK depressziós robotja, stb. volt, a VISSZA OZ/ŐS BIRODALMÁBA 3 cikkben írtam.
                          OROSZLÁN/NAP/FARKAS
Létó, Apollón anyja, a hyperboreusok országából jött, nőstény farkas alakjában. Apollon (NAP) maga is farkassá tudott változni, hogy ellenségeit elpusztítsa, vagy, hogy kedvesével Kyrenével szerelemben egyesüljön - Bíró Lajos: Székely őstörténet és ősvallás 161. old.
 
 
          
 
A napfelkeltét görög nyelvben "farkasfénynek", nálunk pedig a naplementei, szürkületi vakságot "farkasvagság"-nak nevezik.
A HANNA és a JACK AZ ÓRIÁSÖLŐ film kapuja.
http://shrinetoactors.com/wp-content/uploads/2011/06/Hanna-1721.jpg
http://shrinetoactors.com/wp-content/uploads/2011/06/Hanna-1706.jpghttp://1.bp.blogspot.com/--PouJtMNwbw/UQA3wy91OkI/AAAAAAAACo4/OM1nyuEuNEc/s400/Jack_the_Giant_Slayer_poster.jpg
Ewan McGregor pedig Húsvét vasárnapján, 2013. márc. 31-én ünnepli 42. születésnapját.
Ewan mondja azt JACK-nek, hogy még nem halt meg, miután leesik az Ewan által nyílpuskával kilőtt kötélről, útban a mennybe/égbe, az óriások birodalmába.
                                    És lám íme a Nap a filmben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/az_oriasolo_ewan_es_jack_kepek.jpg?50523744
http://2.bp.blogspot.com/-Cpoz4BWsDVI/UTQMDpcqzlI/AAAAAAAAbPg/aLjecFfLQAA/s1600/golden-city-of-Heaven-image.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-md7c9kKE1Xs/UTwO9emFWvI/AAAAAAAAbbc/h1kU2XnqfN4/s1600/Awakening-to-the-Divine.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-Yiv8SgEK_N0/UTdCHXkMKaI/AAAAAAAAATU/_ALw7ZWA0AA/s1600/duality.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 174
Tegnapi: 202
Heti: 174
Havi: 3 339
Össz.: 891 047

Látogatottság növelés
Oldal: JACK A KORONA ÉS EGY KAPU
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »