NAPCSILLAG

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Mint a http://hajnalhasadas.hupont.hu/449/mayakaztekok-es-az-idegenek cikkben szerepelt, a maja naptárhoz igazítva beharangoztak egy dok.filmet, REVELATIONS OF THE MAYANS 2012 AND BEYOND címmel, amely a maják és a földönkívüliek kapcsolatáról mutatna be dolgokat.
Raul Julia-Levy szerint a film, minden archeológus rémálma. A film készítői szerint 2012 decemberében, mikor a maják naptára lejár, nem lesz világvége, ugyanakkor hozzáteszik maja írásokra alapozva, hogy az elkövetkező 15-20 évben az emberiség kétharmadát meg fogják szüntetni. Azoknak, akik élnek, gyorsan gyarmatosítaniuk kell a világűrt, mondta Raul Julia-Levy producer, a majákra hagyatkozva.
Raul Julia-Levy, az 1994-ben elhunyt hollywoodi színész, Raul Julia fia és számos hollywoodi kapcsolattal rendelkezik, köztük színészekkel, akik különböző rejtett szerepeket játszanak el filmekben.
Raul azt mondta, hogy a Nemzeti Maja Tanács össze fogja hozni Guatemala véneinek mind a 650 tagját egy olyan eseményre, ahol a 3750 éves szent könyveiket fogják felfedni most először. 
A REVELATIONS OF THE MAYANS 2012 AND BEYOND  egyik producerét azzal vádolják, hogy vagy két tucat merevlemezzel és 10 számítógép toronnyal menekült el, lógott meg. Raul Julia Levi szerint, ha a filmet nem tudják kibocsátani, az többszázmillió dolláros veszteséget jelent.
 
2011. márciusában közölték, hogy találtak egy kristálykoponyát, amelyet Heinrich Himmler náci SS főnöknek tulajdonítnak. Luc Bürgin szerint 99%, hogy maja koponyáról van szó. Thomas Ritter 43 éves amatőr történész Quauthemocnak nevezi a maja koponyáját, és azt mondja, hogy ez egy a 13 koponya közül, ami az emberiségnek segíteni fog 2012. december 21-én túlélni a közelgő apokalipszist. Azon a napon Ritter és mások azt tervezik, hogy Quauthemocot más koponyákkal együtt Mexikóba, egy ősi maja helyre viszik. A jóslás azt mondja, hogy a koponyák aznap az emberiségnek felfednek valamilyen titkos tudást, mondta Ritter. Himmler kristálykoponyáját, amit Tibetből loptak a nácik, egy laborsegéd fotózáskor leejtette és összetörte a hetekben. Thomas Ritter nem gondolja, hogy ez egy rossz ómen. Szerinte a többi koponyának is van felszíni sérülése, és elutasítja azokat a vádakat, amik a laborsegédet érik, vagyis, hogy ő lenne a felelős egy esetleges 2012-es apokalipszisnek.
 
Chris Morton és Ceri Louise Thomas – A kristálykoponyák rejtélye 373. o. - Don Alejandro szavai:
A végzet miatt őseink visszatérnek. Eljött az idő, hogy ami benne foglaltatott a jövendölésekben, megvalósuljék. Az első hírvivők a kristálykoponyák, a tudomány atyjai és édesanyjai. Ahogyan a Balam mondja, a maja próféták jöttek, és azt mondták, “Mi vagyunk a tegnapé, mi vagyunk a máé, és mi vagyunk a holnapé”.
Az ősi emberek nem tudták, hogyan kormányozzák magukat, ezért teremtőnk elküldte a négy prófétát, a “Miát”. A próféták időtlen időkkel ezelőtt érkeztek, ők írták meg a nagy törvényeket, és megtanítottak mindent a nagy tudományból, amit “a maja fénynek” neveztek. Ez a négy úr, miután beteljesítette küldetését, tudásukat nagy könyvtárakban hagyták hátra itt a Földanyán. És amikor megöregedve nagy bölcsekké váltak, azt mondták, “El fogunk menni oda, ahonnét jöttünk, most, hogy időnk lejárt, és a fényünk kezd kihunyni.” Mielőtt azonban végleg elmentek volna, azt mondták, “Gyermekeink, ne felejtsétek el az emlékünket. Hátrahagytuk nektek tudásunkat és bölcsességünket. Hátrahagytuk a szent tudást. Egy napon majd visszatérünk, és bevégezzük küldetésünket.”
A gyermekek pedig azt kérdezték, “Honnan érkeztetek ide, és hová mentek?”
Ők pedig válaszoltak, “Oda fogunk elmenni, gyermekeink, ahol az a maroknyi csillag ragyog”, és azzal útnak is indultak.
“És be kell borítanotok a Földet”, mondták még. “Be kell borítanotok szeretettel, az egymás iránti és minden dolgok iránti szeretettel, hogy amikor visszatérünk, úgy éljetek egymással, mint a szivárvány színei, mint a kéz ujjai.”
Ezután beborították magukat kendőikkel, és elénekeltek egy dalt. Ettől fogva csend volt, és ők elaludtak. Köröttük az emberek mind azt mondták, “Hagyjuk aludni nagyapáinkat”.
De számos óra eltelt, és ők még mindig nem keltek fel. Ekkor az emberek megláttak egy fénycsóvát, és elmentek oda, ahol a nagyapák aludtak, de azok addigra eltűntek. Felszálltak a mennyekbe a fénysugáron lovagolva. Hátrahagyták azonban létük jeleit. Hátrahagyták a bölcs szavakat és a szent bölcsességet, egy batyuba csomagolva. És a bölcsesség biztonságban is volt, amíg a spanyolok meg nem érkeztek, és el nem rabolták tőlünk a csomagot, más tulajdonunkkal együtt.
A próféciák azonban azt mondják, hogy a vének vissza fognak térni. A próféciák azt mondják, hogy ideje felébrednünk. Ez most a ti munkátok is, ébreszteni. A kilenc pokol Völgye a múlté, és elérkezett a Figyelmeztetés kora. Ideje felkészülnünk a 13 Menny korára. A 12 Baktun és 13 Ahau gyorsan letelik, és nekünk itt kell lennünk, hogy megvédjük Földanyát. A jövendölés azt mondja, “Jöjjön hát a hajnal. Legyen békesség valamennyi ember és valamennyi teremtmény között, hadd éljen minden boldogan”, mert a szeretetnek nem csak az emberek, de valamennyi élő dolog között ott kell lennie.
              http://pps-collection.bloglap.hu/kepek/201111/napfelkelte_a_tengerben.gif
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_apr._28._hajnal_abra.jpg?84956419
Azt mondták, “Mi vagyunk a Nap gyermekei, mi vagyunk az idő gyermekei, és mi vagyunk a tér utazói. Ébredjen hát valamennyi ének, ébredjen hát valamennyi táncos. Mert ti vagytok a völgyek, ti vagytok a hegyek, és ti vagytok a fák, és ti vagytok a levegő is, amit belélegeztek.”
Ezek nagyapáink és nagyanyáink szavai, az időbeli utazóké, csillagokból jött őseinké. Valamennyien egyek vagyunk, mint a szivárvány színei. Mindannyiunkat a levegő táplál, az eső táplál, a Nap nagyapánk táplál. Az ember, a madarak, a fák; mi mindannyian egyek vagyunk.
Most jött el az ideje, hogy nagyanyáink és nagyapáink visszatérjenek. Most jött el az ideje, hogy a vének visszatérjenek. Most jött el az ideje, hogy a bölcsek visszatérjenek. És a bölcsek ti magatok vagytok. Most hát ideje kimennetek a világba, és elterjeszteni a fényt. A szent lángot ezért őrizték oly sokáig, és közeleg már az idő, amikor minden dolgot szeretnetek kell majd, szeretnetek a felfordult világot, visszaállítanotok a mennyek és a Föld egyensúlyát. Mert a figyelmeztetés napjai lassan elmúlnak, és megszületnek a szivárvány harcosai. A Könnyek völgye, a Kilenc Pokol elmúlt, és ideje felkészülni a Tizenhárom Mennyországra. Őseink visszatérnek, fivéreink és nővéreink, és már nem sok idő maradt. Most jött el az ideje, hogy a jövendölések valósággá váljanak.”

Felraktam az ÓRIÁSOK A TITOK ÉS A MÍTOSZ filmet. Aki nem látta, annak ajánlom. 

http://www.youtube.com/watch?v=GoCGJfHBU-I&feature=youtu.be

Popocatepetl, Mexikó egyik legaktívabb tűzhányója. Aktivitásának jelenlegi ciklusa 1947-ben kezdődött egy nagyobb kitöréssel (Rooswell/hiperdimenzionális fizika). 1994. december 21-én a vulkán gázt bocsátott a levegőbe, amit a szél mintegy 25 km-re elhordott. Azonnal kilakoltatták a közeli városokat, a tudósok pedig megkezdték a kitörés megfigyelését. A vulkán 2012. áprilisának közepén az utóbbi évek legnagyobb kitörését produkálta. http://www.katasztrofak.abbcenter.com/?id=117545&cim=1#
Jaime Maussanék bemutatják: attól függetlenül, hogy légtérzárat rendelnek el egy-egy ilyen eseménynél, több tíz kilométerre a vulkántól, a vulkán körül valakik repkedtek 2012 áprilisának végén. Van amelyik objektum belerepül a forró hamufelhőbe, vagy épp a vulkánból emelkedik ki, aztán elrepül, miként erre Nassim Haramein is felhívta a figyelmet, vagyis valakik a vulkánokat portáloknak használják, akárcsak a Napot.
                 http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/ufo_popocatepetl000.jpg?94040122
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/antonio_urzi_es_orosz_ufo_felvetelek.jpg?71300253
2012. február 18-19. ---> 109-108 nap ---> Vénusz-tranzit
2012. február 18-19-én a sopronbánfalvi Pálos Kolostorban a Maja naptár gyakorlati használatáról tartottak előadást, láthatóan a Vénusz-tranzithoz igazítva. http://www.banfalvakolostor.hu/lelki-programok/
A naptárról szóló előadást megismételték a 2012-es év 420-as napján, vagyis április 20-án.
A Maja naptárról tartott első előadás időpontjától 69 napra, a SEVEN HEAVEN előadássorozat vette kezdetét, április 27-28-án, 77 eurós belépővel.
A Seven Heaven logója egyezést mutat az angliai termőföldekre elhelyezett ábrák mintázatával.
                                   SEVEN HEAVEN
http://www.lucypringle.co.uk/photos/2007/uk2007aw.jpghttp://www.lucypringle.co.uk/photos/2006/uk2006bf2.jpg
http://www.lucypringle.co.uk/photos/2006/uk2006ak2.jpghttp://www.lucypringle.co.uk/photos/2006/uk2006az.jpg
2012. április 27-én 40 nap volt a Vénusz-tranzitig, ápr. 28-án pedig 237 nap a 2012-es téli napfordulótól.
        http://1.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/Sxf-BLrHbhI/AAAAAAAAFb0/PSpgXqZb_IA/s400/Jack_jupiter_final.jpg
A 237-es szám szerepelt THE TRIANGLE filmben, melyben számos valóság volt a Bermuda-háromszögben. A THE SHINING filmben a 333-as szám alatt is beutatásra került, de látható volt a ToyStory 3-ban is, ugyanis az animációs film készítőjének a THE SHINING állítólag a kedvenc filmje.
http://images.wikia.com/pixar/images/9/90/Velocistar237ts3.png
A The Shining tartalmát alapul véve ragyogó személyek készítenek gyermekeknek animációs filmeket, nemde? Főleg, hogy a filmekbe épített rejtvények nem éppen gyermekekhez szólnak. Nyilvánavaló, hisz a kis kovboj, vagyis Woody szinkronszínésze Tom Hanks, aki a Északi-sarkra visz a vonattal, Buzz Lightyearé pedig Tim Allen, aki az Északi-sarkra megy Télapónak. Tom Hanks 2011-ben Koronás Larry volt (Larry Crowne).
Északi sark/sarkcsillag/Ilona vára/AtyaIsten lakhelye/Korona csakra energetizátora
http://2.bp.blogspot.com/-qGSMoZc2zek/T6rflccIoiI/AAAAAAAAEMI/5w3MatGyls8/s1600/Ophip_Woody.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_lbwiku6ubR1qd1fjko1_500.gifhttp://27.media.tumblr.com/tumblr_lhmd1sX9DC1qcnhhzo1_500.gif
                          http://2.bp.blogspot.com/-m6ETW94uFUs/T6rYWdu-0fI/AAAAAAAAELw/G2RsqlgsRXc/s1600/ToyStory_Shining.jpg
Kb. ugyanolyan szintű dolognak tartom a The Shining belevonását a mesébe, mint ami a Pálos kolostorban jelenleg zajlik, szabadkőműves irányítás alatt. Ahogy a kolostor Facebookos oldalán látható, már Károly herceg is felfigyelt az egykori magyar pálosaink épületére. Nem csoda, ha a jelenlegi tulaj egy londoni bank alelnöke volt.
A Pálos Kolostorban tartott SEVEN HEAVEN hetén szokatlanul magasra kúszott a hőmérő áprilishoz képest. Megdőlt az országos melegrekord, megtalálták a korábban 230 milliós Csontváry SZERelmesek találkozása című festményét, sínek púposodtak fel, ...
Ápr. 27-én pénteken, Vénusz napján, 40 napra a Vénusz-tranzittól, tűz ütött ki a szegedi Csillag börtön 1-es blokkjának kazánházában kora délután. Az 1-es blokk a Mars tér 13. alatt található. A börtön kereszt formájú, központjában pedig egy nyolcszög található.
CSILLAG BÖRTÖN NYOLCSZÖGhttp://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/62733057.jpg
2012. ápr. 27. - Az 1976. szept. 17-ei napon, a Rockwell Air Force 42-es telepéről kigördült OV-101-es ENTERPRISE utolsó repülése.
Visszatérve a maja, vagy az azték területre, ugyanis a cikk arról szól.
Don Alejandro szerint ideje ébredni, mert a figyelmeztetés napjai lassan elmúlnak és fel kell készülnünk a Tizenhárom Mennyországra.
Az azték birodalom bukásáról Mel Gibson készített filmet, APOCALYPTO címmel. Mel Gibson GET THE GRINGO filmjének olasz címe VIAGGIO IN PARADISO, vagyis ÚT A MENNYBE/PARADICSOMBA, melyben Jézus Krisztus és a Szűzanya jelent meg egy aranyóra körében.
Mel Gibson készített Jézus Krisztus passiójáról filmet Jim Caviezellel, akiről a “hajnalhasadas.hupont” oldalon többször írtam.
A filmben Mel Gibson vezetői engedélyében szereplő cím a PINE/FENYŐ UTCA 121 (Jézus a messiás).
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mel_gibson_-_ut_a_mennybe.jpg?94594606
A Vénusz, a SZER-ELEM csillaga, a naprendszer legfényesebb bolygója, a 2012-es év 121. napján, április 30-án, hétfőn érte el legfényesebb állapotát.
Hétfőn, az év 121. napján, 37 napra a Vénusz-tranzittól, 111 éves hőségrekord dőlt meg Sopronban.
ARANY ÓRA/ARANY KÖR/GOLDEN RING
ÓRA/KÖR/RING/KAPU/stb.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/hobbit_-_tintin_-_indiana_-_dimenzioportal2012.jpg?88491261
Az Unikornis a tisztaság, szűziesség, bölcsesség és tudás megtestesítője, első ismert példánya pedig lila fejjel lett ábrázolva (korona csakra). A keresztények az egyszarvút Krisztus Napszimbólumaként vették át, míg más népek a hold szimbólumaként tartják számon (Nap és holdkultusz). Az egyszarvút csak egy tiszta hajadon szelidíthette meg, éppen emiatt ábrázolták Máriát is ölében az unicornissal, magyarán azokról van szó, akik túlléptek a nemiségen, miként a jelenések könyve is megfogalmazza.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mel_gibson_apokalipszise.jpg?69413483http://1.bp.blogspot.com/-agRJBz1F8rs/T6orayZGldI/AAAAAAAADBA/t9u-S3APWnM/s640/splice105b.gifhttp://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/gringo-ring_go_kepek.jpg?37023739http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mib3_-_legenda_vagyok_-_hancock.jpg?26823890http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/mib3_-_20-xx.jpg?58438762http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/tiangong_1_tranzit.jpg?16316556
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 202
Heti: 120
Havi: 3 285
Össz.: 890 993

Látogatottság növelés
Oldal: MAJA REVELÁCIÓ
NAPCSILLAG - © 2008 - 2018 - napcsillag.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a napba öltözött asszony 2017 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »